- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskeni
aktív tag
Engem szerencsére nem fenyeget az a veszély, hogy valaha Huawei telefonra váltok, szóval nálam el sem kezdődik a varázslat
Ha kérdeznéd miért, alapvetően nincs bajom sem a márkával, sem pedig a vassal amit évről évre letesznek az asztalra. Nekem a szoftverükkel van bajom, pontosabban a felülettel, illetve a sok előtöltött lófaxxal meg a billentyűzettel. Nagyon nem áll kézre sem a billentyűzetük, sem a felület és annak elrendezése sem, ezt pedig ha akarnám sem tudnám orvosolni. Billentyűzetben a Samuék verziójának számomra nincs párja (max a Gboard, az még egy nagyon jó cucc). Felületben meg nincs számomra alternatíva, itt is a Samu a befutó. Meghát, én eleve szeretem a gyári launcher-eket, szóval azt sem lehet mondani, hogy Play-ből fogok egy jó launcher-t. Próbálgattam párat, de egyik sem tudott olyan észrevétlenül eggyé válni a rendszerrel, abba beleolvadni, hogy ne lássam az eltérést és úgy gondoljam, mintha custom UI-t használnék. Gondolok itt arra pl. mikor rendszerappokat nyitogatod meg, ott a gyári UI elemei köszönnek vissza és nagyon nem passzolnak a launcher felületek kb. 100%-ához. Az értesítési sávot sem változtatja meg egyik launcher sem, az is marad a gyári UI szerinti kinézetben. Ez így csúnya, én mikor először próbálgattam ezeket a launcher-eket, akkor azt hittem, hogy mindent módosít. Hát nem.
Ja vágom, fura, hogy ennyire számít a felület, de én így vagyok vele. Erre jön +1 ellenérvnek a GMS hiánya, ami nekem nem érvágás, de már belekényelmesedtem na.
-
kiskeni
aktív tag
Elvileg biztonsági mentésből is fel lehet varázsolni a GMS-t a telefonra, vagyis hát nagymolnar szerint lehetséges.
-
nagymolnar
tag
A beszámoló "googli mentesen" készült, az eredménye lett a googli feltelepítése. Én megpróbáltam a googli mentes létet, és még mindig tenném, de a HMS -bár gyorsan fejlődik- azért egy pofon volt nekik a tiltás. Nyílván a kínai összefogott viszont támadással eredményesebbek lesznek, miután összefogtak(-nak) a kínai gyártók, ráadásul ugye azon a piacon a népesség amúgy is a kínai cenzor elnyomás alatt és guglimentesen nő fel. Ott nem okoz ez egy perc problémát sem.
De itt még egy ingatlan.com és a használtautó.hu és rengeteg banki alkalmazás sem megy + a termosztátom is "offline"-ra degradálódot... -
Új hozzászólás Aktív témák
ma Futuriszikus formával és kamerákkal, ám egyelőre Google-csomag nélkül érkezett a Huawei legjobbja tesztre. A kérdés így is adott: tényleg megéri a forma és a fejlesztés a felárat?
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest