- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okosórát?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz
#16820480 #47 üzenetére
"Nekem sem a kedvencem, de azért az érzed, hogy a tényleges kávacsökkentés kb idéntől van a G6 -s S8 párossal."
Tudom sajnos, és azt is hogy mostantól lesz csak elfogadott és "elvárt", hogy a Samu is ilyen dizájnt tol.
Sajnos a G2-G3 nem tudott olyan elterjedt és meghatározó lenni, mint az i6 és társai, és igen azok a kecses moto-k is nagyon tetszettek. De már a Sharp Aquos is nagyon tetszett, csak az emberek nem voltak akkor még készek rá, meg amúgy tényleg több sebből vérzett. Aztán a Mi Mix hűű meg háá-ja után már a Samunak is káva-less gépet kellett tolnia, nem volt mese, pedig bőven nem újkeletű dolog.Ujjlenyomat olvasó: emlékezzünk azokra a telefonokra, amelyeknek egy keskeny sáv az érzékelője, akár a kijelző alatt kapszula formában, akár a készülék oldalán (pl. Sony!)
Én sem tüntettem el a képen nullára a kávát, lenne ott hely bőven a burkolat alá rejteni a szenzort, nem kell hozzá csoda, sem a hátlapra száműzni azt.Következő nagy "újdonság" lehet a dupla ujjlenyomat szenzor, egy elöl, egy hátul, kinek mikor hol kényelmesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ebben a modellben van igazán előrelépés, a P10 nagyobb testvére nem csak méretben múlja felül a kisebb verziót, hanem gyakorlatilag mindenben. Nyilván az árat is beleértve.
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Garmin venu 3
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Update 05.12. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest