- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
-
Tommee
aktív tag
P20 pro-rol váltottam, de csak mert 15ezerert adta a Telekom. Kamerát, infrát leszámítva sokkal jobb a Nova 5t. Nappali képek esetében nem kell szégyenkeznie a Nova-nak. Kevés fény és beltér esetén viszont verhetetlen a p20 pro fénykép terén.
Én csak a jobb térerő miatt (munkahelyen szinte nincs térerő) választottam a Nova-t, feleségemé lesz a p20 pro. Pedig neki szántam a Nova-t. -
bedibazsa
senior tag
Szia!
Számomra hátrány a méret.
A P20 jobban kezelhető volt.
Minden más sokkal jobb. Valahogy az OS is jobban sikerült, az üzemidő jobb, memóriakezelés sokkal jobb, a +2GB RAM jót tesz neki, ez nem lövi ki random az appokat.
Szerintem megéri a váltás, a kamera hasonló képeket csinál, a hardver érezhetően erősebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest