- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszlopos
tag
válasz
petati94 #2135 üzenetére
Sziasztok!
Nekem is még a B124 van a telón és nem igazán akar frissítést felajánlani.
Amit belinkeltél szerviz romokat, azokban ott van a magyar nyelv is vajon?
Illetve ha azt felrakom, a garit nem veszítem el?
És azután a többi frissítés jön rá a továbbiakban?
Ha jól látom már 191-nél járunk. -
Septum15
aktív tag
válasz
petati94 #1393 üzenetére
Az egy dolog hogy a Phoenix vissza zárja, de gyárilag egy c02-es telefonra nem fog rá menni egy c432. Ha így garanciáztatnád, akkor nem fogják elfogadni. Lehet hogy szerencséd van és pont nem foglalkoznak vele, de ha rendesen át vizsgálják, akkor nem javítanák ingyen.
-
Septum15
aktív tag
válasz
petati94 #1389 üzenetére
Félig igazat beszélsz, ha rá raksz egy vodafoneos telefonra egy c432-es OEMinfot, majd egy c432-es romot, akkor az garancia vesztéssel jár.
Az OEMinfo cserére pedig van egyszerűbb megoldás P9-re, Mate 8-ra, P9 lite-ra, szóval szerintem P10L-re is van, csak ahhoz kell bootloader unlock és TWRP. Az előbb felsorolt telefonokon ingyen, vissza nézhetetlenül vissza lehet zárni. A p10L-on nem tudom, de szerintem nem.
-
N2O999
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest