Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
akyyy
senior tag
Én okos tokot keresek, sajnos amit most rendeltem, hozzászólásoknál írják páran, hogy nem mágnes érzékelős, így nem reagál bezáráskor, hívást sem lehet fogadni, szóval az "okos" rész nem működik. csak akkor miért így hirdetik
-
akyyy
senior tag
Sajnos reggel észrevettem, hogy hiányzik a bekapcsológombom
Egy ideje néha elég furán ált, így várható volt, hogy "baja lesz"
Mivel tavaly már szétszedtem a telefont aksi csere miatt (akkor nem ragasztottam vissza, csak vissza"nyomtam" a hátlapot, és a tokjával együtt azóta is szuperül működik, bár valszeg ott kaphatott valami rossz össze szerelést a gomb, és eddig bírta)Szóval gondoltam felujítom most, amennyire tudom, és szükséges:
az okos tok nagyon hámlik, kamerájánál le is tört egy darab belőle. Jelenleg csak ennek bezárásával tudom lezárni a telefont
Sajnos sehol se találok már ilyent gyáriba. Ebayen láttam tán hasonlót németből, talán jó lesz.
Párszor kapott az eleje is, zsebkiesés, így az üvegfóliát is cserélném rajta. Nillkin volt rajta (anno kétszer is cseréltem, tökéletesen megvédte a kijelzőt, csak a fólia bánta... Ilyet se lehet kapni már, csak valami más, olcsóbb márkájút.
Gombot elvielg lehet ittonról is rendelni: de nem találo róla videót, vagy leírást, hogyan is kéne kicserélni. csak p30 pro-hoz találtam. Mennyire macerás? Ha csak a hátlapot lekapom, és onnan könnyű, akkor okés (jah igen, tavaly elszakadt a hátlapján egy vezeték, a csere alkatrész itthon van valahol, de a mai napig nem cseréltem ki, nem éreztem hiányát, semilyen fotózáskor.
Egyszerűen nekem túl tökéletes telefon, szerintem soha egy mobilom se bírta ennyi ideig. Hacsak nem lesz valami komolyabb hadverhibája, nem is tervezem lecserélni.
-
akyyy
senior tag
Na sikerült szétszedni, kicserélni az akksit, eddig működik, bekapcsol, kamera is van, vaku is van, ujjlenyomat is van stb..
de nem ragasztóztam vissza a hátulját, mivel szétszedéskor ami a hátlapba van kábel, sikerült elszakítani
(tokjába visszatettem, igy a helyén marad ideiglenesen, ha nagoyn gáz lesz a helyzet, akkor addig tartalék telefon)rendeltem elvileg hozzá de jó egy hónap mire megjön, amúgy mi célt szolgál? gondolom valamelyik kamerához van köze (rendeltem egy hátlapot is, de a régi nincs eldeformálódva, simán mehet vissza, de az újba meg csak hátlap, még kamera lencsék sincsennek, meg semmi szenzor
https://www.skyphone.hu/huawei-p20-pro-akkufedel-hatlap-fekete
Tán ilyet rendeltem, ha valakinek kellene szóljon és megbeszéljük
-
akyyy
senior tag
Azt szériaszám alapján meg lehet nézni valahol, mi a gyári szine a telefonnak?
Nem találom se a dobozát, se az iratait, én meg már nem emlékszem. És mivel a tok tartja majdnem egybe, fogalmam sincs milyen szinűtalán kék, vagy fekete.
Hátlapot is rendelnék hozzá, ha el deformálódott volna
-
akyyy
senior tag
Na lassan szerintem megadja magát a telefon, teljesen belelátni a belsejébe oldalt
Milyen akksi van benne gyárilag, milyet érdemes rendelni? itthon, vagy ebay külföld?
Érdemes hátlapot is venni? Mert ránézésre lehet eldeformálódott.
A vicc az hogy még így is tök jól működik, nem merül hamar le, nem lassú, bőven használható, ezért megpróbálnám megmenteni.
-
akyyy
senior tag
válasz
SoulReaver #18858 üzenetére
feszegetni tudok, de "melegítőm nincs"
de valahogy megpróbálom megoldani
-
akyyy
senior tag
válasz
SoulReaver #18849 üzenetére
szia. nekem nemrég kocsiba sikeresen bukfencezett a telefon, elvleg csak az üvegfólia sérült, nem is ment tovább, mert csak a szélén tört, viszont mivel jobban nézegettem a telefont (okos tokba van kezdetek óta), feltünt hogy úgy fel van a hátlap póposodva, hogy kb bele látni az egész telefon belsejébe
emiatt mennyire nehéz egy hátlapot + akksit cserélni?
-
akyyy
senior tag
van rá mód, hogy valamilyen kábellel, a telefont rá kössem a tv hdmi portjára? el lehet ezzel érni valamit? (A terv az hogy így tudjak rakta netflixezni stb. nyílván tv gyári apjával jobb lenne, de külföldre megyek, és nem szivesen lépek be ott saját felhasználóba. a vezeték nélküli megoldás meg itthon sem működik, csak hang van, kép nincs)
-
akyyy
senior tag
Nem is rossz ötlet ez a hdmi kábellel tv-re kötés dolog, működhetne úgy, mint egy stick a tv-hez amin nekem már nem fut se hbo, se más, csak a netflix.
bármilyen usb-c- hdmi kábel jó vagy vannak különbségek?egyáltalán az ilyen streaming alkalmazások hogy futnak? wifin kb. sehogy
csak hang van, kép nincs.
-
akyyy
senior tag
Mikor sok program van megnyitva, a jobb oldali "gombal", kihozza az éppen futó alkalmazásokat. Ott van egy kuka ikon is, hogy be tudjam őket zárni egyszerre. Nos nálam ez nem müködik, valamennyi programot futni hagy, van hogy az összeset, és egyesével kell őket bezárni. Hogyan lehetne mégis egy gombnyomásra bezárni mindent?
A másik pedig a chrome, régen megnyitottam és vagy behozta az utolsó oldalt ami nyitva volt, vagy a kezdőlapot (ami nálam alapértelmezett, ilyen google féle), most meg néha behoz 3-4 ablakot, meg azok füleit, nagyon kényelmetlen .
-
akyyy
senior tag
válasz
Arolotifar #18322 üzenetére
nálam sokszor úgy működik, hogy el kell indítanom a George appot, és utána már jönni fog az értesítés.
Google Pay remekül működik egyébként.
Egyedül az akksi kezd egy picit gyengélkedni, de az sem vészes még. Nagy kár, hogy ennyire szétcseszte az usa mert simán beválaltam volna hogy maradok a márkánál.De 2 év után, garancia már lejárva, és még semmi fontosabb lassulás, semmi tárhely panasz.
És még két esést is kibírt. -
akyyy
senior tag
Ez a powerbank jó a telefonhoz?
https://huaweiblog.hu/huawei-cp12s-12000-mah-40-w-powerbank-magyarorszagon/illetve nem lenne rossz egy sósvízáló búvártok, de itt csak a Mate 20 prot írtátok, amit kapni se lehet, meg nem is biztos hogy ehez jó ...
(vagy egy Xperia Z1 C-hez is jó lenne egy ocó tok, csak hogy tudjak vizbe fotózni xD )
bár valszeg ebből nem lesz semmi, de a pw azt meg rendeltem emagról egy tizesért. -
akyyy
senior tag
válasz
V-I-D-A #17631 üzenetére
én a multkori leejtés óta nem vettem ki a tokjából ( sőt a törött üvegfólia is rajta van, le ragasztottam a szélét, mivel beleállt egy szilánk az ujjamba
), elvileg holnap jön a másik akkor jól szét szedem, és kiderül hogy sérült-e bárhol is. előre félek.
ha netalán sérült akkor beküldhető valahova és megjavítják?
az a baj hogy az üvegfólia ami eddig rajta volt (még itt van a doboza meg e-mailben is) fekete volt, de csak átlátszót tudtam rendelni. tokcenterről nem jött semilyen email hogy küldenék, valszeg nincs is készletülön, csak b@sznak írni. legalább nem lett előre kifizetve.
nem úgy mint egy cipő, azok se írtak, de az ki lett fizetve xD -
akyyy
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #17608 üzenetére
ogen, a gyári "okos" tokot, ami zsebben, meg egyéb helyeken amugy nagyon jó, (előszeretettel teszem úgy zsebre a telefont, hogy amúgy ott kulcs, stb-k vannak
viszont ha ejtem, nagyon szépen tud úgy esni, hogy nem lesz jó vége (bár már esett le korábban is, de akkor sehol semmi baja nem lett).
Azt nem tudom, hogy tavaly januárba lett véve a telefon, pont múlt hónapba fizettem ki az utolsó részletet, de tán biztosítással együtt vettem. Vajon ha jelzem hogy leesett, és bár baja nincs, de a külön máshol vásárolt üvegfólia sérült csak, kérhetek bármit is rá? -
akyyy
senior tag
Le ejtettem a telefont
megint, másfél év után kb. úgy néz ki, az üvegfólia megint megvédte, sarkán kapott egy kicsit, meg az oldalán, de az üvegfólián kívül nem látok eddig sérülést rajta.
ami elszomorít, hogy hirtelen rá is kerestem hogy rendeljek, és mindenhol kifutott készletet találok, bár egy oldalon elvileg tudtam rendelni, de nem ír semmi készlet információt, hát majd kiderül. addig nem is merem leszedni a fóliát.
-
akyyy
senior tag
hogyan lehet facebookra 3D képet kirakni? még mindig nincs rá normális megoldás, csak PC-s külön szoftverrel?
-
akyyy
senior tag
Erstenel nem müködik az NFC-s fizetésem. Ahogy nézegettem, ha a második Sim kártyára kapcsolok, hogy ott kezelje az adatforgalmat, akkor mintha nem lenne rajta internet (ami elképzelhető, hogy nincs rajta), de az elsődleges SIMemen van, akkor az alkalmazás miért hülyől meg ettől? Miért nem az elsőt használja? Ha a másodikra megyek, be sem tölt, az elsőnél meg kiírja hogy nem tud kapcsolodni a szolgáltatóval . (a vicc, hogy ha wifi megy, akkor sem jó)
-
akyyy
senior tag
válasz
kory24 #16646 üzenetére
még én sem tudom hogy müködik biztosan, mert fizetni is NFC -t használok, fizetés előtt jegy.hu alkalmazás, supershop fül, szólok hogy érinteném, aztán átlépek erste alkalmazásba, fizetek, majd az alkalmazásból ki is lépek teljesen, vissza a jegy.hu-ra és mégegyszer oda kell érinteni.
kicsit macerás, de jó az
-
akyyy
senior tag
monstanába én is fáfüggtem az nfs-s fizetésre, bár, kényszerből (bankkártyánál nagyon sokat vacakol a paypass, mindenhol azt mondtják, cseréljem ki. minek, pár hónap és amúgy is lejár, meg hát minden egyes terminál müködik hagyományos módon)
aztán, ha ott a telefon és tudja, használom azt
supershopnál is van már nfc, bár akárhányszor közlöm hogy nfs-s a supershop kártya a telefonon, állandóan a kódot kérik hogy olvastassam be, hát mondom hogy nem, csak a terminálhoz kell érinteni, és csodálkoznak hogy működik, és még blokkot is ad.
-
akyyy
senior tag
válasz
Karcsi1964 #16556 üzenetére
hogy kell ezt a Wipe cache csinálni? és mit is csinál pontosan?
-
akyyy
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #15994 üzenetére
akárhányszor veszek telefont , épp akkor kap egy nagyobb frissítést (időm sincs kipróbálni az előzl, belakott rendszert, hisz ott az új, itt is ez volt, kaptam is hozzászólást, hogy de jókor vettem a telefont), majd utánna örülni kell ha kapunk egyáltalán frissítést, azt is jó nagy késéssel.), nokia5800al kezdősött, meg majd két sonymmal is pontosan ugyanez volt. ha most vennék egy samsungot , tuti ez lenne
de csak példaként írtam. anno 1 év telefon használat után, már jelentkeztek az aksi gondok, illetve hogy nem tudok x alkalmatást frissíteni, mert nincs tárhely stb... itt egyik sem jelentkezett... talán az aksi egy picit gyakrabban merül, de az is igaz, hogy fél éve folyamatos bluetooth megy okos karkötő miatt, azt meg be tudom annak.
ősszel fog lejárni a hitelem, utánna általában 1 évig szoktam kihúzni míg új telefont veszek, de itt még tervbe sincs véve, annyira meg vagyok vele így is elégedve. ha csak nem jön valami hologrammos VR-os f*tudja milyen technika ami miatt "muszáj" váltani -
akyyy
senior tag
válasz
gulyasa #15115 üzenetére
igen, de én naiv azt hittem, hogy név szerint azért tesz valami különbséget a két sim kártya között a telefon, de nem, mindkettőnek ua volt a neve
amúgy érdekes, jött sms vodafontól, hogy ingyen sms-el válaszoljak már, mennyire ajánlanám őket másoknak, elküldtem hogy 10, erre egyből egy sms, hogy csökkent az egyenlegem
aztán hogy adategyeztetésre kaptam-e 1 gigát, hát, kapni kaptam, meg rá 2 hétre egy sms-t, hogy ismételt mobilnetemet meghosszabították, és újra használhatok 1 gigát, szóval kaptam is, meg nem is.
ilyenkor kedvem lenne felhívni az ügyfélszolgálatukat és bepanaszolni, ha már állásinterjún olyan szituációs feladatokat adnak hogy huhhh -
akyyy
senior tag
Hol tudom azt megnezni ha kapok egy SMS t azt melyik simre kaptam?
-
akyyy
senior tag
volt most egy hívás indításom, ahol mondták hogy privát számot jelzett. és sehol nem találom ennek beállítását. hova van eldugva ?
[link] itt megtaláltam :_D
-
akyyy
senior tag
Mit csináljak, hogy ha belépek valhol (PC-n) steambe, akkor a telefonon lévő alkalmazás steam guardja megjelenjen értesítésbe? elvileg be van állítva ahogy kell, de mégsem jó
-
akyyy
senior tag
válasz
tesz-vesz123 #13801 üzenetére
szép kép
-
akyyy
senior tag
mennyire vízálló a telefon? strandon baj-e ha vír éri? persze nem 2 méteres medence aljára akarom vinni, sőt igazából csak csúzdázáshoz lenne fasza videózni, (ha esetleg ha a vízbe nem ajánlott vinni, akkor kintről, gondolom az már nem árthat neki ha kap egy kis fröcskölést, de jó kis lassított videókat lehetne csinálni kintről is)
-
akyyy
senior tag
egy játék miatt a supportnak kellet írni, egyből jött egy automata válasz emailben, ami tartalmazza a készülékem adatait:
commercial name:Huawei -- P20 Pro
android version:4.9.97(270C432R1)
android API Level:28
device:HWCLT
modelLT-L29
még semmi frissítés nem jött
-
akyyy
senior tag
válasz
firemanus82 #12500 üzenetére
ha már lassan jön aug. 20, milyen beállításokkal érdemes tűzijátékot fotózni?
-
akyyy
senior tag
MM-be vettem függetlenként, és két vodás simmel használom, de nekem se talál frissítést, 270 eddig. :\
-
akyyy
senior tag
kicsit "off"
észrevettem hogy az Erste banknál is végre van nfc fizetés telefonnal (Erste mobil pay alkalmazás). hogyan működik ez, valaki próbálta? évek óta várok rá, hogy végre tudjak telefonnal fizetni ha netán nem lenne nálam bankkártya stb...
elvileg az erste alkalmazás már az alap értelmezett, nfc is bekapcsolva.
most ha elmegyek a 'spárba 'oszt mikor fizetni kéne, hogyan zajlik ez? előtte lépjek be az alkalmazásba, és ott inditsam el hogy nfc fizetés, vagy elég ha feloldom a telefont, és odateszem a terminálhoz? ki kell majd ezt kisérleteznem, viszont ha sokan vannak mögöttem, nem akarok szerencsétlenkedni (bár lehet akkor munkahelyen próbálkozok vele, valamelyik szünetben, mikor nincs senki.
-
akyyy
senior tag
válasz
gulyasa #10866 üzenetére
én csak a "bolti" fóliát vettem le róla, de kb egy hétig az is rajta volt
azt a gyárit szerintem én nem szedtem le, és úgy tettem rá az üvegfóliámat, ami azóta tört is, cserélve is lett, és semmi baja ( tegnapelőtt megint lecsúszott a telefon, halottam ahogy pattog a csempén, de épp ki volt véve az okostokból, és semmi baja nem lett sehol.... ha nincs a tokjában, és egy kicsit is ferde területre teszem, úgy lecsúszik ahogy kell -
akyyy
senior tag
Az most a problémám a telefonnal, hogy értesítéseket nem mindig kapok, vagy késve, vagy akkor amikor "felébresztem" a telefont. messenger, facebook, egyéb játékok értesítései stb...
de leginkább a STEAM Guard, ami zavaró, hogy nem jelez, hogy jött.
Ha böngészőn keresztül lépek be a Steam fiókomba, akkor a Steam Guard ugye küld egy kódot, amivel be tudok lépni. Előző telefonnál csak lehúztam az értesítést, ésott volt a kód, itt meg kell keresnem az alkalmazást, és meg keresni a kódot... kicsit bosszantó. -
akyyy
senior tag
válasz
mhydas #10327 üzenetére
kösz szépen, eddig három különböző alkalmazást használtam, három tv-re, mert csak egy-egy ismerte fel nagyjából a tv-t, (az egyik programmal tudtam tanítani az egyiket), de így bőven elég a gyári alkalmazás
bár nem lenne rossz egy olyan ficsőr erre, hogy a hangerő gombokkal lehessen mondjuk csatornát váltani, ha meg hoszabban nyomnám, akkor meg hangerőt módosítana. igaz a telefon nem tudná eldöntei hogy most infrán, vagy a telefonon változzason hangerőt.
-
akyyy
senior tag
válasz
philoxenia #9752 üzenetére
lehet. nekem most jött meg, fel is raktam egyből a telefonra, igaz ami rajta volt, annak leszedése macerás, repedt össze vissza, egyre szörnyűbb látvány volt látni, ahogy kicsit tétovázva megálltam, és vissza simült a kijelzőre. még azt a repedt csúnya látványt a telefonon
de csak a nilkin sérült, maga a telefonnak SEMMI baja, szóval 100%-al bevált az üveg. igaz drága, de megvédte nagyon is jól.(jó igaz, nem aszfaltra esett, hanem parkettára, 70 cm magasról.billentyűzet elé raktam a telefont, és a forgószék kartámaszával zsutty ...
)
-
akyyy
senior tag
sikerült az asztalról levernem a telefont
hiába védőtök, kb "macskává"változtatja a telefont, és szépen kinyilt és kijelzővel a föld felé le is ért.
van rajta nilkin üveg, de az meg is sérült ahogy kell kb a bekapcsológomb környékén. de ahogy látom, maga a kijelző nem sülrt, megvédte az üvegfólia.
most rendeltem épp meg az új fóliát. kicsit drágább, de szerintem megvédte a telefont úgy, ahogy kell (meg eddig nem is nagyon karcolódott használatból eredően.
áhh basszus
-
akyyy
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #9279 üzenetére
hm, basszus. ez volt az. tök jó feature lenne esetleg amúgy face-re,
-
akyyy
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #9277 üzenetére
és ez hol van?
-
akyyy
senior tag
akyyy
(senior tag)
Hm facebookozas közben valahogy elojott olyan hogy automatikus görgetés. Szépen lassan ment lefelé a hirfolyamban. Ezt hogy lehet elohozni? -
akyyy
senior tag
miért csinálja nekem a messenger (facebook), hogy néha hangosan pittyeg, ahogy kell neki, néha meg olyan hangot ad mintha e-mail vagy bármilyen értesítést kaptam volna.
sőt, néha az üzeneteket később látom/kapom meg mint mondjuk pc-n. érdekes, előző telefonon ez jól müködött. még a logója is furcsa, nem tölti ki teljesen az ikont hanem egy fehér körben van benne -
akyyy
senior tag
Használ valaki Smart View tokot még? üvegflóviával használom, nekem kicsit homályos, ha összezárom, illetve kár, hogy szétnyitva hátra, ha fotózni akarok, kitarja a kamerát
viszont kérdésem: van e valamilyen widget, vagy alkalmazás, bármi, amivel az összezárt képernyőre a másodpercet is kijelezné?
-
akyyy
senior tag
válasz
mivanminincs #8977 üzenetére
tárcsázóba, nem rábögsz a zöld hivás gomba, hanem jobbra vagy balra húzod. át vált a szám 1-es vagy 2-re. de vigyázz mert úgy marad (pont most rendeltem kaját 1 órája, most meg kórházat hivtam és nézem, hogy basszus, a kettesen maradt
)
-
akyyy
senior tag
na megrendeltem a mai nap a smart tokot, illetve egy Nillkin 3D CP+ Max Huawei P20 Pro üvegfóliát. lehet ki fog takarni a szélén a kijelzőből (vagy látható lesz a széle az üvegfóliának, ahogy olvasgattam), de inkább ez, minthogy ott virítson nekem egy szép kis karc :|
bár ez a nano UV tagasztós üvegfólia nem tünik rossznak, hát ha majd cserélni kéne az üvegfóliát, lehet beruházok rá, addig talán jó lesz ez is
-
akyyy
senior tag
mindenhol néztem, csak ott nem, rá is nézek, és ha jó lesz, akkor big THX
.
most kezd el feljönni a
gyáribolti fólia (amin ilyen leszedő fülecskék is vannak, olyan jól szépen rajta volt, hogy rajta hagytam, mert bőven lehetett így is használni a telót).Szóval kezd feljönni, buborékosodni. kérdésem az, hogy ezalatt gondolom van még egy gyári fólia. ha most veszek egy rá való fóliát (esetleg üvegfóliát), akkor ezt le szedjem, vagy nyugodtan mehet rá?
-
akyyy
senior tag
válasz
Gabesz87 #8638 üzenetére
engem az zavar, hogy ha jön bármi értesítés =de tegyük fel, messengeren írnak), akkor ha nem nézem meg egyből, és eltüntetem a chat fejet, de az értesítés sávon ott marad, és zárt képernyőn csak annyit jelez, hogy messenger, meg egy időpontot. se azt hogy ki írt, se azt hogy mit. jó, tudom, oldjam fel, és olvasható, meg így biztonságos, de nyugodtan mutathatná lezárt képernyőn is ezeket.
-
akyyy
senior tag
észrevettem egy érdekességet a telefonnal kapcsolatban (az előző telefonomhoz képest)
Az előzőnél ha 15% alá merült, kb x percenként folyamatosan merülő hangott adott, felébredt a kijelző ,és tájékoztatott hogy merül.
itt 15%nál egysze bejelez, meg oké hogy villog a picike piros led, de aztán semmi, nem ébred fel a kijelző, nem ad hangosan hangjelzést, én elfelejtem aztán egyszer csak kikapcsolnincs rá mód hogy ez is jelezzen ilyenkor gyakran, hogy töltsem fel?
-
akyyy
senior tag
múltkor kérdeztem tokot és ajánlottak is, de szilikontokot nekem adtak hozzá ajándékba.
én inkább egy Flip Cover szerűre gondoltam, amit kinéztem az a Smart Flip Cover, de nem tudom, hogy létezik-e olyan változat aminél nagyobb az az ún. ablak. esetleg olyan létezhet-e, ami még érzékeli az ujjakat, tehát egy kisméretű ablakocskán tudnám használni valami minimálisan a telefont. vagy ez túl hülyeség lenne? -
akyyy
senior tag
tokot keresek én is telefonhoz, bár én nem motorozok ilyesmi, max hajlamos vagyok kiejteni csak úgy a kezemből az eszközöket
inkább a kijelzőt jobban féltem, bár egy kis hajszál repedéstől fel áll a szőr a hátamon, és azt védeném minnél jobban. de tokot használnék mert előző telefonnál nem jött be a fólia. (bár simát használtam, nem üveget)
-
akyyy
senior tag
Na, az egyik tv-re a Peel Smart Remote nevü progi tökéletesen futott, be is állítottam végre azon a tv-n a csatornákon (annak a tvnek az eredeti távirányítója szinte halott, 3 gomb ha müködik rajta). a másik tv-n nem nagyon akar müködni de ott ég nagyjából jó az eredeti távkapcs
-
akyyy
senior tag
válasz
janosibaja #7833 üzenetére
okostvhez jó, hagyományoshoz már szenved, végigprobálgatom a sémákat, egyik tv-n az egyiknél fogja a jelet a tv, de nem csinál semmit, vagy csak próbálna lépkedni. másiknál még ennyit se sikerült (ott kb 3-szor lehet probálgatni és ki is fogy).
elvileg lehet tanítani is, de nem igazán sikerül)
-
akyyy
senior tag
válasz
janosibaja #7831 üzenetére
igen. rá mentem vagy háromszor, de megtalálta a 9.0-át. felesleges belaknom az előzőt, ha itt az új
előző 2 telefonnal mindkettőnél megjártam. akkor is jött ki frissítés, de közölte a sony, hogy sorry, ezekre már nem fog jönni. talána a Neo V-re jött ki még egy újabb, de csak rosszabb lett mit volt.
egy kérdésem lenne, elvileg ebbe van infraport, használhatom távirányítóként? csak újabb, okos tv-hez jó, vagy hagyományosokhoz is?
(félve kérdezem esetleg fm transmitter van a telefonba?
) tudom google, meg is van nyitva vagy 20 ful, mind telefonnal kapcsolatos
-
akyyy
senior tag
üdvözletem mindenkinek, egy új p20 pro tulaj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Last Epoch
- További aktív témák...
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest