- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
csocsoszán
őstag
Eggyáltalán nem volt ez a célom, tényként mondtam a kínai dolgokat a telefonon. Teljesen elégedett vagyok a telefonnal (kínai rom). Nem kívánok jelenleg romot cserélni. Hozzá kell tennem, hogy a samunál szinte minden romot kipróbáltam. (Az pedig vagy 70 féle.) Eből is látszik nem vagyok egy belenyugvó típus. Egyedül a root hiányzik, de egy átlag felhasználónak nem sok szüksége van rá.
10-es skálán per pillanat olyan 9-es érzésem van! Ezzel mindent elmondtam.(hangsúlyozom egyéni vélemény.)
Biztos lesz aki kicsit, ezen azon hegyezne.
bodrik11
Ezért majd elugrom a Speedshop-ba és nyomogatom egy kicsit az az eu romot! Van e értelme a rom cserének. -
real99
csendes tag
Hali
A speedshop-tól nem kaphatta, mert náluk is mától kapható csak. Mint írtam már, ma van a hivatalos magyar premier napja! Minden Huawei viszonteladónál kapható Mate 8 199e HUF és 2 év garival van. Én voltam a speed-be megnyomkodni kis hostess csaj meg is mutatta, hogy a Play áruház megy rajta, tehát tutti nem Kínai verziós!!!!
-
csocsoszán
őstag
Igen a spemall-tól vettem. 157 gyenge magyar forint volt. Kínai beütés, több volt a 600 Mb frissítés elött a romban, de a magyar nyelv már akkor is benne volt.
Csatlakozom az házigazdához mindenkinek magának kell eldönteni a gari mennyit ér. (Így sem kevés egy telefonért 157, 197 meg nagyon sok. Azért már egész jó tv-t lehet kapni.) Nekem a 150 volt a lélektani határ.
Most hogy kézben van egyre jobban tetszik. Verhetetlenül szép! Gyors, PC -re úgy másol csak lesek. Wifi tökéletes, újlenyomat olvasó kényelmes úgy fogod meg a telót, pont kézre esik és nyitja is. Nem kell kopogtatni vagy gombot nyomni.
Bejön nagyon!
Antutu sem rosz. -
Black&White
addikt
Kínában a Google és a szolgáltatásai tiltva vannak.Ezért kellenek a kerülő utak HiApp-ről, ami a Huawei hivatalos szoftver áruháza.
Az EU-s készülékekkel nincs ilyen probléma, sőt több Google alkalmazás is rendszeralkalmazásként kerül fel a telóra, ami bizonyos esetekben nagy előny. -
jacis
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest