Hirdetés
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Fairphone 5 - majdnem örökre
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
A fotók teljes felbontásban 4:3asok.
Az összes weblapból, közösségi médiából, chatből stb-ből többet látsz egyszerre.
pl instagram alapból az 1:1 képekre volt optimalizálva.
Ha netán dolgozol telóról(pl táblázattal), akkor megint csak elég hasznos.Plusz ott van a multitasking.
-
beno52
tag
Miért lesz jó egy ekkora méretű, de majdnem 1:1 arányú kijelző?
(TALÁN) egyedül a netes böngészés tűnik rajta egyszerűbbnek.De jó! szétnyithatom a telefonom, hogy nagyobb kijelzőn videózhassak! - ja, jobb esetben is 16:9-es videót, rosszabb esetben egy jó kis 21:9...
A kamerával készült fotókat, videókat nézegetni szintén pazarlás ez a kijelző, szerkeszteni talán jó lenne (alatta/felette menüsávok), de ha valaki tényleg komolyabban akar szerkeszteni, akkor nem a készüléken fog.
Minden egyéb alkalmazás is inkább a 'standard' arányokra írják meg.Szóval, valaki írjon már egy - nem csak szűk felhasználói rétegben - értelmezhető felhasználási módot, ahol jobb egy ilyen kijelző! Tényleg kíváncsi lennék rá
A Flip széria szerintem sokkal jobban kihasználható, igaz, nem volt szerencsém kipróbálni.
-
Mercel
senior tag
Mint techdemo érdekes. Mint megoldás ez maga a jövő .
De a huwaeytől akkor se kéne ha 100 dollárért osztogatnák. -
hemaka
nagyúr
Kamerája korrekt, de más nem igazán fogott meg benne.
-
bigmasterg
addikt
válasz
Schuler888 #55 üzenetére
Juj hát akkor te nagyon ügyes lehetsz.
Nyilván ez is javul idővel, de számomra ez még kompromisszumnak számít, főleg ennyi pénzért és még a karcállóságot fel sem hoztam.
-
Schuler888
senior tag
válasz
bigmasterg #54 üzenetére
"ráadásul kinyitva látszik középen a kijelzőn, hogy hol nyílik."
Ellenérvek azoktól, akik sosem használták rovat..
En megmondom crease nelkul is melyik hol nyilik..MAGIC...😯😲😳 -
bigmasterg
addikt
válasz
janeszgol #53 üzenetére
Nagyobb kijelzőn jobb tartalmat fogyasztani, olvasni, videót nézni.
Simán kinyitnám tömegközelkedésen, melóhelyen, várakozás közben, kávézóban stb stb.
Értem, hogy mi lenne a koncecpió, látok is benne fantázitát, de még iszonyat túlárazott és ahogyan előttem is írták: sérülékeny, ráadásul kinyitva látszik középen a kijelzőn, hogy hol nyílik. -
janeszgol
félisten
Az igaz, hogy én egy nap max ha tízszer kinyitnám, még lehet sokat is írok. Mivel már a külső kijelző is elég a mindennapokra. Ha stratégiát, rpg-t játszanék rajta, vagy párhuzamosan kettő alkalmazást, akkor nyitnám szét csak. Ezt is otthon, nem az utcán, nem a melóhelyen. (Utóbbi kettőnél elég a taskváltás, vagy a külső kijelzőn szétválasztva.)
-
Fall-N
veterán
válasz
mjani1172 #51 üzenetére
Valamilyen szinten van köze. Nyithatós telefon volt régen is, de a technika miatt már kijelző lépett a billentyűzet helyére. Szóval nem olyan hatalmas ötlet ez, Nintendo DS is hasonló elven van, csak kívül nincs kijelző.
A technikai korlátok miatt amúgy sem egy kiforrott dolog ez, mert a kijelzőt meg kell hajlítani, ami látszik is. Merev üveg sem lehet emiatty, a műanyag meg karcolódik. Praktikussága sincsen, mert menet közben nem fogja senki sem széthajtva használni, otthon meg minek, van több eszköze az embernek. Azért született csak meg ez a koncepció, mert egy kis pici rés, amiből lehet fejőstehenet csinálni.
-
-
Mobilking
csendes tag
válasz
Luck Dragon #45 üzenetére
Szépnek biztos szép lenne de az ára lenne a legszebb!
-
-
prolad
addikt
Fold 2 tulajként nagyon tetszik, pont ott finomítottak, ahol a Foldnak fejlődnie kell, remélem figyelnek a Samsungnál.
-
pepetech
őstag
válasz
Mobilking #36 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy minden annyit ér amennyiért megveszik. Most a legdrágább iPhone is van 500.000./ Ft. Ahhoz képest nem is nagy az árkülönbség. Ha 2db Máté 40 Pro-t vesz az ember az is legjobb esetben 800.000 Ft és osszecelluxozom a hátulját máris van kinyitható telefonom 🤣.
Na viccet félretéve nem ez drága hanem minden más. Elszabadultak az árak sajnos. De igazad van sok ez is de nem is az átlag embernek készült. És gondolj bele ha lenne belőle limitált Porsche design az inyenceknek 😃
-
Azért 1 millát kiadni egy mobil telefonért igen csak gáz. Hova jutunk ennyi pénzért veszek egy komolyabb gamer notit és egy jobb telefont, csak az arányok miatt írtam ezeket. Gondolom a Samsung azért valamivel olcsóbb lesz.
-
törölt tag
Nagyon jó lett, főleg a szoftveres felhozatal. Mondjuk a Kirin proci is nagyon jól sikerült, óriási kár értük, mert ebből a termékből is látszik, hogy remek dolgokra képesek.
-
Memora
senior tag
Szép PC ház!
-
Zséé1986
újonc
Sziasztok lenne egy kérdésem ps 4
prom van es 803 szoftver van rajta régebbi szoftvert lehet rà telepiteni? Mert csak igy tudnám eladni mivel hennelni szeretne az uj tulaj -
janos68
aktív tag
Én agyok ezekszerint az, aki erősíti a szabályt, mert tökéletesen elvagyok GMS nélkül. Lehet ki kellene vizsgáltatnom magam, mert valami gebasz biztos van velem, ha majdnem mindenki azt mondja, hogy a Huawei telefonok semmit sem érnek gugli nélkül.
-
bigmasterg
addikt
Ki veszi meg ezeket milliós árcédulával?
Még mindig sokkal olcsóbb külön egy tablet és külön egy telefon.
Lemegy ezeknek valaha egy versenyképesebb szintre az áruk?
Szerintem valahol az ultra és pro eszközök környékén kellene mozogniuk. 5-600 ezer ft körül már biztos lenne, aki elgondolkozna rajta.
Én biztos nem, nekem nem ér ennyit egy telefon sem.Mindig sikerül kifogni egy aktuális csúcs közeli készüléket 200 ezer környékén, csak résen kell lenni egy kicsit.
Mostani mi10pro-t tavaly augusztusban vettem (újonnan) 190ezerért.
Előtte S10et, előrendelésben, ajándék buds-al sikerült 210ért szerezni.
Előtte S8-at, újonnan 160ért ismerősön keresztül (akkor volt kint fél éve a készülék).
Mondjuk ezekhez elég akcióvadásznak kell lenni.
De amikor valaki kiad 4-500 ezret egy telefonért? hááát ... biztos csak én nem tudom megérteni.
-
Merőben új , de mind árazásban és kialakításában és felhasználási szokásomat ismerve nem az én készülékem .
-
mjani1172
addikt
Mint eszköz tetszik, tényleg jövőbemutató. A fotók is nagyon jók, és tényleg minden ok.
Azonban google vagy gms ide vagy oda, ha valaki egy picit gondolkodik, ez az ár egy őrület.
Ennyiért veszek egy sherpát aki hozza utánam laptopot és a fényképezőgépet, amiknek az ára még szintén belefér a 1 millába.
Nem tudnék olyan dolgot felidézni sem amihez érdemes egy ilyenre beruházni. -
janeszgol
félisten
válasz
Schuler888 #25 üzenetére
És a Fold kinek a koncepcióját követte?
-
Schuler888
senior tag
válasz
enginev3.0 #24 üzenetére
A fold1 lefektett 1 alapot, amit Tavaly a fold2 tovább vitt. A hua próbálkozott sajattal, de iden csak a fold megoldasat masoltak, xiao is demozott mindenfele hajtogatos csodat evek ota de ok is vegul a z fold koncepciojat kovettek...
-
enginev3.0
félisten
válasz
Schuler888 #20 üzenetére
Kitaposottnak nem nevezném egyik utat sem ezen a téren
-
<Lacy85>
addikt
“hiszen az erős konkurencia általában az árakra is jó hatással van,”
Így van. Ha az egyik árat emel, megy utána a többi is.
Brutális az árverseny. -
Schuler888
senior tag
Lol. Azert a samsung által kitaposott utra lepett vegul ra a hulyevej is a xiaomi mellett
-
janeszgol
félisten
Baromira átgondolt telefon. Nekem nagyon tetszik.
Az audió felvétellel egyet kell értenem. Nem is két vére visszamenőleg, hanem négyre (P10-től). -
Zonyo_85
csendes újonc
Elég brutális árcédulát adtak neki
-
embe
nagyúr
Jó érdektelenség van irányába. Délelőtt kikerült a teszt, de csak 16 hsz.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Psychopeti #13 üzenetére
Nem, de én inkább megvárom a 22. századot
-
El Diabl0
tag
Végül csak a Samsung design-ja volt a nyerő!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Psychopeti #13 üzenetére
-
Psychopeti
senior tag
válasz
enginev3.0 #12 üzenetére
Akkor jobb lenne ha fele ilyen vékony lenne fele ilyen akkuval?
-
enginev3.0
félisten
Még mindig csúnya vastag
-
pepetech
őstag
Még esetleg azt tudom írni az árazáshoz, hogy amikor anno az Asus PadFone 2 megjelent az is valami 1200 dolláros áron indult ami iszonyatosan magas volt. és én hülye az egyik voltam az elsők közt aki megvette. Viszont amit egy telefon/tablet kombó tudott nyújtani az valami istencsászár volt. Nagyon imádtam. Azóta sajnálom, hogy nem jönnek ki újabb típussal (oké ott volt a padfone S de az nagyon gyenge volt)
-
Mezcal
addikt
Megveszed túlárazottan ezt a telót Google nélkül, aztán adhatod el a semmiért, mert senkinek sem kell.
-
helixP
nagyúr
Ez, így, ebben a formában lenne a tökéletes telefon / tablet, sajna Google Service nélkül csak egy érdekes techdemo
-
pepetech
őstag
olcsóbb kategóriában is értéket képviselnek számomra. kis ideig használtam Huawei Mate 40 Pro-t oké tudtam futtatni google dolgokat vannak emulátorok. de úgy 1 hónap után rájöttem, hogy több sebből vérzik a google okosítás és sok aprócska alkalmazás amit használtam nem volt elérhető. Hiába volt a világ legjobb kamerája akkor benne hiába atom stabil a telefon. De megváltam tőle. Persze az egyik szemem sír a másik pedig nevet.
Ha érték tartóbblenne a huawei akkor maradt volna nálam de akkorát zuhant a mate 40 pro ára is ahoz képest amennyiért vettem, hogy nem láttam értelmét. most egy iphone 11 pro van nekem ami mindenre elég. de ha lett volna a mate 40 pro-n google és a használt piacon a sok bocsánat a kifejezésért "buta" ember nem nyomná le indokolatlanul a használt készülékek árát akkor még most is az lenne nálam. Viszont a vicc az egészben hogy 1 év múlva drágább lesz használtan az iphone 11 pro mint a mate 40 pro a használt piacon.
-
dilajoska1
őstag
Lehet itt akármilyen új szenzor akármelyik telefonba, kamerában a Huawei verhetetlen!
-
pepetech
őstag
Nagyon jó irányban haladnak és emelett iszonyatosan sajnálom, hogy így ellehetítlenik őket...
Tudom ok és okozat. De olyan minőséget raknak le az asztalra amire lassan azt tudom mondani, hogy verhetetlen.De így kell szépen távozni, ha továbbra is szivatják őket egyértelmű a vég sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi multitasking király a Huawei új hajlítható hibridje, csak most befele csukódik.
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest