Hirdetés
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias88888
őstag
válasz
tobias88888 #19362 üzenetére
Rávettem magam én is. Egyből egy google szolgáltatások adattörléssel kezdtem. Kb minimális változtatás van, de nem fogyasztja jobban az aksit. (Persze fogy az magától, 2.5 éves és főleg gyorstöltőzés volt, 60% körül jár). Ami zavaró volt hogy az értesítések résznél kb resetelődött minden, de pillanatok alatt be lehet állítani.
Ez az értesítés elválasztás dolog inkább zavaró, hosszú távon is az lesz azt hiszem. Nagy kezem van, focilabdát 2 újjal meg tudom fogni, de bal felülre egy kézzel felnyúlni ennél a telefonnál nem egyszerű az fix.
-
bghistvan
senior tag
válasz
tobias88888 #19362 üzenetére
Hát én egyenlőre a "később" opcióra nyomtam rá....., és a frissítési beállításoknál azt választottam, hogy ne frissítsen automatikusan.
Engem az üzenet amit a frissitésről kapok, pontosabban hogy azt hogy lehet kiiktatni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5x-ös teleobjektíves lencsével emeli a Huawei a tétet, hogy fotózásban ismét hozzá igazodjanak. A sebesség és az üzemidő is ott a szeren, de hová lett a beszédhangszóró?
- Eredeti játékok OFF topik
- EAFC 25
- Autós topik
- Motoros topic
- Horgász topik
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Nintendo Switch 2
- Hobby elektronika
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest