-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
VOLTCRAFT(1)
tag
válasz Ferenczi Áko #19915 üzenetére
70 ezerért főkamera csere? Téged nagyon át akrnak verni!
VOLTCRAFT IPC-1L , SANYO ENELOOP AA,AAA
-
VOLTCRAFT(1)
tag
válasz Sztyepadzso #19735 üzenetére
Igazad van pont nem jó példa amit LG G2-vel készítettem.Ha időm engedi rakok fel másikat ami bőven hozza a mai csúcskategóriát! A G2-nek korát megelőző minőségű optikai rendszere volt ezt bátran állíthatom. Még a Huawei Mate 10 pro telefonom intelligens kamerarendszere sem tudta hozni azt a minőséget amit anno az produkált!
[ Szerkesztve ]
-
VOLTCRAFT(1)
tag
[ Szerkesztve ]
-
VOLTCRAFT(1)
tag
[ Szerkesztve ]
-
VOLTCRAFT(1)
tag
[ Szerkesztve ]
-
VOLTCRAFT(1)
tag
Ez lett a legjobb amit kitudtam belőle sajtolni,de itt is a szegélyek élek homályosak [URL=http://keptarhely.eu/view.php?file=20220523v01xjcznm.jpeg][IMG]http://keptarhely.eu/thumbs/2022/05/23/v01/20220523v01xjcznm.jpg[/IMG][/URL]
[ Szerkesztve ]
-
VOLTCRAFT(1)
tag
Nem tudom mit ronthatok el ,de az LG G2-es telóm szebb képeket készített mint ez a fostalicska P30 Pro nak nevezett hulladék.Egy hete vettem ,de nagyon nem azt tapasztalom amit a tesztekben ódaként zengtek róla! A jövő héten megy a levesbe nagy kár volt megvennem!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest