- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
Persze, nem is mondtam hogy személyeskedtél. Te tudod hogy megoldható-e a dolog, vagy nem. Ha nem oldható meg hogy legyen fotó hátulról akkor ez van. Csak egy ötlet volt, hogy ha egy telefont ilyen nehéz lefotózni, akkor ebben az esetben lehetne módosítani a hátéren, esetleg bebiztosítani egy sötétebb hátteret is (és egyáltalán nem kell fekete, bőven elég ha kicsivel sötétebb árnyalat a telefonnál) ilyen esetekre. Szerintem ez a dolog abszolút nem lenne negatív hatással az oldalra, és a róla kialakult képre, sőt megkockáztatom, hogy az olvasók 99%-a észre sem venné ha az a háttér picivel sötétebb. Bármilyen szinű lehet az a háttér, amíg a szemnek nem bántó.
De mindegy is, pont ezért írtam az előző hsz-em végén, hogy hagyjuk, ha engem nagyon érdekel majd egy telefon, majd megnézem a róla készült képeket máshol is, ennyi.
-
forgonati
őstag
Attól hogy "úgy hiszitek" még nem biztos hogy szentírás lesz. Egy kevésbé vakító felület, pl. szürkés, miért lenne kevésbé elegáns? Mert úgy hiszitek?
De értem én, ez a Te oldalad, a Te szabályaiddal, ahogy ezt már Bigand77 kollégának is vázoltad kicsivel feljebb. Mindenesetre néha talán az olvasó véleményét is figyelembe kéne venni. Talán egy kevésbé vakító háttértől nem omlik össze az oldal.
És mielőtt még megint megkapnám azt hogy a videóban körbe van forgatva, arra is gondolj, hogy nem mindenkinek van korlátlan 20 megabites netje, én konkrétan mobilnetről olvasom az oldalt, és nem mindegy hogy hány youtube videót nézek meg, mert a szolgáltató keményen megszivat ha túllépem. Ezért gondoltam, hogy talán fel lehetne rakni 1 képet hátulról is.Eh. Never mind.
-
forgonati
őstag
Egyetlen kép a hátuljáról nem fért volna bele a cikkbe? Az "üzemidő" résznél van egyetlen kép, ott is a telefon fele el van takarva. Bezzeg a "bevezető" meg a "külső" résznél van róla 5 kép is elölről és majdnem ugyanazon szögből, teljesen fölöslegesen. Persze tudom én hogy van Google meg hasonlók, de akkor is. Régebben ez természetes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest