Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jose999

senior tag

válasz droti25 #135 üzenetére

Nekem is...(igaz, prom van) .Tisztelet a kivételnek, legtöbbjük valószínüleg nem használta esetleg még csak nem is látta a készüléket, de van véleménye a kijelzőről, hogy milyen rossz. Ez nem a leírásban, hanem a készülék használatakor derül ám ki igazán...ha valakinek ez gond, van másik készülék, biztosan jobb is, hajrá, használja egészséggel mindenki, amit szeretne. De ne beszéljünk már úgy (azok szerint akik használják is a készüléket) badarságokat...ha olyan lenne a kijelző, mint állítják, nekem már nem lenne meg az egyszer biztos, mennék vissza a Samsunghoz. S6 S7Edge S8 S9+ után (2 hónap p20 pro kitérő után) semmivel nem érzem rosszabbnak, de pl az akku idő, amit szinte senki nem említ, pótolhatatlan (kinek mi a fontos ugye..) MIndenkinek tiszteletben tartom a vélemyényét, de azért előbb nézzük meg, miről beszélünk. Annyi nem elég, hogy a MM-ban láttam egymás mellet és mennyivel jobb ennek meg annak a kijelzője...persze, jobb a felbontása. De attól ez még közel sem szar. Ja, és Huawei fan közel sem vagyok, sőt, a telefonjainkon kívül itthon minden Samsung...tvk, hűtő, soundbar, de még a vezeték nélküli billenytűzetem is :P ja, a fűnyíróm sem az :DDD

Új hozzászólás Aktív témák