- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedamen
senior tag
válasz
Stabi83 #9506 üzenetére
Itt van a szükséges file (alternatív link).
Letöltöd a file-t, kicsomagolod. A benne lévő dload mappát a gyökérkönyvárba teszed a memóriakártyán/USB tárolón.
Tárcsázóba beütök, hogy *#*#2846579#*#* majd Softvare Update és azon belül USB. -
djbelo
senior tag
-
-
magicbox
senior tag
válasz
Stabi83 #9335 üzenetére
Ha ez igaz lenne te se lennél 210-en. Szerintem vissza teszem a 21* valamit hátha kegyeskedik frissülni ez a f. s. Szerintem csak akiknek a 266 van fent, azok kapják meg a frissítést.
De nekem konkrétan attól van hányingerem, hogy mint a pincsikutyák lihegünk, hogy kapjunk valamit és a Huawei nagy kegyesen dobálja a falatkákat. A több százezer forintom jó volt nekik, ezért az a minimum, hogy ne ez legyen folyamatosan.
Az a baj, hogy el se tudom adni ezt a fantasztikus telefont, mert kutyának nem kell mert én hülye szolgáltatósat vettem, és gombokért lehetne csak eladni a bojkott miatt.
A dühöngő rovat most véget ért...
-
magicbox
senior tag
válasz
Stabi83 #9323 üzenetére
Nekem se adott be semmit a HiCare. Marha unalmas ez a frissítési gyakorlat a Huawei-nél. USB-s OTA kábelem nincs, teljes resethez nincs energiám se. HSTool-al nem frissíthető, FunkyHuawei se játszik, FF szintén nem. 266-ot se kaptam meg....265-öm van, az is FunkyHuawei-es. Állítólag 215-re kell visszamenni (XDA), hogy megjelenjen a frissítés, vicc az egész.
Hálás lennék, a várjak türelemmel, minek a frissítés. meg az IMEI hozzásólásokat kihagynátok. Főleg, hogy sokan még 210-en vannak.
Az biztos, ha eladom a telefont valamikor, akkor csak OnePlus vagy az új Pixel játszik majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest