- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richie86
senior tag
válasz
speti1991 #2792 üzenetére
Szia,
Én kb. 2 hete használom a telefont a legnagyobb megelégedéssel. Néztem én is a P30 Lite-ot, de a hardver ugyanaz gyakorlatilag, (szerintem!) bazári a műanyag hátlapja, és akksiban is gyengébb. Emellett ahogy fentebb is írták, mindkettő meg fogja kapni az EMUI 10-et, így szerintem nem éri meg a P30 Lite a felárat. Még akkor sem, ha az csak havi 1000 Ft. Mellékesen megjegyzem, hogy mielőtt megvettem a Mate 20 Lite-ot, egy Samsung S8-at használtam, és azután is elégedett vagyok a teljesítményével
-
válasz
speti1991 #2792 üzenetére
"....a P30, de tud annyival vajon többet? "
Szerintem itt főleg az a kérdés, hogy a lehetőségeidhez képest mennyire szükséges az a több!Szakmailag nem okoskodnék bele de nyilván ezt neked és a pénztárcádnak kell eldöntenie. Ha vissza olvasol akkor zömében mindenki meg van elégedve a topik címében szereplő kis ketyerével.
Nekem spec nem kéne helyette egy 200K-s teló sem mert egyszerűen semmit nem használnék ki az esetleges többlet funkciókból, amire meg nekem kell arra ez is több mint tökéletes.Ez kicsit olyan mint mikor valaki fel tesz egy kérdést, hogy xy lóvém van és milyen telót ajánlotok, aztán beírnak neki, hogy jó az a cucc de ha hozzá pattintasz még 10-et akkor ezt ha harmincat akkor azt is meg tudod venni és az mennyivel jobb. 22 havi részletre 50K többlet is csak havi 2000 ami szinte semmi.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged