Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gusthy

veterán

válasz Jano_023 #9503 üzenetére

Ami a kamera szoftverét illeti, egy időben folytak polémiák arról, hogy mennyire színhelyes a képe, ami egyébként fogalmilag értelmetlen kérdés, mert erősen függ attól, hogy min nézed. Mindenesetre az újabb firmware-ek kicsit visszavettek a pirosból, ami a legtöbb embert örömmel töltötte el (engem meg nem, mert szerintem úgy volt jó, ahogy volt), de háromféle színhelyességi beállítás van, mindenki azt választ, amit akar, + van RAW mód, úgyhogy abszolút minden igényt kielégít.
    Összehasonlítva az S9-cel elenyésző különbség van a képek között.
    Elmosódásról én se hallottam még, ahhoz képest, hogy telefon, meglehetősen éles fotókat csinál,

Az egyetlen ismert probléma a két SIM kártyás hiba, ami bizonyos kombinációk esetén jelentkezik: a két SIM ugyanazon a frekvencián akar kommunikálni, ha mindkettő 4G módban van, és ez persze nem megy neki és összeakad. Ez sajna országspecifikus, csak Magyarországon és még 1-2 helyen jelentkezik a világban, pech. Mivel más telefonok nem nagyon tudják a dual 4G módot, ezért ezt se látom akkora tragédiának, az egyiket vissza kell venni 3G-re.

Új hozzászólás Aktív témák