Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Macrodroid
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
válasz
Mobilking #36 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy minden annyit ér amennyiért megveszik. Most a legdrágább iPhone is van 500.000./ Ft. Ahhoz képest nem is nagy az árkülönbség. Ha 2db Máté 40 Pro-t vesz az ember az is legjobb esetben 800.000 Ft és osszecelluxozom a hátulját máris van kinyitható telefonom 🤣.
Na viccet félretéve nem ez drága hanem minden más. Elszabadultak az árak sajnos. De igazad van sok ez is de nem is az átlag embernek készült. És gondolj bele ha lenne belőle limitált Porsche design az inyenceknek 😃
-
pepetech
őstag
Még esetleg azt tudom írni az árazáshoz, hogy amikor anno az Asus PadFone 2 megjelent az is valami 1200 dolláros áron indult ami iszonyatosan magas volt. és én hülye az egyik voltam az elsők közt aki megvette. Viszont amit egy telefon/tablet kombó tudott nyújtani az valami istencsászár volt. Nagyon imádtam. Azóta sajnálom, hogy nem jönnek ki újabb típussal (oké ott volt a padfone S de az nagyon gyenge volt)
-
pepetech
őstag
olcsóbb kategóriában is értéket képviselnek számomra. kis ideig használtam Huawei Mate 40 Pro-t oké tudtam futtatni google dolgokat vannak emulátorok. de úgy 1 hónap után rájöttem, hogy több sebből vérzik a google okosítás és sok aprócska alkalmazás amit használtam nem volt elérhető. Hiába volt a világ legjobb kamerája akkor benne hiába atom stabil a telefon. De megváltam tőle. Persze az egyik szemem sír a másik pedig nevet.
Ha érték tartóbblenne a huawei akkor maradt volna nálam de akkorát zuhant a mate 40 pro ára is ahoz képest amennyiért vettem, hogy nem láttam értelmét. most egy iphone 11 pro van nekem ami mindenre elég. de ha lett volna a mate 40 pro-n google és a használt piacon a sok bocsánat a kifejezésért "buta" ember nem nyomná le indokolatlanul a használt készülékek árát akkor még most is az lenne nálam. Viszont a vicc az egészben hogy 1 év múlva drágább lesz használtan az iphone 11 pro mint a mate 40 pro a használt piacon.
-
pepetech
őstag
Nagyon jó irányban haladnak és emelett iszonyatosan sajnálom, hogy így ellehetítlenik őket...
Tudom ok és okozat. De olyan minőséget raknak le az asztalra amire lassan azt tudom mondani, hogy verhetetlen.De így kell szépen távozni, ha továbbra is szivatják őket egyértelmű a vég sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Linux kezdőknek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 25
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Új Teclast T60 plus táblagép
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- SzoftverPremium.hu
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest