- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Ki kellene vágni őket, vagy legalább néhány hét kényszerpihenőre elküldeni őket.
Az amúgy nyilván probléma a képeknél, hogy nincsenek teljesen standard képek és körülmények (jobb esetben is max. nagyon hasonlóak), hogy egy az egyben lehessen összehasonlítani a kamerákat. Valami olyasmi kellhetne, mint amit a dpreview (is) csinál, hogy lefotóznak fix képeket, aztán meg egy legördülő listából a kedvedre kiválaszthatod az 1:1-es nagyítások összehasonlítását. Nemigen lenne könnyű megcsinálni, de hosszabb távon segíthetne a mobilok standardabb összehasonlításában.
Egyúttal köszi a tesztet, alapos (és jó hosszú
) lett, mint mindig
.
-
bteebi
veterán
Azért megnézném, hogy milyen képeket lőne a Nokia, vagy egy sokéves kompakt kamera, vagy akár egy olcsóbb DSLR tényleg rossz fényviszonyok között, pláne koromsötétben... Igen, az utóbbi esetben már erősen csökken a részletesség a P30-nál is (mily meglepő...), de a legtöbb fényképező/mobil csak egy nagy zajhalmazt adna, 0 információval.
Szerintem összességében kifejezetten jó telefon lett, de már megint olyan, hogy nekem pár apróság, "fícsör" miatt sajnos nem az igazi
. Nincs se jack, se micro SD, és nekem ez a telefon/agy rezegtetés (rendes hangszóró helyett) se bejövős. A feleségem S9+-ának nagyon tetszik a sztereó hangszórója, remek hangminőséget és hangerőt produkál. Az S10-zel ez aligha lett rosszabb, és a P30 valószínűleg mindkettőtől jelentősen elmarad.
A noccsot utálom ugyan, de ha már minden áron muszáj, hogy legyen valamilyen formában, akkor ez még mindig a legkulturáltabb formája... ráadásul gondolom a notch rejtés (fekete háttér) lehetősége itt is megmaradt. A Galaxy S10 kameraszigete talán az egyetlen igazi deal breaker nálam (az árát leszámítva); mérhetetlen hülyeségnek tartom. Itt legalább az nincs. Az S9 teljesen rendben volt. Kis keretek notchmentesen, és értesítési LED. Formára nekem az S(+) tökéletes. Habár... a szélein görbített kijelző nélkül, meg egy kevésbé nyújtott, 16:9-es, vagy aközeli (mondjuk 18:9) képaránnyal nekem jobban tetszene.
A videós képességei kellően nem jók mondjuk az S10-hez képest (is), ami szintén zavaró, fotóban viszont elég jó, pár kiemelkedő fícsörrel. A többi dolog meg szerintem alapvetően rendben van, csúcskészülékhez méltó.
Hát lehet, hogy megpróbálom még az idei évet is kibekkelni a G4-emmel, hátha jön jövőre valami olyan, ami számomra kevésbé kompromisszumos
. Akár ez, akár az SGS10 is teljesen jó lehetne, 1-2 változtatással, amiket viszont a két szép szememért aligha fognak megcsinálni
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Gaming notebook topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest