- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android szakmai topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jose999
senior tag
Nekem is...(igaz, prom van) .Tisztelet a kivételnek, legtöbbjük valószínüleg nem használta esetleg még csak nem is látta a készüléket, de van véleménye a kijelzőről, hogy milyen rossz. Ez nem a leírásban, hanem a készülék használatakor derül ám ki igazán...ha valakinek ez gond, van másik készülék, biztosan jobb is, hajrá, használja egészséggel mindenki, amit szeretne. De ne beszéljünk már úgy (azok szerint akik használják is a készüléket) badarságokat...ha olyan lenne a kijelző, mint állítják, nekem már nem lenne meg az egyszer biztos, mennék vissza a Samsunghoz. S6 S7Edge S8 S9+ után (2 hónap p20 pro kitérő után) semmivel nem érzem rosszabbnak, de pl az akku idő, amit szinte senki nem említ, pótolhatatlan (kinek mi a fontos ugye..) MIndenkinek tiszteletben tartom a vélemyényét, de azért előbb nézzük meg, miről beszélünk. Annyi nem elég, hogy a MM-ban láttam egymás mellet és mennyivel jobb ennek meg annak a kijelzője...persze, jobb a felbontása. De attól ez még közel sem szar. Ja, és Huawei fan közel sem vagyok, sőt, a telefonjainkon kívül itthon minden Samsung...tvk, hűtő, soundbar, de még a vezeték nélküli billenytűzetem is
ja, a fűnyíróm sem az
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest