- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
sirokipatrik #7475 üzenetére
Nekem eddig többségében jó tapasztalataim vannak a pitével.
Memóriakezelés: Ha a háttérben futó alkalmazások menüt előhozod, akkor ott az adott alkalmazást lefelé húzva zárolni tudod azt, így bent marad a memóriában (ha kézzel törlöd a memóriát, akkor is).
Wifi: Elsőre nem vettem észre semmi különbséget a korábbihoz képest. Most hogy írtad, ránéztem, egy kicsit mintha tényleg lassabb lenne, de ez erősen az elhanyagolható kategória (nekem....meg amúgy is, miért zavaró ez?!).
Akksi: Javult valamelyest az akkuidő, jelenleg épp 3 napos üzemidőnél járok, 5+ óra kijelzőidővel, és még van 11%.
Helyhozzáférés: Már az elején fura volt, hogy egyes app-ok indításakor fel-fel villan a GPS ikon az értesítési sávban....kiderült, hogy az Andriod 9-ben, már nincsenek a klasszikus opciók, mint "Akku kímélése", "Nagy pontosság", stb, hanem vagy "ki", vagy "be". Ha bekapcsolod, akkor a GPS mindig aktív, és erre lehet pluszban aktiválni a Wifi+mobilnet opciót, ami javíthat a pontosságon. Ez tehát pont fordítva működik (melyik primitív találta ezt ki?!), mint korábban, ezért aztán ez a kapcsoló fixen "off" állásban van nálam, ha nem kell a GPS (és így persze az időjárás sem frissül megfelelően, stb, ,).
Egyel korábbi app-ba visszalépés (gyorsan): Az ujjlenyomatolvasós navigációt használom, ahol ha elhúzod valamelyik irányból az ujjad, akkor bejönnek a memóriában lévő app-ok. Ha elhúzod még egyszer, akkor bejön az eggyel korábbi app, végre!. Nem is értem ez miért maradt ki anno a 8.1-ből...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest