Új hozzászólás Aktív témák
-
Carambola
tag
válasz
commodore919 #518 üzenetére
Szia!
A moboplayer vagy a Vital player tökéletesen viszi ebben a felbontásban is a videókat.
Én is a Gigatelnél vettem Galaxy Tab-re készült gyári tokot, puha zipzáras, ami nagyon kellemes, bár egy kemény tok jobb lenne.
Az ára ha jól rémlik 3.990 Ft.A gyári appok törléséhez rootolni kell a gépet. Super One Click tökéletesen viszi.
Titanium back up, pedig gyomlálja utána...:-) -
mAtThEw0319
senior tag
válasz
Üdv!
Bocsi, de én nem értem ezeket a szakszavakat. Magyarra lefordítva ez azt jelenti, hogy én hiába veszek egy ilyen bilentyűzetet ( http://www.edigital.hu/Tablet_kiegeszitok/ConCorde_tok_es_billentyuzet_ConCordeTab_7.1_es_7020_tablethez-p266756.html ) , az nem fog működni ?? :S
-
foxi69
tag
válasz
commodore919 #521 üzenetére
Ez tutira jó hozzá? Én GalaxyTabhoz készült bőrtokot már próbáltam, ami nem volt jó:-(
-
bikficc11
tag
válasz
commodore919 #521 üzenetére
nálam a rockplayer mindent visz és nem szaggat, de talán a mobo és vlc-t is érdemes kiprobálni
-
foxi69
tag
válasz
Melyik tokra gondoltál? Nem tennéd be a linkjét
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
commodore919 #270 üzenetére
Pah37 nek csak wifi verzioja van, abba nem tud simet tenni. Csak max. egyszer
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
commodore919 #268 üzenetére
A beallitas-nyelv es billentyuzet nel ki kell valasztani, hogy kivalaszhato legyen a felugro menuben.
-
mkRoland
senior tag
válasz
commodore919 #245 üzenetére
Ahogy előttem már írták:
billentyűzet váltás menete sorrendben = 1, beállításokon belül Nyelv és billentyűzet => legyen pipa amellett, amit használni szeretnél
2, ahova írni szeretnél (pl.: Google keresés), ott amikor bejön az eddigi billentyűzeted, hosszan nyomsz az írási helyre, majd a Beviteli módszert választod -
Einstein79
csendes tag
válasz
commodore919 #245 üzenetére
Beállítások-Nyel és billentyűzet-és ott válaszd ki a letöltött billentyűzet nevét. Pl.:AnySoftKeyboard
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged