- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz
thenameless #803 üzenetére
Köszi neked és A.J. Crowley -nak is a választ. Rendelés alatt, bár nem innen, mert a vaterán találtam 1271 + száll díjért. Ott meg volt 1-2 kütyü, amit lerendeltem, úgyhogy ezt választottam.
-
Skynet258
veterán
válasz
thenameless #742 üzenetére
Osztom, nekem is van még egy év hűség, de azt mondta az ügyintéző személyesen is (meg telefonba is ezt mondták), hogy semmi gond, csak simán meghosszabbítja 2 évre a hűséget.
-
bikficc11
tag
válasz
thenameless #730 üzenetére
erről jut eszembe))))))))))
bizonyos marketing tevékenység miatt naponta találkozom olyanokkal akik több éve számítogépeznek, de még most se tudnak egy fájlt kitömöríteni, vagy másolni két könyvtár között.....bevallom néha elvesztem a fejem és ingerült leszek és megmondom nekik hogy hogy a fenébe élhették túl az évezredfordulót)))
a néhai számtech tanárom akkor adta fel a másodállásást rendszergazdaként amikor kiderült hogy az irodában ahol két éve 24órában mentek a gépek, áramszünet volt, a titkárnők közül senki nem tudta bekapcsolni a gépet, holott mesterfokon kenték-vágták az excelt
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest