- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
-
Steve1207
veterán
Nagyon jól csinálja a huawei, viszont a tesztek során mindig sokkal rosszabb minőséget produkál a kamera része a telónak, mint egy hasonló másik "erősebb" gyártó.
Ha ezt végre kiküszöbölik a felső kategóriában akkor nincs probléma, de az 5mpixelesnek titulált kisebb modellek is csapnivaló minőséget produkáltak, pedig a többi része nagyon korrekt minőségű általában az összes huaweinek.
-
Zirowe
nagyúr
Érdekes, hogy a hdr kerül kiemelésre, mint egyik fő tulajdonság, mikor az csak egy szoftveres megoldás, és kb minden telefonra felrakható, ahol ilyen program elérhető..
-
kolosanyi
veterán
Max 70k, amíg még sikeres lehet. Annál meg biztos drágább lesz, szóval szerintem kérdéses az egész. Ráadásul ez az élővesszük a régebbi SoC-et, felhúzzuk, majd odabiggyesztünk mellé egy "T"-t és mehet megint felülre irány nagyon nem tetszik. Igenis tessék hagyni, vagy akkor olcsóbban adni...
-
csoki46
senior tag
Na csak jöjjön hozzánk is, pluszba árulnák T-nél teljes lenne a boldogságom
-
amanoba
őstag
pofás, egyre jobban tetszik, viszont az elejére nem hiányzik az a huawei felirat, ellenben a hátulján jól mutat a márkajelzés+logo.
-
Osynho
addikt
Igen, pont az ára miatt volt sikeres a Blade. Én a Montémat cseréltem rá, akkor kb egy árban voltak a Telenornál előfizuval. Azt hiszem nem egy kategória a két telefon.
Persze azóta van más alternatíva is.
Ez a Huawei meg nagyon nem a Blade riválisa, persze, hogy minőségibb, stb, mikor a többszörösébe fog kerülni. Ha megjelenik egy új BMW, akkor egyből a Chevrolet Sparkhoz hasonlítod? -
gaben88
őstag
El nem venném, de blokkolnám!
-
Drachoo
senior tag
Ez igen, tetszik!
Nagyon pofás!
-
smkb
őstag
Nekem maga a készülék és a paraméterek tetszenek, a minőségérzetet és gördülékenységet meg majd teszt eldönti. Mindenesetre ez egy igazi felnőtt abszolút vállalható modell. Lelépték a ZTE-t, aki még a Skate-nél is egy elavult ezeréves beslőt akar új köntösben eladni. Huawei legalább lépett egy igazán határozottat előre.
-
Valentino K.
senior tag
"A gyártó közleménye szerint a Honor néven bemutatott készülék HDR, azaz magas dinamikatartományú fotók készítését is lehetővé teszi, melyeken az erősen bevilágított és árnyékban lévő részek egyaránt kellő részletességgel bírnak"
Óóó igen, mégegy marketing bullshit duma, amivel el lehet majd adni telefont. Ezt leszámítva abszolút korrekt a ketyere.
-
Alwares
aktív tag
-
osztraksajt
őstag
Csak ugye hiába várjuk, ha meg véletlen ideér akkor a szolgáltatóknak köszönhetően olyan árakat fogunk látni szerintem ami bőven a prémium kategóriához lesz igazítva.
-
a.sebi
őstag
válasz
dave_gahan #2 üzenetére
Iphone 4 nel hdrrel rosszabb kepeket csinaltam mint amikor kikapcsoltam a hdrt... szerintem ez parqszt vakitás de hajrá hüvely
-
Macskalóz
csendes tag
Huawei Optimus Black
-
beccyboy
aktív tag
Nekem úgy tűnik, hogy a Huawei már jócskán lehagyta a ZTE-t. Legalábbis, a bejelentett/tesztelt telefonok specifikációja és mennyisége alapján nekem ez jött le. Ez a telefon meg kínához képest baromi jól néz ki és elég sokat ígér. Majd meglátjuk a tesztekben, meg az árazásban is jeleskedik-e.
-
dave_gahan
aktív tag
Egész pofás darab!
-
64b0r
aktív tag
Az igazán komoly ellenfél a ZTE ellen! Ha árban is pariban lesznek, lehet, hogy Huawei lesz a következő mobilom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Képalkotás és üzemidő terén is előremutatónak ígérkezik a Huawei 1,4 GHz-es processzorral felvértezett okostelefonja.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest