Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Be is futott a Honor GT Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 12T - egytucat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsike1995
csendes tag
Sziasztok újra B370ről picit. 2nap eltelte után el kell keserítsek mindenkit, sajnos újra jelentkezett a sötétedés... Én alapjáraton, nem használom nagy fényerőn a telefont, de most a teszt kedvéért magasabb fényerőn használtam. Pozitívum! Azt vettem észre, hogy most kevésbé jelentkezik ez a sötétedés, az előző verzióknál sokkal intenzívebben állítgatta a fényerőt és sokkal sűrűbben. Most nagyritkán, talán néhány százalékkal állítgatja. Az akkumlátor idő minimálisan jobb lett. A rendszer is kissé gördülékenyebb lett, de ahogy említettem az előző hozzászólásban is, nincs nagy drasztikus változás. Eddig összességében azt mondom, hogy pozitív, merem ajánlani, akinek feldobja. 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon jól sikerült a Huawei új, kompakt csúcsmobilja, az előd eleve nagyon magasra tette a mércét, a változások pedig olyan pontokon érkeztek, ahol szükséges is volt.
- Filmvilág
- Minecraft
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest