Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
Franky74 #6097 üzenetére
Szerintem lehet google nélkül élni, igazán csak a gmailt használom, a többi google cucc nem érint, mondjuk céges környezetben már biztos hátrány. Ha a térképre, navigációra van megoldás és ahogy olvasom van, akkor már megpróbálnám, de most a P30 annyira bejön, decemberben vettem, így 2 évig nem lesz ilyen gondom, hogy mi legyen a következő. Ha lenne + keretem a P30 Pro még megkísértene a kijelző mérete miatt, mert az apró betükkel már gondjaim vannak, a szemüveget meg nem nagyon szeretem van, de nem viselem el sokáig, igazából, csak olvasásra kell.
-
szemesi69
addikt
Közép kategória IPS kijelzője sose lesz olyan mint egy amoled, volt nekem is P Smart 2019, szerettem azt is, sőt a fiamnak még megvan a P smart első szériája, mellette van neki P Smart Z, ami a mérete miatt nagyon be jön neki+ a liftező szelfi kamera, az halálos
Az én páromnak utoljára S8 volt, szerette, 1.5 évig használta, aztán egyre többször előfordult, hogy nem tudtam hívni, többszöri sim csere is volt, mégis rendszeresen előjött a probléma, így kapott egy S10-t, nagyon szép készülék. Ha már megleped a párod, inkább az S10-t javaslom, a telekom már kifutóként árulja, így az S9 támogatása már nem lesz sokáig. -
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #6088 üzenetére
Sok sikert hozzá
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #6085 üzenetére
Vissza jössz még
Merre mész tovább?
-
-
szemesi69
addikt
Az a gond, hogy több év mozilla után, laptopon is át álltam erre, mert gyorsabb és nem zabál annyi memóriát a laposon, így jól jön a szinkron, hogy telefonon is menjen minden könyvjelző, jelszó. Talán, ha a microsoft edge levetkőzi a gyermek betegségeit, teszek vele újra próbát, mert jelenlegi állapotában, még nem az igazi. A gyári huawei böngészőt ha össze tudom hozni a chrome böngészővel, mert a jelszavakat nem szeretném újra beírogatni az is jó lenne, viszont ott a betűméretekkel van gondom, nem tudom úgy belőni, ahogy én szeretném, a szemüveget meg nem szeretem, csak akkor használom, ha nagyon nincs más lehetőség
-
szemesi69
addikt
válasz
Franky74 #5981 üzenetére
Üdv!
Az utobbi böngésző frissítések hozták, nekem 10.1 alatt eddig jó volt, viszont mostanában fagyott is, de volt olyan is amit fórum társ írt, csak egy szürke oldal semmi más, semmire nem reagált. Alkalmazásba adat törlés tette csak helyre.
Mindkét probléma akkor jött elő, ha máshonnan mentem a böngészőbe, például facéról, vagy messengerbe küldött linkről. -
szemesi69
addikt
válasz
RobbeV0201 #5696 üzenetére
Lehet ha kiszeded kicsit megtörlöd, utána oké, de ha működik, akkor nem tudom az okát, amit írtál, de egy gyári vissza állítás biztos használna, mivel ez egy elég nagy csomag ami jött rá.
-
szemesi69
addikt
válasz
RobbeV0201 #5694 üzenetére
Üdv!
Szinte biztos nem a frissítés okozza, ha mégis, akkor ez az első ilyen amiről hallok. Sim mikori? Másik sim is ilyen benne, próbáltad? Esetleg egy gyári vissza állítás is megoldhatja ha a sim kártya rendben van. -
szemesi69
addikt
válasz
Diamond500 #5659 üzenetére
Vodafonnál nincs olyan, már válaszoltam neki!
-
szemesi69
addikt
-
szemesi69
addikt
válasz
szabolcs5757 #5549 üzenetére
5-6 töltés után áll be
-
szemesi69
addikt
válasz
mirci18 #5509 üzenetére
Szia! Ezt neked kell tudni, a korrekt váltás a kategória miatt p30 pro lenne. A honor 20 pro is jó készülék. A jelenlegi telefonod most is jó. Az a71-n kívül mindegyik jó választás lehet. Te tudod anyagilag mit engedhetsz meg magadnak, én soha nem más véleménye alapján döntök
A teszteket elolvasom, a fórumokat is nézem, ez alapján már lehet dönteni. Szerény véleményem, ha jó a telefonod, tartsd még meg, ha újdonságra vágysz, hasonló felsőkategóriába gondolkodj, ha anyagilag belefér, de ne hagyd magad befolyásolni
-
szemesi69
addikt
válasz
szabolcs5757 #5502 üzenetére
Csak alig 60k pluszt tesz rá a konzolvilág az euronics-hez képest, és a konzolvilág nem hivatalos viszont eladó, az euronics viszont igen. Csak példát hoztam arra, hogy hivatalos helyeken, még olcsóbb is
-
szemesi69
addikt
válasz
szabolcs5757 #5498 üzenetére
-
szemesi69
addikt
válasz
szabolcs5757 #5498 üzenetére
Üdv!
A teljes szériára érvényes, nyugodtan megveheted. Ha nincs a hivatalos viszont eladói listán, csak bolti garanciád lesz, nem gyártói. Megéri ez neked?1 év garancia? Ennyi pénzért?
-
szemesi69
addikt
válasz
Nuada herceg #5472 üzenetére
Ez kb. olyan mint a samsungnál az edge panel, hogy ki lehet-e kapcsolni eddig nem kerestem. Én is gesztus vezérlést használok, az az oldalsó panel csak akkor jön elő, ha oldalra húzásnál, vissza lépésnél nem engedem el a képernyőt, nekem bejön
Leírás róla [link] -
szemesi69
addikt
válasz
Nuada herceg #5458 üzenetére
Egy okos tok is jó alternatíva, mert annál se megy folyamatosan az aod, csak megemeled a fedelét éjszaka, vissza engeded pár másodpercig látod az időt, nekem ilyen tokom van
-
szemesi69
addikt
válasz
Nuada herceg #5453 üzenetére
Időzitsd, nálam éjszaka ki van kapcsolva, mire felkelek addigra már megy.
-
szemesi69
addikt
válasz
#40047616 #5334 üzenetére
Semmi gond
Az csak akkor jön, ha telekomos kártyát teszel bele. Hálózati beállítások és pár alkalmazás van benne. Nekem nem volt, mert először vodás kártya volt csak benne, így ha projekt menüben is megnéztem akkor ott is c431 volt, aztán lett közbe telekom kártyám is, az hozta nekem is a DT.HUN egyéni verziót, ami már átírta a cust verziómat c150-re, de azt csak akkor látod, ha kóddal belépsz a projekt menübe.
-
szemesi69
addikt
A lényeg, ha telekomnál veszed és más szolgáltató sim kártyáját teszed bele, kb. ugyanaz mint ha megvennéd máshol, a szoftver verzió ugyanaz mintha nem szolgáltatónál vennéd. Bárhol veszed mondjuk euronics csak a példa kedvéért, teszel bele telekom sim kártyát, ugyanúgy le fogja szedni a DT.HUN cust verziót
Remélem érthető voltam
-
szemesi69
addikt
válasz
#40047616 #5328 üzenetére
Nem igazán, a szoftver független verzió 10.1.0.123(C431E22R2P5), ha egyedi lenne akkor c150 lenne c431 helyett
A DT.HUN10.0.0.5(CT) a hálózati beállításokat tartalmazza és pár alkalmazást ami a telekomhoz köthető. Az én esetemben csak vodás kártya volt benne sokáig, ami még projektmenüben ellenőrizve sem írta át c150-re a cust verziót. Így nem mondhatjuk, hogy egyedi szoftver verzió van rajta. A beletett sim kártyától változik, amit átlag user csak a DT.HUN verzióbol fog látni, ha telekom kártyával használja, ha másikkal használja voda, telenor , digi, akkor nem fog változni, vodával biztos, hogy nem. Így elmondható, hogy nem egyedi szoftver van rajta, hanem ugyanaz a független verzió, mintha Euronicsba veszi például
-
szemesi69
addikt
válasz
Bjørgersson #5269 üzenetére
Ez nem olyan veszélyes hiba
A facén vannak olyanok, hogy Grétsy tanár úr, sírva olvasná
Más nekem is megérkezett reggel a frissítés, tetszenek az újdonságok.
-
szemesi69
addikt
válasz
Bjørgersson #5220 üzenetére
Persze, hogy nem gond, hajrá
Minél több infó kerül bele, annál jobb, és bízzunk benne el is olvassák
-
szemesi69
addikt
válasz
Bjørgersson #5211 üzenetére
Bárki megteheti, akár te is. Leírod aztán jelzed egy moderátornak, hogy tegye bele. Mivel nincs topik gazda, így szerkeszteni nem lehet, csak a ph. moderátorai tudják. Ha lesz időm össze hozom
Csak elkeserítő, hogy hiába van, mert nem olvassa senki
Voltam többször topikgazda, de ezen okból lemondtam róla, így saját blogba szoktam írni, aztán néha betetetem. A saját oldalamon, majd megcsinálom ha lesz időm, aztán meglátjuk
-
szemesi69
addikt
válasz
Bjørgersson #5185 üzenetére
Megnéztem, ez nekem is új
De kinyírja teljesen
-
szemesi69
addikt
válasz
#85619712 #5178 üzenetére
DeÉn is arról beszéltem, kikapcsoltam, ahogy a képen látható, azóta nem ugrik fel, mert idegesített, mikor újra akartam indítani a telefont, nekem is a google akármi jött fel, így az volt az első, hogy kikapcsoltam, lehet máshol is kell, de most utána nézek, kérek egy kis időt
Bekapcsoltam, ami a képen van, hosszú nyomásra, már dobta is. -
szemesi69
addikt
Szia! Van aktív gyári tok. Volt egy ebay rendelés, olcsó volt, de nagyon gagyi anyaga volt, aztán rászántam magam, vettem az euronicsban gyárit, igaz nem olcsó 7 ezer volt, ezt már szeretem, minőségi anyag. [link]
A korábbi telefonod közép kategória, ez felső kategória, ha anyagilag be tudod váltani, jelentős előre lépés. -
szemesi69
addikt
válasz
7Heads Drago #5078 üzenetére
Nekem jó, semmi akadás.
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #5076 üzenetére
Ez még nem jelent semmit, ezt te tudod jól szerintem
Az alza nem hivatalos viszont eladó, így gyártói gari sincs. Ezzel a buildal lehet bármelyik európai országból származó, csak azt nálunk nem fogadják el. Nem néztem utána az alza, honnan szerzi be, így csak találgatok. Imei alapján már meglehetne határozni
-
szemesi69
addikt
válasz
Bjørgersson #5070 üzenetére
Mivel nem hivatalos lista, és elírás is lehet, a c431 amit vegyünk alapul, mert a miénk az, én még c432- s p30- t nem láttam. Ha van is az teljesen más régiós lehet. A tiéd független a szoftver verzió szerint is. A szolgáltatói build az más lenne, pl. telekom c150, voda co2, telenorra nem emlékszem az nem volt nekem soha.
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #5069 üzenetére
Szia! Láttam, de az alzás vásárlás, tehát magyar gari nincs rá, tehát szürke import
Gondolom azért kapta már meg
-
szemesi69
addikt
válasz
Bjørgersson #5062 üzenetére
Rajta van a listán, én is csak azt tudom mondani, amit te is látsz. Ha a build szám szerint független c431 mint ahogy az enyém is, telekomnál vettem, vodás kártya is van benne. Akkor a lista szerint június közepe.
-
szemesi69
addikt
Emui 10.1 Ütem terv! [link]
-
-
szemesi69
addikt
válasz
Diamond500 #4976 üzenetére
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #4958 üzenetére
Eddig akárhányszor témát cseréltem szívás volt az utóbbi időben, találtam frankó ingyenest, jött egy telefon csere, mondom jöhet arra is a kiválasztott ingyenes témám, hát az új telefonra már csak fizetősbe van ugyan az
Na itt meguntam, gyári téma, esetleg saját kép, aztán ennyi
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #4955 üzenetére
+1 Ingyé is meg lehet szerezni mindent az internet világában
Sőt ha valaki belemélyed lehet saját témát készíteni, a hozzá való programok hozzá férhetőek bárki számára szintén ingyen
-
szemesi69
addikt
válasz
Eleonora99 #4741 üzenetére
Szia! Ez az android 10-ben ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jóval olcsóbb, mint a csúcsmodell, de majdnem annyit tud. A legfrissebb trükkök nincsenek benne, de van olyan funkciója is, ami a drágább verzióból hiányzik.
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ukrajnai háború
- Mikrotik routerek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Külpolitika
- Vicces képek
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest