Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz Matada2.3 #28 üzenetére
Most megfogtál. Majdnem vettem egy G4-et. Az volt 2016os gyártású. Csak végül nem mertem beleugrani a szinte kötelező bootloop miatt, így cseréltem a G3at G3ra. Aminek az akksija 2015 októberi. Ezt most néztem meg. Gondolom, a teló is ilyen körüli. Az előzőt 2016 januárban vettem a Telenornál és nem sokkal előtte gyártották.
(#29) aelod : Azért az barokkos túlzás, h széria hiba volt. Az a keretrepedés. Az szinte mindet utoléri idővel. De ahogy visszagondolok volt aki írt valamit ezzel kapcsolatban (alaplap). Talán a reball is ehhez kapcsolódik. De egy ilyen szakmai fórumba is csak egy szűk csoport ír, így ezmiatt nem lehet általánosítani, h azért mert ott volt pár embernek ilyen hibája, akkor az már szériahiba.
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
Két helyen is árulnak. Egy pesti és egy győri cég is. Nem emlékszem, h a G3 topicban olvastam volna ilyen hibáról. Aztán meg melyik telefonnal ne fordulhatna elő ilyen hiba? Nyilván nem véletlen van sok hirdetés itt a ph-n is, h Samsung és egyéb márkájú telefonok alaplapját cserélik olcsón... Az előző G3-am másfél éves volt és a mikrofonnál lévő keretrepedésen kívül soha, semmi baja nem volt. Ennek sem lesz. Egyébként 2016-os gyártású. Az első volt, h megnézzem, amikor megkaptam.
Akkor is 1000x többet ér, mint ez a vacak Huawei... ugyanazért az árért...
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
65ezer. Pont ennyiért vettem egy hete a régi 2/16-os helyett egy új 3/32-es Lg G3-at. Azért a két telefon (Huawei - G3) köszönőviszonyban sincs egymással, semmiben. Új 2/16-os G3at 56é-rt meg lehet venni. Csak a miheztartás végett. És ez csak egy a sok telefon közül, ami 1000x jobban megéri, mint ez a Huawei.
Mondjuk 35 és aszondom, oké. De így??
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest