- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kllzslt
tag
Igen a videó sztereó ha fektetve van a telefon.
Viszont a GPS-szel nem vagyok kibékülve. Valószínűleg a magas épületek itt Sydneyben bezavarnak, de kevésbé árnyékolt helyen is egy utcával kêpes odébb rakni a Google térképén. És ismeretlen környéken kellemetlen bóklászni pluszban...
-
Luser2000
addikt
-
dbalazs80
tag
A hasonlatod szerintem teljesen irreleváns. Mint mondtam, nekem több Iphone-om is volt, és egyszer sem kellett a garanciát igénybe vennem.
Ezzel szemben pl. főnökömnek az LG G4-e kéthavonta jár a szervizbe, a kollégáim, akiknek Samsung telefonjuk van folyamatosan panaszkodnak, fagyásokra, érthetetlen lassulásokra, stb.
(#233) beyruth82
Az Iphone sosem volt tökéletesen optimalizált, én pl. nem is dőltem be ennek sosem. Racionális döntést hoztam az első megvásárlásakor, és később is. Nem azért, mert nekem Apple termék kell/kellett, hanem azért, mert messze a legjobban kiforrott telefon volt. Amikor az elsőt vettem, meg sem tudom számolni, hogy hány üzletben jártam, ahol végignéztem minden egyes akkor kínálatban lévő készüléket, és akkor konkrétan szégyen volt az összes többi gyártó összes többi készüléke.
Mintha még mindig csak Trabantot meg Wartburgot lehetett volna kapni, miközben ott volt egy Audi/Mercedes/BMW. (Kinek melyik márka tetszik, azt helyettesítse be.
)
Szép dolog a több év garancia, de ennek kettős olvasata is van.
Visszatérve a P10 Plus-ra. Nekem pl. tetszik még akkor is, ha kicsit Iphone + Samsung utánérzete van a külsejének. Azok a műanyagok nagyon nem kellenének oda.
A gsmarea tesztje szerint a kijelző kiérdemelte az ujjlenyomatgyűtjő világelső státuszt. Ott sincsenek elájulva a kamerájától. A telefon minőségével kapcsolatosan is vannak kifogásaik.
A kistesó P10-ről a sok jó mellett azért több kritikát is megfogalmaz a notebookcheck.net, amelynél objektívebb tesztoldalt eddig még nem találtam.
Sok év iOS használat után szívesen kipróbálnék hosszabb időre egy Androidos telefont, pl. egy P10-et vagy egy P10 Plus-t, de azért, hogy kipróbáljam, nem szeretnék kiadni 175-250 ezer forintot.
-
dbalazs80
tag
Egy szó sem igaz abból, amit leírtál, és ezt én tapasztalatból mondom. Jelenleg a negyedik Iphone-t nyúzom. Egyiket sem azért cseréltem le, mert tönkrement volna, sokkal inkább azért, mert az Apple olyan új iOS verziókat adott ki, ami után belassultak a telefonok. (Ez egyébként az Android-os telefonokra is igaz.)
Az összes telefonomat 2 évente cseréltem és csak a fent említett szoftveres ok miatt.
A 3GS-t, amit két évig nyúztam, utána még 3 évig vígan használta az új gazdája, egyedüli problémát csak a szériahibás hátlap okozott, amin megjelent egy repedés.
A 4S-t a csere után még 1 évig követtem, addig semmi baja nem volt, tehát 3 évet problémamentesen kibírt.
Az 5S-t is két évig használtam, most pedig egy közeli ismerősöm használja, a telefon most 3 éves, pedig kád vizet is megjárta, és 1,5 méter magasról még a járdát is eltalálta, ez utóbbinál volt némi fizikai sérülés, mert éppen nem volt rajta tok.
Most egy SE-t használok a legnagyobb megelégedéssel.
Igen, vannak olyan dolgok, amikkel együtt kell élni, de együtt is lehet élni vele, még akkor is, ha én sem szeretem az iTunes-os szenvedést, de tudom, hogyan kell rá csengőhangot, mp3-at, vagy videót feltenni.
Csengőhangra ráadásul nem is kell iTunes, mert a telefonon lévő mp3 fájl bármelyikéből lehet csengőhangot csinálni egyszerűen a Garage band alkalmazással, igen, tudom, csak 30 másodperc hosszú lehet.
Tudom, hogy az Android rendszernek kismillió hardverkonfiguráción kell működnie, de azért az, hogy 8 magos processzor, meg 3-6 GB RAM kelljen ahhoz, hogy olyan gördülékenyen működjön a rendszer, hogy az ne akadozzon szerintem durva, főleg ha azt nézem, hogy egy 2 magos processzor és 1-2 GB RAM-al gyorsabb rendszert mutat fel az Apple.
Aztán itt van az akkus üzemidő kérdése is, az Android telefonokba pakolgatják a 3-4000 mAh-s aksikat, és ugyanúgy 1-1,5 napot bír ki hard használat mellett, mint az Iphone a 2000mAh-nál KISEBB akkuval.
Ráadásul az olyan gyártók, mint a Samsung, LG, Sony, de már a Huawei is elvesztették az egyetlen előnyüket is, ami az olcsóbbságuk volt.
-
söncö
tag
Szifon hattal tolom két éve, gariba szervízelve sohasem volt. De nem akarok kis iship lenni.
Értem én a nézőpontod de ez a P10 egy összelopkodott dizájn.
Én sohasem akartam csengőhangot állítani ,ámbár de tudom hogyan kell de minek?
A családba van egy P8 lite meg egy P8. Na emberek ennél többet én telefonnal még nem szívtam mint ezekkel. Milyen háttértámogatás van ezek mögött? 3 havonta egy bugos rendszer az van. Szerelésről meg a garanciáról már ,hogy egy szótsem szóljak.
Amúgy meg vegyetek Xiaomit, ugyan az csak Qualcomm. Elvégre az EMUI-t is lenyúlták mint most a dizájn elemeket és lett belőle EMUI. Ráadás árban is kedvezőbb.Szerk: Lehet a gyártó hazájában más a helyzet, inkább biztos. Nincs ez még gördülékenyre fényezve az eu-ban.
-
7Heads Drago
veterán
A mai helyzetben a samsung meg a huawei a két legjobb gyártó, fájó ezt kimondani de ez van.
De a samsung is csak azért mert van az S széria, meg a note. A többi az elégé vicc. Nem mondom, hogy pl a huaweinél mindig minden zsír, de talán ott az olcsóbb telók sincsenek ennyire lesz@rva mint a samunál. Ami egy kicsit elkeseríti az embert, az hogy a Mate és a P sorozat kezd nagyon elszállni árban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elektromos autók - motorok
- 3D nyomtatás
- Subaru topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Apple Watch 9 41mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4325
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest