- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
Juhaszatti #215 üzenetére
link
Én csak azért kíváncsiskodtam, hogy hátha volt más baj is vele.Szériahibák hál égnek nem gyakoriak a Huawei-nél. P7 spontán hátlaprepedés (bár ez lehet nem szériahiba, hanem egyedi), P8 Lite wifi és bt halál, y300 hátsó hangszóró halkulás, Y300/G510 kijelző elválás/nem érzékelés (bár amik nekem vannak, azok hibátlanok).
-
janeszgol
félisten
válasz
7Heads Drago #187 üzenetére
Kijavítom. A Samsung is csak azért, mert megdolgozott érte. Így helyes.
-
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
Huawei P10 teszt.
-
janeszgol
félisten
Azért nem kell átesni a ló túloldalára. Nagyon is szép képeket készít a P10 Plus.
Igen a P9-nél én is írtam, hogy maximum csak frankó, erre például a Chip magazin sokáig az év legjobb kamerás mobiljának tartotta. Ki érti ezt?beyruth82, sajnos a P8 Lite szériahibás. Wifi, BT meghal benne. (A GSM antenna nem, azt nem érinti a dolog.)
Shyciii, hmm. Nagyon szép, szó szerint tűéles képek. (felfelé mutató hüvelykujj smájli vagy mi a bánat.)
-
janeszgol
félisten
Annyira nem néz ki rosszul, ha a második oldalon lévő második képet betettem háttérnek.
A teszthez: nekem tetszik ez a telefon. Igen, a kamera képei is. Oké teljes nagyításban mos, de úgy minden mos. 12, meg 20 megapixelben szerintem az átlag ember nem nagyít 100%-ra. Nincs értelme. Várom a sima P10 és a P10 Lite tesztet is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ebben a modellben van igazán előrelépés, a P10 nagyobb testvére nem csak méretben múlja felül a kisebb verziót, hanem gyakorlatilag mindenben. Nyilván az árat is beleértve.
- Gitáros topic
- Óvodások homokozója
- BestBuy ruhás topik
- Lightyear - befektetési app
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch4
- Garmin venu 3
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest