Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mkRoland

    senior tag

    válasz mAtThEw0319 #1476 üzenetére

    A frissítés töröl minden beállítást, program-mentést, stb.-t a tabletről, ezért célszerű a belakott operációs rendszert rootolni és a Titanium Backup progival egy biztonsági mentést készíteni mindenről az SD-kártyára.
    Az akksi a frissítés előtt legyen 100%-ra töltve (nem csak biztonsági okokból; a frissítés ugyanis törli az akksi statisztikákat és össze-vissza fog ugrálni az akkumulátor töltöttségének a jelzése az update-et követően).
    A memóriakártyán BÁRMI lehet, maradhatnak a mappák, fájlok, ahogy vannak, de a kártya elsődleges partícióján legyen egy "dload" gyökérkönyvtár, amiben csakis a 2 fájl (UPDATE.APP és unlmt.cfg) található, és ajánlott a legalább 256 MB-nyi szabad tárhely.
    Ha végzett a frissítéssel (folyamatjelző végigért, OK gomb világít), akkor:
    1, akksi kivesz
    2, töltőről kihúz
    3, memóriakártya kivesz, vár (akksi és töltés nélkül) 10 mp-et
    4, akksi visszatesz
    5, tablet indít
    6, Ha sikeres a frissítés, akkor a memóriakártyát addig ne tedd vissza, amíg le nem törlöd a dload mappát, vagy a nevét nem módosítod valamire!
    Nekem így indult elsőre, nem kellett 20 perc után restartolnom manuálisan a tabletet.

    Itt van egy hivatalos (angol nyelvű) frissítési útmutató, képekkel (lejjebb pedig ennek a QR-kódja)

    Más: Tapasztalható bármi probléma, ha a wifi-only (csak wifi-s) 201w készülékre rátöltöm a 201u (wifi + 3G) firmware-t? Gondolom, a tárcsázó meg az Üzenetek megjelenik, talán egy ikon is lesz kint, az értesítősávban meg egy felirat a feloldóképernyőn hogy "Nincs SIM-kártya, de valami gondot okozna?

    [ Szerkesztve ]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák