- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Masooo
aktív tag
válasz
fototrend666 #3798 üzenetére
persze hogy nem twitterről van szó. példa volt
igen a szoftver írás nem nagy mutatvány de ahogy írtad a piac diktál. Ameddig mindenki megvesz mindent ami új úgy hogy azért letesz v elad egy nem olyan régit ami még mindig simán kiváló, addig a pénz a piac és az avulás diktál. A mai pénzemberek mohósága az oka hogy minden olcsón kínában készül ahol mindent lemásolnak egészen jó érzékkel. A gyártási költségeket nézve egy termék árába pl német osztrák stb gyártás is beférne de akkor kevesebb a haszon. Ezért képes a mai társadalom, vagy annak "vállalkozói" bajok tömegét okozni magának (munkanélküliség / alacsony bér / nyugdíj és ezek számtalan vonzata) és maguknak. Szomorú. De amig a világ emberei tömegekben ennyire "gyengénlátóak" és határozatlanok, nomeg mindenki magáért kapar, ne várjunk mást. A haszon az oka annak is hogy nem adnak ki semmilyen kódot, mert akkor pl a hasznos dolgok holnap a samsung telókban is helyet kapnak. Ez persze alaptalan hülyeség mert eleve samsungék szétkaptak biztosan pár mate10 telót és a nekik tetszó szoftveres dolgokat is le tudják másolni stb, de ez van. -
Masooo
aktív tag
válasz
SystemNorbi #3792 üzenetére
Eleve a vita kicsit meddő ám. Komolyabb webes dekor voltok, esetleg stock boltok weblapjain látni, de talán még a jysk oldalon is láttam, hogy a szín a valóstól eltérhet a monitor függvényében....
Azaz igazatok van, az fehér, nektek is, nekem is. Mások monitora meg lehet hogy gyengébb v más a beállítása esetleg gyári hangolása és így rózsás. Szerintük mivel azt látják, az, nem hazudni akarnak, a teknika áldozatainekem fehér és nagyon az. néztem huawei telón, ott is fehér, sony és samsung telón is az. a tableten is, én a jó / jól hangolt képernyő áldozata vagyok
-
Masooo
aktív tag
Nekem egy kérdésem lenne és akár jöhet provátban is bárkitől, ha ez a topikot esetleg offolná.
Manapság, bár elterjedt, hogy a telókon ilyen-olyan szupi kamera van meg ennyire jó meg annyira jó, nem igen értem mégsem az embereket. A telefon kamerája arra jó, hogy ha látok valamit, arról katt akkor amikor a profi kézi fotógép nincs a közelemben. Tudom, hogy a mai rohanó és főleg lusta társadalomnak bőven megfelel ha a teló kamerával lekapja még a galambsz-rt is, de mit is várunk ezektől a képektől??? Én úgy vagyok vele, hogy szeretem, hogy a zsebemben ott egy telefon kamerával, de eszembe nem jutna komolyabb munkához, marketing és termékfotóimhoz valamint a weblapokra szánt egyedi képekhez telóval menni fotózni. Nyaraláson / telelésen imádok a komoly masinával játszani, beállításokat próbálgatni és elemezni a képeket, de egyszer sem vetettem össze azokat a képeket a telóm képeivel, mert a chipben az objektívben és magában a zoomban de a szoftverben is a fotógépek javára szerintem, igen komoly a különbség. Jó a hasselblad felcsatolható telómodulja azért egész jónak látszik de valljuk meg a telókamera azért lett ekkora sláger mert mindenki a modern társadalomban mindent le akar fotózni, közzétenni, megosztani. Tehát ez akkor a kor sajátossága. Viszont remélem a fotógépek azért nem halnak ki
Szóval miért olyan jó a teló kamera és miért olyan fontos, ahelyett hogy komoly erre hegyezett gépekkel komoly objektívekkel zoomátfogással dolgozna az aki képekkel akarja betakarni a twitterjét? Hordozhatóság nem játszik, azt elfogadom némi megkötéssel.köszi
-
Masooo
aktív tag
válasz
#82729984 #3733 üzenetére
hmm értem amit mondasz!
a mate 10 képei szebbek mert a téma részletgazdagabb mint a 8as képei, de viszont az is látszik, hogy a fehéret a 8 sokkal jobban kezeli, nem csak az ajánlott képen, többön is látszik elsőre. Önmagában a 10 tényleg ámító de ha összességében nézem a 8assal egyben akkor gazdagabb de rosszabb fehér amivel számolni kell. Viszont ez orvosolható, a várt frissítés után a mate10 képei... whooooooaaa
-
Masooo
aktív tag
válasz
#82729984 #3717 üzenetére
Szia
Nos alapvetően biztosan van igazság abban amit mondasz, de megnéztem ezeket az esti képeket amit feltöltöttek, ha nagyítod amennyire engedi, látható hogy a zara feletti sárgás fényben szépen tükröződik, mégpedig fehéren v aránylag fehéren az utcai ledek egy része, sőt a képek jórészében a sárgás árnyalatok mellett bőven van fehér led.
A gond adott amit mondasz, de nem akkora tragédia így elsőre. Főleg ha frissítéssel majd orvosolva lesz.Amgy nézegettem a készüléket kinn és itthon is, rágódtam rajta sokat mert az u8500 óta huaweiket is nyúzok (kinézetre nekem a nem szappantartó (iphone amim sosem lesz és nem anyagi okokból, de nem akarok megbántani senkit az erről alkotott véleményemel) / másolás formák miatt a p7 tetszik, még mindig házi telónak napi szinten használatban van) de úgy érzem, nem lesz mate 10 telóm. Részint mert már azt hiszem, a teljes előlapos telók éve lesz a következő, hisz a mi mix 2 már egészen jó megoldásokban hozta ezt kellemes megjelenés mellett, részint mert 1-2 kicsi apróság hiáyzik számomra ebből a huaweiból. A készülékeim elkaristolnak még jövő karácsonyig, mert a mate 11-et azért kivárom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- OLED TV topic
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged