- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Vízben és fagyban verné a Vivo hajlíthatója a Z Foldot
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tdizsolt
senior tag
Sajnos nem adják vissza képek, mert mobilról fozóztam ki, de botrányosan gáz volt, az eredeti mellett így nézett ki:
A színhőmérséklet és a fényerő(maxon!) mindkettőnél ugyanaz volt, a bal oldali az eredeti kijelzős teló.
Az utolsó képen látszik, hogy az alsó "csík" nem is fekete, hanem szürke, illetve a kijelző kávája is nagyobb volt, mint az eredetié.
A történet teljességéhez tartozik, hogy a csóka Jófogáson hírdette magát, hogy eredeti,fekete kijelzőt árul, 11900ft-ért,5e-ért be is szereli szakszerűen. Amikor kérdeztem, miért ilyen olcsó, azt mondta, hogy gyári, felújított kijelző, amit nagykerből vesz.
Annyira volt szakszerű a szerelés, hogy az USB C melletti két torx csavart szétcseszte, mert nem volt hozzá megfelelő szerszáma, belülről hiányzott két csavar, meg egy takaró lemezke, a cikkszámot n tüntette el a kijelző hátuljáról, így rákeresve kiderült, hogy a lehető leggagyibb legolcsóbb utángyártott kijelzőt rakta bele.
Egy ilyen mizéria után döntöttem úgy, hogy magamnak fogom cserélni, nem követem el mégegyszer ezt a baklövést.
Vettem 3e forintért egy szerszámszettet hozzá, így szakszerűen, fél óra alatt ki tudom cserélni a kijelzőt. -
rdt89
addikt
Azért megengeded ugye, hogy az én értékrendembe fontosabb legyen a jack csatlakozó? Mert most azért támadtál le lényegében, mert engem zavar, hogy nincs benne ez a csatlakozó és az átalakítóval kell kínlódni, ezáltal 2 merev fix pont is lesz a kábelen de mindegy. Én jobbnak tartom az M9-et és átgondoltabbnak az utódoknál, de mielőtt még ismét nekem rontasz ez is saját vélemény!
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged