- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okosórát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
andras_koczi
tag
nos üdv mindenkinek ezúton jelezném hogy a 4gs slim tab elkelt.a frissítés menete az ics-re egyszerű.
kell hozzá minden gyári cucc ,azaz maga a Szűz gép.NINCS hack-root-cid id-vendor id meg ilyen "hülyeségek",a teljesen szűz gép kell, amikor aktiválás előtt bekapcsolod.ezt legtöbbször a szolgáltató helyben csinálja, de ha mondod nekik hogy be se kapcsolja a géptett mert neked ala natur bontatlanul kell, KÖTELES úgy oda adni, ez érvényes akkor is a a huawei től rendelsz.
szóval hazaviszed,simkártyával GÉPRE DUGOD,föltelepűl majd elindítod a GYÁRI frissítést ÉS KÉSZ.....
A kinézete pedig nem 2.2 hanem huawei,mivel a slim 4g négyen is a Huawei luncherja dolgozik
bár én személy szerint imádom a lunchert mert minden van rajta
így a processzor gyári értéke is 1,2ghz lesz.ÉN SENKIT NEM BUZDÍTÓK SEMMIRE, FELELŐSSÉGET SEM VÁLLALOK.
Kérdeztetek és válaszoltam,ennyi.
személyes tanácsom MINDENKINEK mielőtt heackelgetnéd a géped, olvass utána hogy máshogy lehe csinálni azt amit csinálni akarsz pl ics-t tenni slim7-re. A GOOGLE NAGYON IS JO BARÁT és ne féljetek használni fordítót ha nem értettek valamit.pl Indonéziáról-magyarra.
Egy biztos,itt a mobil arénán-prohardveren mindenki csak okoskodni,vitázni tud MÁST NEM !!!!
kellemes ünnepeket mindenkinek.üdv
Új hozzászólás Aktív témák
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest