Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
az i5 órajele is kisebb a pentium4nél, de ez annyira bagatell ne mennyünk már bele
megjelenése óta, of course...„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Zirowe
nagyúr
válasz RaveForce #33 üzenetére
Attól még alacsonyabb az órajel, és nem válaszoltál az alap kérdésre.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
RaveForce
veterán
Amit aztán idén csökkentettek?
muszáj ezt a hülyeséget még mindig fújni? attól, hogy 800mhz az orajele egy processzornak amit felvettek a támogatottak listájára, attól még fejlettebb mint a régi 1ghz-es modellek. az órajel nem minden, az architektúra a lényeg
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Zirowe
nagyúr
válasz RaveForce #31 üzenetére
Wp7 mióta számít prémium szegmensnek?
Azért, mert egy éve magas volt a hardver előírása (ami mostanra alsó/közép szintnek felel meg)?
Amit aztán idén csökkentettek?
Vagy miért?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
RaveForce
veterán
válasz Steve1207 #30 üzenetére
Ha ezt végre kiküszöbölik a felső kategóriában
előbb kéne egy felsős teló ahhoz
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Steve1207
veterán
Nagyon jól csinálja a huawei, viszont a tesztek során mindig sokkal rosszabb minőséget produkál a kamera része a telónak, mint egy hasonló másik "erősebb" gyártó.
Ha ezt végre kiküszöbölik a felső kategóriában akkor nincs probléma, de az 5mpixelesnek titulált kisebb modellek is csapnivaló minőséget produkáltak, pedig a többi része nagyon korrekt minőségű általában az összes huaweinek.
.
-
RaveForce
veterán
ZTE már WP7 fronton is nyomul, az pedig premium szegmens
-
Zirowe
nagyúr
Érdekes, hogy a hdr kerül kiemelésre, mint egyik fő tulajdonság, mikor az csak egy szoftveres megoldás, és kb minden telefonra felrakható, ahol ilyen program elérhető..
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
kolosanyi
veterán
Max 70k, amíg még sikeres lehet. Annál meg biztos drágább lesz, szóval szerintem kérdéses az egész. Ráadásul ez az élővesszük a régebbi SoC-et, felhúzzuk, majd odabiggyesztünk mellé egy "T"-t és mehet megint felülre irány nagyon nem tetszik. Igenis tessék hagyni, vagy akkor olcsóbban adni...
-
csoki46
senior tag
Na csak jöjjön hozzánk is, pluszba árulnák T-nél teljes lenne a boldogságom
-
amanoba
őstag
pofás, egyre jobban tetszik, viszont az elejére nem hiányzik az a huawei felirat, ellenben a hátulján jól mutat a márkajelzés+logo.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Osynho
addikt
Igen, pont az ára miatt volt sikeres a Blade. Én a Montémat cseréltem rá, akkor kb egy árban voltak a Telenornál előfizuval. Azt hiszem nem egy kategória a két telefon. Persze azóta van más alternatíva is.
Ez a Huawei meg nagyon nem a Blade riválisa, persze, hogy minőségibb, stb, mikor a többszörösébe fog kerülni. Ha megjelenik egy új BMW, akkor egyből a Chevrolet Sparkhoz hasonlítod?[ Szerkesztve ]
-
gaben88
őstag
El nem venném, de blokkolnám!
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
Drachoo
senior tag
Ez igen, tetszik! Nagyon pofás!
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
smkb
őstag
Nekem maga a készülék és a paraméterek tetszenek, a minőségérzetet és gördülékenységet meg majd teszt eldönti. Mindenesetre ez egy igazi felnőtt abszolút vállalható modell. Lelépték a ZTE-t, aki még a Skate-nél is egy elavult ezeréves beslőt akar új köntösben eladni. Huawei legalább lépett egy igazán határozottat előre.
-
Valentino K.
senior tag
"A gyártó közleménye szerint a Honor néven bemutatott készülék HDR, azaz magas dinamikatartományú fotók készítését is lehetővé teszi, melyeken az erősen bevilágított és árnyékban lévő részek egyaránt kellő részletességgel bírnak"
Óóó igen, mégegy marketing bullshit duma, amivel el lehet majd adni telefont. Ezt leszámítva abszolút korrekt a ketyere.
[ Szerkesztve ]
Nikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
-
rizso
addikt
Csak kerdes, hogy mondjuk egy SGS+ arahoz hogyan viszonyul majd...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Alwares
aktív tag
-
osztraksajt
őstag
Csak ugye hiába várjuk, ha meg véletlen ideér akkor a szolgáltatóknak köszönhetően olyan árakat fogunk látni szerintem ami bőven a prémium kategóriához lesz igazítva.
-
a.sebi
őstag
válasz dave_gahan #2 üzenetére
Iphone 4 nel hdrrel rosszabb kepeket csinaltam mint amikor kikapcsoltam a hdrt... szerintem ez parqszt vakitás de hajrá hüvely
-
Macskalóz
csendes tag
Huawei Optimus Black
-
beccyboy
aktív tag
Nekem úgy tűnik, hogy a Huawei már jócskán lehagyta a ZTE-t. Legalábbis, a bejelentett/tesztelt telefonok specifikációja és mennyisége alapján nekem ez jött le. Ez a telefon meg kínához képest baromi jól néz ki és elég sokat ígér. Majd meglátjuk a tesztekben, meg az árazásban is jeleskedik-e.
Caffeine addict.
-
dave_gahan
aktív tag
Egész pofás darab!
[ Szerkesztve ]
-
64b0r
aktív tag
Az igazán komoly ellenfél a ZTE ellen! Ha árban is pariban lesznek, lehet, hogy Huawei lesz a következő mobilom.
On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Windows 10
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Autós topik
- Óra topik
- Interactive Brokers társalgó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest