Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Komorgó

csendes tag

válasz atosan #575 üzenetére

Én azt hiszem és remélem, hogy pozitív élmény lesz.

• Komorgó

csendes tag

válasz atosan #573 üzenetére

Tényleg, általában is az 1 GB RAM a gyenge pontja.
    Ennek ellenére még mindig előszeretettel nyúzom eme tabletet, nekem kézre áll.
    Általában töltőn van és az aksi olyan, mint újkorában.

Három apró firmware hibát találtam, az egyik állandó, a többi néha jön.

1. A programrészek SD-kártyára áthelyezésénél a memóriadiagram hamis képet mutat. Erre legyint az ember, mert a számszerű kiírás oké.
    2. Ritkán szoktam restartolni. (Bátyámnak ennek a 7 collos fekete kistesója van, sztem jóval gyengébb modell, ő azt mondja, az övét sűrűbben érdemes újraindítani, és ott kellemetlen nemtudások is vannak, pl. kamera fókusz, hát persze, fapados modell...) Szóval két-három hét, vagy még hosszabb használat után előfordul, hogy bár jelzi a töltő jelenlétét, de egyre csak fogy a delej százaléka, nem tölt. Na, ilyenkor muszáj újraindítani, ettől megjavul. Nem sokszor csinált ilyet, talán négyszer. Ez az évek alatt, napi használat mellett megbocsájtható.
    3. Az megesik, hogy egy mappát elfelejt és kilöki a tartalmát a többi ikon mellé. Ez sem nagy bűn és ez különösen ritka.

Ha ennél nagyobb gondjaim lennének, gondolkodnék másikon.

• Komorgó

csendes tag

válasz jksx #529 üzenetére

Szia, semmi harag nincs bennem, csak éppen ez a termék nem érdemelte meg a mocsárba lehúzást :)

Gondoltam, hogy a tied nem az, amiről a cikk szól. Ezek szerint ez is T széria, de a 7", ugye?
    Nem másztam bele mélyebben a Huaweiekbe, de a 4.4.4 Android és a 2.3 EmUI ebben a 8 LTE-s esetben egészen jó párosítás.

Sajnos igaz, hogy a SIM és a nem SIM modellek közt nagy difi lehet, legyen az akárhány G vagy LTE modell, vs. zéró SIM modell. Legalább akkora, mint az M és a T széria közt.
    És nem is az a lényeg, hogy van-e bennük SIM, hanem egészen eltérő hardveres felépítésű tabletek.
    Más gyártóknál is tapasztaltam, hogy a nagyon olcsóknál sem a magok száma, sem a legalább 1 GB RAM megléte, sem egyebek nem adnak tuti garanciát a gyors és a felhasználót nem idegesítő működésre. Lehet ott még más dolgokon spórolni bőven. Szenzorokon is.

A fórumot eredetileg indító cikk szerintem elég jól belövi az LTE modell besorolását, így a Huawei és a Telekom sem csinált rossz boltot, valamint az akcióra rávetődő vásárlók sem jártak rosszul. Különösen, ha figyelembe veszem, hogy tavaly karácsony előtt milyen volt a kedvezményes tablet kategória kínálata a magentánál. Ezért nekem meglepő is volt az akciójuk.

• Komorgó

csendes tag

válasz jksx #524 üzenetére

Jól elleszel eme őskövület nélkül.
    Sosem gondoltam, hogy hype van, és téged félrevezettek itt.
    De megmondom őszintén, nem különösebb szempont, hogy egy kalandjáték széria nem fut. Mindnek kell futni? Vagy elég egy is? Nekem az egyik simán megy rajta.
    Az applocker vírus kategória pedig androidon nekem értelmezhetetlen. Melyik is ez a vírustörzs? Kifejtenéd, hogy mit hajlamos beszedni még ez a kínai szemét az internetről, ami különösen az ilyen buhera opsys szutykokra jellemző?
    Valamint azt is megjelölnéd, hogy milyen nemkínai nemszemét nemmárkásnak hazudott csoda lett vásárlási kedved kitüntetett célpontja?
    Most mennem kell. Felveszem a búvárruhám, mert titkos találkozóm van. A kemtrélen már túl vagyunk, egész Mo le van szórva, jelenleg kínai és telekom ügynökökkel találkozom, rengeteg idegenszerű, ürgebőrbe varrt médiapad tabletet kapok, az operációs rendszer, bootloader és a gui gyári betonnal le van fixálva, nekem a víz alatti raktárban néha csak meg kell locsolni azt a pár száz konténernyi szart, nehogy megrepedezzen. Vizet ígértek kínai és magyar részről is. Nagylelkűek az elvtársaim. A szabadkőműves páholyból régről ismerem őket.
    Együtt szoktunk ártani a Föld népessége szabad gondolkodóinak, akikben még nincs chip implantátum, ez a közös nevező, valamint a puszta pénzszerzés, mohóság, hatalomvágy, és ártás, ártás, ártás!!!

Ismered, legalább hallomásból, azt a konceptuálisan relatíve komplex kifejezést, hogy humorérzék?
    Köszi a figyelmet és további hasznos ámokfutást!

• Komorgó

csendes tag

Sziasztok!

Karácsony után kaptam, Telekomos modellem van, ez az első tabom, ami olyan, hogy ha nem lenne, hiányozna, annyira jó. A szoftverével semmi baj, reklámblokkoló nélkül kellemetlen volna, az Android verzió miatt Adblock nem lehet (tudtommal 4.2 fölött nem megy), Adguard viszont remek.
    A hardveresen kispórolt alsó kategóriás tabok nem versenytársak, a GUI-tól az apk-k futtathatóságáig nekem személy szerint minden nagyon oké.
    A korábban írt hardveres gondot, a háttér bevilágítást nekem egy esetben csinálta, többnyire feszülés, rossz összerakás okozhatja. Nálam a kínai mappa tok megfeszítette a sarkait, ha hagytam, hogy a krómszerűen csillogó díszkeret mind a 4 sarkon belemerüljön a tizedmilliméterekkel elméretezett kemény műanyag tok hátlapba.
    Akku mAh el van találva, töltő oké, gombok tapintásra elég nehezen megtalálhatók, de egye fene. Cserébe poros környezetet, gőzt jól elviselő, mindig gyorsan hadrafogható, megbízható készülékem van.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés