Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

válasz AtHoS #822 üzenetére

Sajnos sokra nem jutottam, de legalább a "levélke" megtalálható a Huawei-től letölthető Felhasználói útmutató 30./34. oldalán, igaz ott az akku ikonba rajzolva, de nálam az akku ikonban a %-os érték van kijeleztetve, így mellé rakta a készülék és valóban a bekapcsolt energiatakarékos módot jelöli.

Elég hosszú ez az olvasmány és a gyors útmutatóval kezdtem. Ez valami általános dokumentum lehet, amit több készüléknél is használnak? Mert feltűnt, hogy nagyon sokszor használják ezt a szövegalkotást mindkét dokumentumban olyan funkcióknál, amit egyértelműen támogat a P30.

pl.

"A készülék feloldása ujjlenyomattal: Ha a készüléke támogatja az ujjlenyomat feloldást, akkor ez az ajánlott feloldási módszer."

vagy
    "NM kártyára: Ha a Telefon készüléke támogatja az NM kártyát (nano memóriakártya)"
    "Nem minden készülék támogatja a nano memóriakártyákat (NM)."

No mindegy, ezt csak mint érdekesség említettem meg.

A gyors útmutatóban viszont találtam ezt az infót:

"Kettős 4G: Ha mindkét kártyája támogatja a 4G szolgáltatást, és az egyiken aktív 4G hanghívás van folyamatban, a rendszer jelzi, hogy az új hívásokat átadja a másik SIM kártyának. Új hívás fogadása esetén az aktív hívás automatikusan megszakad."

mondjuk ehhez némi szolgáltatói támogatás is szükséges ahogy a szöveg után írják, de érdekesen hangzik és már billenti a mérleget nálam a 2G-ről 4G-re való váltáshoz :B

Új hozzászólás Aktív témák