- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
válasz
NiceCube #12423 üzenetére
Csak hogy tisztázzuk: a 14 napos elállási jog csak a természetes személyt illeti meg (azaz cégekre nem vonatkozik) ebben törvényszerűen jár el a Turkáló, őőőŐŐŐ....Turbadó.
Mindazonáltal - ha jól látom- jelenleg 184K-ért adják a telót. 16 k hozzáteszel és megveszed hivatalos helyen (MM, tegnap az Auchanba (!) is 200-ért láttam a telót)
A sluszpoén, hogy az eMag 180k-ért adja, mint Huawei partner!!!Miről is beszélünk????
(#12425) Kobe
Pont erről elmélkedtem pár sorral feljebb. Csak az üvegfólia az igazi védelem 8persze abból is a márkás) Én pont a feléből vettem a spigen fóliát (cca 2 hónapja) és gyönyörűen tapad még mindig rajta.
Vedd ezt úgy, mint egy (igen) drága tanulópénzt és legközelebb csak üvegfóliát rakass fel. -
-Maci-
addikt
válasz
NiceCube #12423 üzenetére
- nem kapod meg a 2 év garit, legtöbb helyen csak fél évet
Én kaptam számlát meg papírt, hogy kifizettem a 2 év "extra"-t (csere gari)
- nincs 14 napos elállás..van 24 órád, hogy visszaküld, az eszközt és csak abban az esetben, ha hibás teljesités történt ( pl törötten érkezett )
Ezt nem tudom, erre nem figyeltem. Gyári, lefóliázott dobozban jött a készülék, ahogy a gyárat elhagyta.
gyártói gari van, igy él rá a 2 év ( + háztól-házig)
Na erről nem vagyok meggyőzve. Természetesen én is körbe telefonáltam pár boltot, mikor keresgéltem. Máshol is mondták, hogy persze, 2 év gyártói. Mondom: Akkor ha gond van, vihetem a Huawe szervízbe a körúton? - Nem, nekik kell viszzavinni, ők intézik (így értendő a háztól házig). Mindenhol így volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- HDMI topic
- Házimozi haladó szinten
- Le Mans Ultimate
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Futás, futópályák
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest