- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlor
tag
válasz DataTraveler #10649 üzenetére
akkor ez se ingyen volt :-)
én nem szólok egy szót se 12000 + 24 x 1800 100% lebeszélhető
-
KTU
addikt
válasz bakter24 #10644 üzenetére
samsungot?!
2010 okt. vagy novemberbe vettem G3 at, 2.1-es droiddal
2011 év elején már 2.2-vel adták az új készülékeket
Kártyafüggetlenül vettem, hivatalos samu viszonteladótól, nem olcsón
és b@sztak a frissítésre
vissza is hordtam mindenféle hibával, a végén megelégelték és visszaadták a teljes vételáratfogyasztói társadalom, vegyéújathanemteccik
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
pusihusi
addikt
http://www.hwsw.hu/hirek/45244/tablet-piac-apple-ipad-samsung-lenovo-amazon-barnes-and-noble.html?utm_campaign=newsletter&utm_medium=email&utm_source=hirlevel&utm_content=hir Látjátok ők nem szarakodnak hanem állandóan frissítenek, s napi toppon vanak! Ez nem vita generálás, csak megállapítás! (tudom, drága, más" millió érv ellene, melette, de 1 év alatt nem engedik el a kezét a terméknek!)
Üdv. Feri!!
-
V.Stryker
nagyúr
Ejj de most aztán azt a kutya pikuláját neki!!!
Itten két dolog van és bármi legyen is, de bakternek van igaza. A huvej mikor kiadta ezt a tabletet, akkor kiadta egy akkor még elfogadható szoftverrel, ami úgy ahogy a javítás után tökéletesen alkalmas arra, amire használjuk. A leírásban és az általános szerződési feltételekben nincs benne, hogy adják mellé X ideig a frissítést. Pont. A 2.2-vel kiadták, működik, kuss! Ha veszel egy autót és egy év múlva ugyanabba a típusba már eggyel fejlettebb, környezetkímélőbb motort tesznek, nem kérheted alanyi jogon a cserét.Szerintem ez érvényes a szoftverre is,mint szellemi termékre.
Az egy másik kérdés, hogy pont mivel informatikáról és szellemi termékről van szó, ezért illene kicsit tovább foglalkozni a termékkel és egy jó supporttal megnyerni az ügyfeleket, nem pedig egy újabb(mediapad) eszközt kiadni a legújabb rendszerrel,hogy ha azt akarod használni, akkor vedd meg az új kütyüt. Lehet így is, de nem hiszem,hogy ez a megfelelő piaci magatartás.
Minél tovább taglaljuk ezt, annál nyilvánvalóbb, hogy a nagyobb cégek drágább termékei többek közt ezért is drágábbak ennyivel.
Tehát elvárni nem várhatjuk el semmi jogon, csak jól esne.
-
-
pusihusi
addikt
válasz V.Stryker #10656 üzenetére
"Tehát elvárni nem várhatjuk el semmi jogon, csak jól esne.Az egy másik kérdés, hogy pont mivel informatikáról és szellemi termékről van szó, ezért illene kicsit tovább foglalkozni a termékkel és egy jó supporttal megnyerni az ügyfeleket, nem pedig egy újabb(mediapad) eszközt kiadni a legújabb rendszerrel,hogy ha azt akarod használni, akkor vedd meg az új kütyüt. Lehet így is, de nem hiszem,hogy ez a megfelelő piaci magatartás" Tulajdonképpen ezt taglalom, mert hol beszélnénk meg ezeket a dolgokat ha nem itt a fórumban
Üdv. Feri!!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Lényegében ez így igaz...
(#10657) pusihusi: Illene, de ez sok esetben pont a PC/mobil-piacon nem így történik.. Nem ezt frissítik, hanem kiadtak egy új terméket, (itt pl Huawei MediaPad asszem) ha újítást szeretnél, vedd meg azt. PC piacon sincs ez másképp. Ez csupán marketing, semmi több.. Nem megfelelő? Pedig évek óta ez megy, főként az Alaplap/processzor/memória/videokártya, sőt még a táp, tehát lényegében az egész PC piacon is.. Mobil piacon is ez van, főként az alsóbb kategóriában, pl. ha ICS kell, vedd meg az újabb kiadású készüléket. Akkor ez itt miért ne lenne másképp?.. Ez van, el kell fogadni, ha tetszik, ha nem...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
bakter24
őstag
Pontosan így van. Az autós hasonlatod találó. Attól, hogy a FW egy letölthető valami, nem pedig egy olajos motor, attól még ugyanolyan termék, emberek dolgoznak vele. És ha a cég azt mondja, nem az S7-re kell friss szoftver, hanem más prioritás van, akkor ennyi.
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
gabe96
aktív tag
válasz DataTraveler #10649 üzenetére
én ingyen kaptam a tv előfizetés mellé, de a TV-t meg nem nézem, csak emiatt kértem, tehát ha úgy nézzük, hát...még akkor se rossz +1200 Ft a net mellé
-
pusihusi
addikt
Én is megkaptam volna ingyen ha!- net, telefon, tv előfizetésem 6800,-ft. Azt mondták kapok egy tabot ingyen, de +2 év hűség, s mivel ez kedvezményes előfizetés ez nem maradhat, akkor felemelik piacira, ami12500,-ft/hó! Hol itt az ingyenesség? Kb. 140000,-ft-omban került volna a tab! Ja T-home
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
gabo89
senior tag
Felszeretném rakni a Pirate romot, de nekem nem tiszta az, hogy mit csináljak miután fent van a recovery, és a magyarítás sem.
indul a sörös aludni
-
V.Stryker
nagyúr
válasz bakter24 #10659 üzenetére
Hát igen, ennyi. Fogyasztói társadalom.
Egyébként is kinyírna a párocskám a sok kütyüért, mert ezt a tabot is úgy vettem, hogy a gyereknek és a gyerekről készült videókat majd ezen mutatom a családnak. (Jah, azt elfelejtettem mondani, hogy augusztus 22-re vagyunk kiírva szülni. )
-
-
KPistike
aktív tag
válasz V.Stryker #10665 üzenetére
"Egyébként is kinyírna a párocskám a sok kütyüért, mert ezt a tabot is úgy vettem, hogy a gyereknek és a gyerekről készült videókat majd ezen mutatom a családnak. (Jah, azt elfelejtettem mondani, hogy augusztus 22-re vagyunk kiírva szülni. )"
Erről a részről egy régi reklámra asszociáltam, ahol digitális kamerát vett a fazon a gyermeknek
Nekem annyiból egyszerűbb a dolgom, hogy elég idősek már Lánykáim, s ifjabbik a Neumann János Szakközépbe jár - az előző tabletemmel azonos gyártmányút kapott tavaly, s három hónappal azt követően lett meg a Slim
K. P.
-
-
dionaea
őstag
létezik tabunkhoz ceruza megfizethető áron egyáltalán van olyan ami működik is?
-
KPistike
aktív tag
válasz dionaea #10671 üzenetére
Targus-ék iP@d-hez kiadott terméke működik Slim-mel - megfizethetősége forgalmazótól függ
Legalábbis tavaly októberben ezt sikerült beszereznem - mai napig jól szolgál -, s egy 10"-os tabhoz való "zsákkal" együtt 3500 Ft körül volt a számla
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
ekrisztian
őstag
sziasztok!
tudnátok segíteni,hogy a rákba lehet rávenni a tabot flv lejátszásra?vagy a flash felejtõs?
thx! -
insido
tag
válasz ekrisztian #10673 üzenetére
MX Player nekem viszi, ingyenes.
...Hirtelen szétrobban minden és rádüvölt az élet. Megszakad legmélyebb álmod, nem szökhetsz meg mégsem... /Lelkes Állatok - Újságos/ A hosszú élet titka: Lélegezz!!!
-
Tex
senior tag
Esetleg Adobe flash player 11?
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
KPistike
aktív tag
Szia!
Nekem MX Player remekül lejátsza
Szerk.: Megelőzött insido Tanulság: előbb újra frissíteni, aztán katt a válaszra
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
Nara19
aktív tag
válasz bakter24 #10650 üzenetére
Az ár/érték aránya nagyon jó és jól is használható a gép, nekem(ünk) ezért van belőle kettő. Amire én használom (olvasás, net, néha film), arra nekem tökéletes. Valószínűleg itt a fórumon sokan vagyunk így vele, ezért van meg még sokunknak. A gondolatmenet indítása az volt, hogy kinek mire kellene egy új rom. Összeszedtük, leírtuk (lehet, hogy az oldaladra is fel kellene tenni valami zanzásított részt: mit hiányol a nép a slim-ből.. )
Egy jót agyaltunk a dolgon, aztán felébredtünk.. -
KTU
addikt
Újabb 7" ócsó tabi a láthatáron:
M-Tech aTab7erre se cserélném el a slimet
a support meg gondolom még f@szább mint a miénkhez[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
C0mman
tag
HELP!!
Még mindig problémám van az UBUNTU-val!
A 10490 és 10492-es hsz.-ban már említettem!
Amit letöltöttem ubuntu.zip filet azt pc-n kell kicsomagolni? Mert én egyből a tabra szúrtam le és TC-vel kicsomagoltam az mnt/sdcard/ubuntu mappába. Ez lehet probléma? Esetleg a pirate 1.0.1?
Nem tudom mi lehet a gond, mert mindent úgy csináltam ahogy BalanceR leírta.
....és már nagyon bossssszant!
Aki tud segítsen "....lécci"Galaxy S3 4.1.2 JB SiyahKernel v1.9.1 / Huawei Ideos s7 SLIM PFC 2.2.3
-
mpierre
veterán
válasz C0mman #10680 üzenetére
Hmmm. Ez engem is érdekelne. Mármint, hogyan rakható rá ubuntu...?
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
mpierre
veterán
válasz ekrisztian #10683 üzenetére
Market (Play) -> adobe flash 11.apk letölt / telepít, majd élvezkedik...
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
bakter24
őstag
válasz ekrisztian #10685 üzenetére
Opera mobil. Alapból tudja a flasht.
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
eladohardver
őstag
Pirate 2.0 Skype kb 4 perc beszélgetés után restartolta a rom-ot... TRZ rom-al több órát beszéltem hasonló dolog nélkül
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
C0mman
tag
OMG
A napokban írtam, hogy oda lett a töltőkábelem, amit orvosoltam azzal, hogy a csatit lekaptam a végéről és beiktattam egy másik USB kábel végére (amin az elött mini usb volt)
....szóval, most az imént össze szerettem vona kötni a tabot a pc-vel, de sajna nem reagált semmit
Megpróbáltam a nokiám adatkábelével összekötni, de ekkor elkezdett pittyegni mint amikor értesítés jön. (hozzáteszem nem 1-2 "pittyenés" volt és eközben hol eltűnt, hol megjelent a kép)
Eredmény: csak a micro sd kártyámat látom a pc-n a belső SD-t nem! Valami hibát ki is írt a tab!
Nem tudom a nokia adatkábel miatt van, vagy a pirate bajlódik
....bár, én a ROM-ra gyanakodok, hiszen ha kábel rossz nem látnám a külső sd kártyát sem.
....szerintem
Most feltolom az optimalizált pirate-t és majd meglátom...
Csak gondoltam megosztom ezt veletek
...és még valamiÍme a hibaüzenet: Error creating notification: Java.lang.NullPointerException null
[ Szerkesztve ]
Galaxy S3 4.1.2 JB SiyahKernel v1.9.1 / Huawei Ideos s7 SLIM PFC 2.2.3
-
duncan66
csendes tag
Sziasztok
Baj történt, a Playről nem tudok letölteni semmit. Hibaüzenet: android process media váratlanul leállt.
Kerestem a guglin, aztán mivel értelmesebb megoldást nem találtam Factory reset.
Persze most sem tudok letölteni semmit reset után, látszólag letölt de nem mozdul a folyamatjelző.
Ötlet? -
dionaea
őstag
rakd ujra a romot.szvsz
-
C0mman
tag
Ubuntu probléma még mindig
A terminálban ez látható:
$ export PATH=/data/local/bin:$PATH
$ su
# cd sdcard/ubuntu
# sh ubuntu.sh
Loop device exists
mount: mounting /dev/block/loop255 on /data/local/mnt failed: Device or resource busy
net.ipv4.ip_forward = 1
Ubuntu is configured with SSH and VNC servers that can be accessed from the IP:
eth0: No such deviceNow enter the screen size you want in pixels (e.g. 800x480), followed by [ENTER]:
Itt jön egy enter....
TightVNC Server version 1.3.9Usage: vncserver [<OPTIONS>] [:<DISPLAY#>]
vncserver -kill :<DISPLAY#><OPTIONS> are Xtightvnc options, or:
-name <DESKTOP-NAME>
-depth <DEPTH>
-geometry <WIDTH>x<HEIGHT>
-httpport number
-basehttpport number
-alwaysshared
-nevershared
-pixelformat rgb<NNN>
-pixelformat bgr<NNN>See vncserver and Xtightvnc manual pages for more information.
* /dev/null is not a character device!If you see the message 'New 'X' Desktop is localhost:0' then you are ready to VNC into your ubuntu OS..
If VNC'ing from a different machine on the same network as the android device use the 1st address below:
inet addr:127.0.0.1 Mask:255.0.0.0
inet addr:192.168.0.188 Bcast:192.168.0.255 Mask:255.255.255.0If using androidVNC, change the 'Color Format' setting to 24-bit colour, and once you've VNC'd in, change the 'input mode' to touchpad (in settings)
To shut down the VNC server and exit the ubuntu environment, just enter 'exit' at this terminal - and WAIT for all shutdown routines to finish!
root@localhost:/#
Vaalakinek van ötlete mi a gond
Galaxy S3 4.1.2 JB SiyahKernel v1.9.1 / Huawei Ideos s7 SLIM PFC 2.2.3
-
C0mman
tag
Akinek már sikerült futtatni az ubuntut, vagy netán hozzáértő az meg tudná mondani, ezt mi okból írja nekem a VNCviewre amikor csatlakozni szeretnék?
ERROR VNC CONNECTION FAILED Localhost/127.0.0.1:5900 - CONNECTION REFUSEDAz ubuntu fut! a VNC-vel van valami gikszer!
PLEASE segítsen valaki mert már 2 hete ezzel kínlódok!
Köszönöm előre isGalaxy S3 4.1.2 JB SiyahKernel v1.9.1 / Huawei Ideos s7 SLIM PFC 2.2.3
-
Rabidsnail
senior tag
Nagyon leültünk!!! Lawrence valószínűleg nagy kotyvasztásba fogott! Legalább pihen egy kicsit a hangerő le,fel gomb!! Szép napot mindenkinek és Anyáról nem megfeledkezni!!
Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"
-
pusihusi
addikt
válasz Rabidsnail #10697 üzenetére
Jó ez a Pirate S viszont a szép napot!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
eladohardver
őstag
Pirate_1.0.1_optimized.zip Ez az utolcó amit lawrence Csinált?
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
DataTraveler
tag
Sziasztok!
Ma felraktam a gépezetre kipróbálás céljából a GTAIII-at és elég keményen szaggat, ez csak nálam van vagy a gép nem bírja a játékot?
Don’t steal, don’t lie, don’t cheat, don’t sell drugs. The government hates competition..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs