Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• andras_koczi

tag

nos üdv mindenkinek ezúton jelezném hogy a 4gs slim tab elkelt.a frissítés menete az ics-re egyszerű.

kell hozzá minden gyári cucc ,azaz maga a Szűz gép.NINCS hack-root-cid id-vendor id meg ilyen "hülyeségek",a teljesen szűz gép kell, amikor aktiválás előtt bekapcsolod.ezt legtöbbször a szolgáltató helyben csinálja, de ha mondod nekik hogy be se kapcsolja a géptett mert neked ala natur bontatlanul kell, KÖTELES úgy oda adni, ez érvényes akkor is a a huawei től rendelsz.

szóval hazaviszed,simkártyával GÉPRE DUGOD,föltelepűl majd elindítod a GYÁRI frissítést ÉS KÉSZ.....

A kinézete pedig nem 2.2 hanem huawei,mivel a slim 4g négyen is a Huawei luncherja dolgozik :( bár én személy szerint imádom a lunchert mert minden van rajta :) :)
    így a processzor gyári értéke is 1,2ghz lesz.

ÉN SENKIT NEM BUZDÍTÓK SEMMIRE, FELELŐSSÉGET SEM VÁLLALOK.

Kérdeztetek és válaszoltam,ennyi.
    személyes tanácsom MINDENKINEK mielőtt heackelgetnéd a géped, olvass utána hogy máshogy lehe csinálni azt amit csinálni akarsz pl ics-t tenni slim7-re. A GOOGLE NAGYON IS JO BARÁT és ne féljetek használni fordítót ha nem értettek valamit.pl Indonéziáról-magyarra.
    Egy biztos,itt a mobil arénán-prohardveren mindenki csak okoskodni,vitázni tud MÁST NEM !!!!
    kellemes ünnepeket mindenkinek.üdv

Új hozzászólás Aktív témák