Hirdetés
- Macrodroid
- Telekom mobilszolgáltatások
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Google rendszer nem fizetős a mobiltelefon gyártók számára?
De igen!
Fizetett a Huawei a Google alkalmazásokért?
Nem!
Tehát igen, jól érted, egy fizetős alkalmazást tesznek fel egy olyan termékre amin gyárilag nem volt.
Ez elítélendő, egyaránt az iGO topikban és bármelyik másik topikban is
Te nem így látod?
(Egyébként elég fura, hogy te fenyegetsz engem a kitiltással, én az egyértelműség kedvéért jelzem, hogy ott is és természetesen itt is elítélem a warezt, akkor is, ha egy világcég adja elő!)
-
A Mobilarena nem tehet a Te gondodról
Azért egy "kicsit" fura, hogy a Mobilarena egyik része gond nélkül népszerűsíti ezt haxolást (mert nem a Huawei oldalán olvastam a cikket, hanem a Mobilarena oldalán), a másik része pedig mereven tartja magát valamiféle előíráshoz.
Ez egy tipikus kettős mérce
-
Huawei úgy döntött, hogy beemeli a hivatalos kommunikációjába a Gspace alkalmazást, amely egy eddig is létező, de nem kifejezetten propagált és támogatott megkerülő manőver volt, gyakorlatilag emulálva egy olyan telefon adatait, ami nem esik az embargók hatálya alá. És ezen a ponton hosszan lehet értekezni a dolog etikusságáról, legalitásáról, adatbiztonságáról, megbízhatóságáról és várható életciklusáról, ami inkább egy külön cikkért, vagy még inkább videós bemutatóért kiált, de a Nova 10 kapcsán inkább az a fontos, hogy a megoldás pillanatnyilag működik és valóban lehetővé teszi, hogy különösebb matatás nélkül majdnem úgy működjön a termék, mintha nem vonatkoznának rá embargók.
Aha. És engem miért fenyegetnek kizárással az iGO topikból, ha azt kérdezem, hogy hogyan lehet az alkalmazást egy olyan navigációs eszközre telepíteni, amelyre a forgalmazó nem telepíti gyárilag
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest