- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bela52
tag
Úraim, én is el köszönök. Eladom a hűvelyt, Köszönök mindent,a sok okosságot.További minden jót.
-
HuaweiU8500
senior tag
http://www.facebook.com/HuaweiDeviceHungary most indult a hivatalos FB oldal...
Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
kj007
tag
válasz HuaweiU8500 #10803 üzenetére
Kösz! Mindenesetre oda is feltettem a kérdést, hogy remélhetünk-e valami frissebb hivatalos ROM-ot.
[ Szerkesztve ]
-
Surmi69
tag
válasz HuaweiU8500 #10809 üzenetére
Ha elég sokan kérjük hátha lesz valami belőle....
A munkahelyemen én vagyok az Isten. :) Mindenki hallott már rólam, de még senki se látott. :P
-
Surmi69
tag
válasz HuaweiU8500 #10809 üzenetére
Ha elég sokan kérjük hátha lesz valami belőle....
A munkahelyemen én vagyok az Isten. :) Mindenki hallott már rólam, de még senki se látott. :P
-
drmotto
őstag
válasz Surmi69 #10813 üzenetére
XDA-ról:
Dear Customer,
Thank you for contacting Huawei device.
Sorry about that the Android 2.2 is the latest version to the S7-201U. so you cannot upgrade to the Android 2.3 to your S7-201U.
Once again thank you for contacting Huawei device
Best Regards
Huawei Device Customer Care TeamEnnyit a frissítésről.
-
ballu
tag
A búcsúzkodások helyett .
Egy Indonéz fórumon [link] találtam az alábbi információt.
rootexplorer használatával a system/etc/vold.fstabfájl utolsó sorát módósítva az alábbira:
dev_mount udisk /mnt/udisk auto /devices/platform/msm_hsusb_host.0/usb2Újraindítás után nincs szükség a Q5_USB_Memory_Manager programra .
A tablet az otg kábellel automatikusan csatolja a pendrive-t(udisk mappába),cserélgetni is lehet, nem kell unmountolni.
Egyedüli probléma hogy a saját file kezelővel filmet megnyitni nem lehet, de másolni törölni, programot telepíteni igen.
Rootexplorer vagy Es File Explorer viszont tökéletesen kezel mindent.Kipróbálva működik.
És még egy módósítás, találtam másik gps.conf fájlt amellyel gyorsabban talál műholdat a tablet.
A system/etc/gps.conf filet kell lecserélni.
Az alábbi linken letölthető a módósított vold.fstab és a gps.conf.[link][ Szerkesztve ]
-
Lawrence74
tag
válasz bakter24 #10817 üzenetére
Kipróbáltam, ez így nagyon kényelmes, de én is aggódom a leválasztás miatt, nem is olyan régen halt meg egy 16Gb-os Sandisk-em. Pedig azt leválasztottam rendesen. Azóta fel sem ismeri semmi.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel...
-
ballu
tag
gps.conf -ról vélemény ?
-
batabe
senior tag
válasz Lawrence74 #10818 üzenetére
nem lehet megcsinálni, hogy a leválasztás, mint egy parancsikon a windowsban lefuttassa a megfelelő unmount parancsot?
S22Ultra snapdragon / Garmin Venu 2 Plus
-
-
batabe
senior tag
válasz Lawrence74 #10822 üzenetére
kicsit guglizgattam a témában, és az alábbiakat találtam:
settings --> Sd Card alatt meg kéne (vagy bizonyos eszközöknél megjelenik) jelennie, hogy unmount u-disk. hát nálam nincsde azt is írták, hogy az SDcard unmounttal az usb disk is unmountolódik. de mintha ezt sem akarná
szóval ez nem vezetett eredményre
[ Szerkesztve ]
S22Ultra snapdragon / Garmin Venu 2 Plus
-
-
batabe
senior tag
-
gabe96
aktív tag
nekem most egy olyan problémám van, hogy egy ZTE Skatet szeretnék csatlakoztatni. Miután rányomok, hogy fájlok csatolása, a Skate már olyan mintha gépen egy sima háttértár lenne, de a Q5 manager sda1 helyett sdb-t vagy sdb2-t írki.Skate-ből kivettem a memóriakártyát, és betettem egy pendrive alakú USB-s kártyaolvasóba, de ugyanaz a heylzet, tehát nem az a baja, hogy a telefonról csatlakoztatom.
Az USB-s olvasóval egyébként már sikerült így használnom, azt a kártyát, ami a Slim-ben egyébként a belső olvasóban van. -
V.Stryker
nagyúr
Üdv,
Na mi ez a csend? Mik a hírek? Új romok? Mi a legfrissebb, legjobb, legszebb?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Ha már rom nincs. Valaki nem tudna megszponzorálni a Casco-t akarok! Casco-t akarok! Casco-t akarok kötni! - c. csengőhanggal?
-
-
C0mman
tag
Öhömm...
...csak nem bírtam ki, és végűl sikerűlt felrakni az ubuntu-t
Ballu-nak meg, még egyszerGalaxy S3 4.1.2 JB SiyahKernel v1.9.1 / Huawei Ideos s7 SLIM PFC 2.2.3
-
Patriarch
tag
Üdv:! Ne haragudjatok, olvastam korábban is a topicot, találtam is párat, de vett valaki mostanában jó áron autos tartót, esetleg autos tltőt is? Szeretnék egyet venni mindkettőből, ha lehet ! Köszi a segítségeket előre is!
Péter. |
-
janika0908
csendes tag
Nekem van egy Huawei Ideos Slim S7-201w az inviteltől és az a kérdésem hogyan lehetne bele T-Mobilos sim kártyát rakni
-
V.Stryker
nagyúr
-
KTU
addikt
válasz janika0908 #10841 üzenetére
Invitelesbe ne is próbáld belerakni mert nincs benne érintkező meg a többi.
ill. volt aki lesarkazott valamit a SIM kártyával ahogy megpróbálta beledugni!!!"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
bakter24
őstag
Az intelmed jogos, egy kis kiegészítés, vagyis inkább pontosítás: az invitel is forgalmaz 3G-s modellt, a szóban forgó modellel nem az a bibi, hogy Inviteles, hanem, hogy WifiOnly S7 Slim (S7-201w). Nem kötözködés, csak hogy egyértelmű legyen újonc társunknak is
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
KTU
addikt
válasz bakter24 #10844 üzenetére
így van
oldaladról:
Inviteles Wifi only: S7-201w
Inviteles 3G-s: S7-201u, ebbe mehet a SIM, persze csak akkor ha nem cseréltek Firmware-tszóval ha s SIM helyén fekete-szürke szivacs van, és nem lát SIM érintkezőt,
nem lehet belerakni
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
molnartom
aktív tag
Ezt[link] ismeritek?
Most tettem föl és nagyon tetszik a gyerekeknek is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardcore café
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.