- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
lolal
senior tag
300.000+ magyar forintért backdoort nyissak adathalászoknak, és még per pill szenvedjek je vele ?
Most őszintén...megéri... ?
Én ha megvenném a Mate 30 Pro-t azt kizárólag úgy használnám, ahogy HMS el megvan tervezve. Nagyon jövedelmező lenne 300K-t bütykölni... gari vesztésének fejébe.
Am on: meglehet csinálni sok videót láttam róla, de már a kommentelők közül is panaszkodtak... nem életbiztosítás ez így. Hackelt Googléval hogy merné használni az ember a GPay-t vagy megadni bármilyen bankkártyás dolgot. De mégy egy szaros portálra is 6x átgondolnám a belépést.
-
lolal
senior tag
válasz
nagymolnar #256 üzenetére
Engem kifejezetten foglalkoztat és érdekel a Mate 30 Pro, mert nagyon tetszik... De azért azt abszolút szégyen kategóriának érzem, hogy 300K-ért mókolgassak, amikor ennyiért már alma pro 11 et veszek, az meg tudja a dolgát nagyon is. Még egy 90K-s P40 Lite-nél beleférne, mert azt mondom annyiért mókolok, de 300K-ért már orálisan is kielégíthetne, nem hogy garanciavesztő eljárással tegyek rá Google-t. Nagyin is foglalkoztat a HMS sőt, gondolkozóba is estem, hogy vegyek egyet... de mivel 2 héten keresztül majdnem minden nap bementem a Huwi storéba nyomkodtam, úgy éreztem Mo-n a HMS még nagyon gyerekcipő és ez így akármilyen hardver, nem tudja kielégíteni a mindennapos igényeimet.
-
lolal
senior tag
válasz
nagymolnar #243 üzenetére
Én mindig is Apple párti voltam. Párhuzamosan voltak droidos telóim főként Samsungok. (SIII-tól S6 ig) illetve nemrégiben egy Sony XZ3 , mellet i8 Plust használok. Gondolkodom hogy idén a Q4 ben mi legyen a folytatás. Maradjak az Applenél ahogy eddig is. Esetleg majd egy S20 Ultra / Plus model. De ez a Mate30 Pro is nagyon tetszik összességében, főleg a "fészájdí" miatt. Igazság szerint, azért is érdeklődök utána. Voltam benn többször a Shopmarki huawei storeban, megnyomkodtam nekem bejött. Kérdéses hogy év vége felé fogják-e még árulni. Illetve mit fejlődik a HMS, mert az apple ios és a google ökoszisztéma eléggé kényelmes és ha ilyen marginális hiányosságok vannak amit írsz, az biza elgondolkodtató visszatartó erő.
-
lolal
senior tag
válasz
nagymolnar #233 üzenetére
Az a gond, hogy a Google-vel nem "érdekes" a beszámoló, mert akkor beszélhetnénk ennyi erővel egy mezei P30 Pro ról is
. Érted mit szeretnék kihozni belőle. Szerintem aki erre téved, azon véleményekre kíváncsi, hogy HMS el milyen az élet. Köztük engem is hatványozottan érdekel.
-
lolal
senior tag
“Mint megtudtuk, a HMS appok által igénybe vett felhőszolgáltatások az EU-ban eladott készülékek esetében európai szervereken futnak.”
Na ezek bíztató hírek
-
lolal
senior tag
Nem tudom, engem hidegen hagy a kamerája mert az fixen durván jó teljesítményt nyújt. Inkább a mindennapi használhatóságra lennék kíváncsi. Oké fentebbi hsz-ben említettem, hogy én APK-ból sok mindent rátudok húzni, de igazából, ha már isten így adta a helyzetet megpróbálnék "tisztán" google nélkül élni már amennyire lehet. Ahogy mondtam is gmail-t, illetve drivet is használok (iCloud mellett, ugyanis apple eszközeim vannak), de pont emiatt is érdeklődök, hogy jött valami olyan droid ami nem a google "csecsén" csüng.
-
lolal
senior tag
válasz
N.YCityBoy #200 üzenetére
Adok neki fél évet és már 200-240 körül fogsz menni. Eleve a Google szolgáltatások hiánya miatt nagyobb értékvesztő is lesz mint a P30 Pro testvére, és az sem volt túl értékálló. Ősz végére meg bőven 200 alatt lesz.
-
lolal
senior tag
Ebben egyet tudok érteni, nyilván az egyszerű józsi nem fogja tudni mi a f*sz az APK, sem azt "hogyé mié" kellene azt más forrásból beszerezni, meg hol van a "pléjáruház" ...
Csak mondtam, hogy aki kicsit hozzá értőbb a témához, annak nem okoz nagy problémát a használat, reagálva egy korábbi hsz-re. De tény ami tény feltehetőleg nem ez lesz a 2020-as év slágertelefonja a shenzheni vállalatnál. -
lolal
senior tag
Én ma nyomkodtam közel 1 órát a Shopmarkban lévő storéban. APK ból ráhúztan az FB-t, illetve a Messengert. Szerintem minden ugyanúgy megoldható rajta egy kis odafigyeléssel. Habár nem utolsó szempont, hogy a saját appstoréjuk is már nagyon sok mindent tartalmaz. Kalapomat rá, hogy pár hónap és ez mégtöbb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Futuriszikus formával és kamerákkal, ám egyelőre Google-csomag nélkül érkezett a Huawei legjobbja tesztre. A kérdés így is adott: tényleg megéri a forma és a fejlesztés a felárat?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest