Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gulyasa

őstag

válasz csolaca68 #10860 üzenetére

Szerintem a tok nem a kijelződet koptatta meg, hanem a kijelzőn gyárilag ráapplikált védőfóliát.
    Mert ugye az új telefonod kijelzőjén volt egy magyarázó feliratokkal és egy füllel ellátott csomagoló fólia - amit gondolom vásárlás után, kicsomagoláskor levettél, mert hülyén nézne ki :D , és magán a kijelzőn van még egy hagyományos védőfólia.
    Azt le lehet szedni és helyette felteszel egy jó minőségű üvegfóliát és kész.

Annak idején a Honor 6-omon nem volt gyári fólia, a dobozában volt egy hátlapi és egy kijelzővédő fólia, amit én raktam fel.
    Viszont tavaly, amikor asszonynak vettük az Y6-ot, elmentünk az itteni "plázába" a telefonos szakihoz, aki védőfólia felrakást is csinál, hogy üvegfóliát rakassunk rá. Felhívta rá a figyelmünket, hogy gyárilag már van a kijelzőn egy fólia, amit le kell venni az üvegfólia felrakása előtt.
    Na a P20 Pro kijelzőjén is van gyárilag ilyen fólia (meg még sok más telefon típuson is).

Ha viszont erről már tudtál, és leszedted a gyári fóliát is, és minden nélkül használtad az okos tokban a telefont, akkor a fentieket, amit írtam, az storno...

Új hozzászólás Aktív témák