- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsike1995
csendes tag
Sziasztok újra B370ről picit. 2nap eltelte után el kell keserítsek mindenkit, sajnos újra jelentkezett a sötétedés... Én alapjáraton, nem használom nagy fényerőn a telefont, de most a teszt kedvéért magasabb fényerőn használtam. Pozitívum! Azt vettem észre, hogy most kevésbé jelentkezik ez a sötétedés, az előző verzióknál sokkal intenzívebben állítgatta a fényerőt és sokkal sűrűbben. Most nagyritkán, talán néhány százalékkal állítgatja. Az akkumlátor idő minimálisan jobb lett. A rendszer is kissé gördülékenyebb lett, de ahogy említettem az előző hozzászólásban is, nincs nagy drasztikus változás. Eddig összességében azt mondom, hogy pozitív, merem ajánlani, akinek feldobja. 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128/8GB Pink Gold
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest