- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic V2 - origami
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
CptAdamica #1 üzenetére
"Mondjuk ennek az árnak majdnem a feléért ... " - én pedig 1/3 áron egy 1more Stylish fülest. Én a mindennapokban (irodában, utcán sétálva, tömegközlekedésen) azért még mindig a vezetékes technológiára esküszök, de sportoláshoz sokkal kényelmesebb egy TWS füles.
Ha már sport.... nem tudom elképzelni, hogy ezek az AirPods klónok, aktívabb mozgás esetén ne potyognának ki az ember füléből. Illetve lehet van 10-ből 2 olyan ember akinek nem, de a többségnek szvsz. igen.
Aztán ott van a design: tudom ez szubjektív, de van ebben a "AirPods design"-ban valami ... khmm... nem túl férfiaspl.: egy Jason Statham karaktert nem nagyon tudnék egy ilyennel elképzelni ...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem csak minőségben, árban is megközelítették a kínaiak az AirPods szintjét, cserébe aktív zajszűrés jutott az apró fülhallgatópárba.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Gumi és felni topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest