Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Sajnos sokra nem jutottam, de legalább a "levélke" megtalálható a Huawei-től letölthető Felhasználói útmutató 30./34. oldalán, igaz ott az akku ikonba rajzolva, de nálam az akku ikonban a %-os érték van kijeleztetve, így mellé rakta a készülék és valóban a bekapcsolt energiatakarékos módot jelöli.
Elég hosszú ez az olvasmány és a gyors útmutatóval kezdtem. Ez valami általános dokumentum lehet, amit több készüléknél is használnak? Mert feltűnt, hogy nagyon sokszor használják ezt a szövegalkotást mindkét dokumentumban olyan funkcióknál, amit egyértelműen támogat a P30.
pl.
"A készülék feloldása ujjlenyomattal: Ha a készüléke támogatja az ujjlenyomat feloldást, akkor ez az ajánlott feloldási módszer."
vagy
"NM kártyára: Ha a Telefon készüléke támogatja az NM kártyát (nano memóriakártya)"
"Nem minden készülék támogatja a nano memóriakártyákat (NM)."No mindegy, ezt csak mint érdekesség említettem meg.
A gyors útmutatóban viszont találtam ezt az infót:
"Kettős 4G: Ha mindkét kártyája támogatja a 4G szolgáltatást, és az egyiken aktív 4G hanghívás van folyamatban, a rendszer jelzi, hogy az új hívásokat átadja a másik SIM kártyának. Új hívás fogadása esetén az aktív hívás automatikusan megszakad."
mondjuk ehhez némi szolgáltatói támogatás is szükséges ahogy a szöveg után írják, de érdekesen hangzik és már billenti a mérleget nálam a 2G-ről 4G-re való váltáshoz

Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- PlayStation 5
- Hardcore café
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Dirk Dietric: A reszponzív játékplatform-elrendezés mögött álló technológiák
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- EA Sports WRC '23
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue eladó!
- iPhone 17 PRO 256GB makulátlan 1 hónapos KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 25-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest