- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
7Heads Drago #187 üzenetére
Kijavítom. A Samsung is csak azért, mert megdolgozott érte. Így helyes.
-
Szakiii
addikt
válasz
7Heads Drago #187 üzenetére
Ez egyltalán nem igaz, mióta van az A széria a samunál, brutálisan jó minőségű ami mellé jó sup jár
tudom hogy nem olcsó de minden téren elég egy átlag usernek és még kamera se azt hozza amit a középkategóriába szoktak. A J-ről nem tudok nyilatkozni ott lehet hogy vannak gondok. Btw nem tudom hogy siklott ki ennyire ez a fórum.
Nekem nincs bajom a huawei-el a p9-el sokáig szemeztem a jó ár miatt de ez a p10 közel se hozza azt a must have érzést mint a 9 a mai napig hoz, az olyan szép kis teló volt ez meg... Jó irány volt egy egyedi gyönyörű külső bevezetése erre most meg kidobnak egy ilyen hibrid valamit úgy hogy pont a rossz dolgokat szedték össze
-
RaveForce
veterán
válasz
7Heads Drago #141 üzenetére
A honor8 meg ugy egyebkent maga a honor brand talan a legnagyobb konkurenciaja ugyebar vegulis sajat maganak, kivancsi vagyok hosszutavon megtartjak-e, vagy szep lassan arban felhuzzak a huawei melle (ami vmelyik nap kijott honor az talan az eloszele), esetleg cancelt kap..
De egyebkent annyira durvat nem irt FRG, hogy egybol a note7es kigyullados szintre tereld a dolgot -
RaveForce
veterán
válasz
7Heads Drago #132 üzenetére
"Vagy én is menjek át a samsung topikba szapulni hogy mekkora vicc hogy beég a kijelző, vagy mindjárt meggyulad."
Az ilyen gyullados poenokkal max magadat egetned, de ha elegtetel lenne, hat hajra.. -
Blizzardking
őstag
válasz
Teljesen más színben látja a világot az akinek már leketyegett a hitele. A "semmi átütő újdonság, ezért kár mérnököket alkalmazni"-ból hirtelen "gyerekek, elkapott a must have érzés" lesz
-
ForRedGlory
félisten
válasz
"Ha nem tetszik rendben van leírod és kész. Vagy én is menjek át a samsung topikba szapulni hogy mekkora vicc hogy beég "
Nem tetszik. Leírtam és kész. Akkor most mégis mi a bánat a bajod?! Remelem megendeded, hogy ne tetszen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest