- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
Amilyen alkalmazásokat tableten használok (FB, Messenger, Insta, Viber) megvannak, a maradékot meg használom billentyűzettel, nekem ez így komfortosabb, nyilván preferencia kérdése.
t72killer: Otthon, az egyetemen és a kollégiumban is van wifi, ha ezek szarakodnak akkor megosztom telóról a korlátlan Hipernetet, az S7e sokáig bírja, ez nálam nem is volt szempont, nem fogok két SIM kártyát fizetni ezért. GPS? Az minek egy tabletbe? Telón nem elég? Ezt igazából nem is értem..
De akkor persze visszakérdezhetek: Normális játékok futtatása? 8GB RAM? HDMI kimenet? Sőt (bár nekem van bt-s fülesem, ezért nem használom) 3.5?
Nyilván mondom kinek mi a fontosabb de pl. tartalomfogyasztásra ez is tökéletes még tabletre optimalizált appok nélkül is (tapasztalat, majdnem egy éve megvan).
-
"erről sehol sem olvastam negatívumot" - A tárgyilagos és alapos tesztoldalak ritkábbak a fehér hollónál. Bármilyen "review" keresésre talál az ember 99 reklámot, ami a speckókból próbál valamit kiokoskodni, de semmit se mérnek. Már elnézést, de a mobilarenás tesztben se látom, hogy megnézték volna a wifi-hatótávját/sebességét, pedig ez egy mobil gépezetnél elég fontos.
Ugyanígy fontos az akksiidő, de a notebookcheck-en kívül SEHOL se látom, hogy pl egy Samu Tab A-val szemben konkrétan lemérték volna meddig bírja az akksi adott terhelés alatt. És bizony kiderült volna, hogy feleannyi ideig...
-
Saját tapasztalatom ugye így vásárlás előtt nincs, csak tesztekből tudok következtetni.
1es pont: a notebookcheck-es teszt szerint nyitva hagyott biztonsági rések vannak rajta már most. Nem tudom, hogy mennyit javultak a kínai gyártók az elmúlt években, ha tényleg annak rendje's'módja szerint foltoznak mindent és a tablet megkapja a következő 2 droid főverziót, mint a Samunál, akkor le a kalappal.
Ezek persze nem azt jelentik, hogy működésképtelen gépet kapna a vásárló, de valahogy nem látom az okát a közel iPad szintű árazásnak
?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest