- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
kircsi28
aktív tag
Sziasztok!
Páromnak telefont cseréltünk, Samsung lett a Huawei helyett, van rá mód, hogy használja vele a Huawei Freebuds 3-at?
Köszi -
zsoltip
őstag
Nos, úgyfest, utolsó darab volt az eDigitaban a kicsike. De sajna nem az én fülembe találták ki.
Pedig sokkal kellemesebb számomra, mint a gumiharangos megoldások.
Viszont ez könnyen kiesik.
Valaki próbálta közünk már Fórumtársak gumiburkolattal ellátni, olyanna, amivel a tokjába is befér? -
zsoltip
őstag
Sziasztok!
Az normális, hogy az eDigitalos, fekete headset, fehérként mutatkozik a P20 Pro készülékemen, a képen csatlakozás után?
FW update megvolt. -
DonDragonka
őstag
válasz
DonDragonka #66 üzenetére
Rendelés leadva, elvileg November elején már meg is lesz....
-
hatragyi
tag
válasz
DonDragonka #68 üzenetére
1.9.0.578 van rajta, de a 566-on is csinálta.
-
artid
aktív tag
Helló,
tegnap megrendeltem én is magamnak a fülest, remélem jó lesz.
A hangerő szabályozás ugyan hiányzik, de túlélem...Üdv.
-
hatragyi
tag
Huawei P20 Pro EMUI10-es készülékkel használom, és működik az a funkció, hogy ha kiveszem a ülemből az egyiket, akkor leállítja az aktuális lejátszást, és így is marad.
Viszont ha a másikat is kiveszem a fülemből, akkor már a telefon hangszóróján ismét elkezd lejátszani, és ez elég hülyeség.Több lejátszóval is ezt csinálja.
Van esetleg rá valami megoldás, hogy maradjon is leállítva? -
zsoltip
őstag
válasz
DonDragonka #64 üzenetére
Számomra a Huawei Freebuds Pro a hangerő állítási opciót és az akkut adja extrába pl. a Freebuds 3 mellé téve.
És vélhetően kb. 2x annyi lesz. :)A hangerő állítást egy FW updatettel igazán megadhatná a gyártó a 3-ra is. :)
-
DonDragonka
őstag
Abban az esetben ha most vennék én biztos várnék, hogy mennyibe kerül a nemrég bemutatott HUAWEI FreeBuds Pro ...
Műszaki paraméterek alapján mindent visz... -
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak.
3 TWS füles között vacilálok a Meizu EP51 után.
Honor Magic, Huawei Freebuds 3i, Huawei Freebuds 3.
(Illetve az üzemidő okán szóbajött a Samsung Galaxy Buds+ is, de a beszélgetési minőség (mivel erre lenne első sorban) offolta...)Első 2 valóban csattra ugyanaz?
Melyik mellett és miért voksolnátok? Számos tesztet megnéztem már, de még megy az agyalás...
-
artid
aktív tag
Sziasztok,
gondolkozom egy ilyen füles beszerzésén.
Ahogy olvasom, BT 5.1-el kapcsolódik.
Jelenlegi Huawei P30-am BT5.0-t tud (EMUI 10). Korlátozza ez valamiben a funkciókat?Köszi.
-
hatragyi
tag
Sziasztok,
Tegnap vettem 2 db Freebuds 3-at, magamnak és a feleségemnek. Ahogy hozzáraktuk a telefonokhoz, frissítetteék is magukat 2x, így a legújabb verzión vannak. Nekem Huawei P20 Pro telefonom van, a feleségemnek Xiaomi 8T.
Egyetlen probléma, hogy a feleségem telefonján nem működik, az a funkció, hogy ha kiveszed a füledből az egyiket, akkor leállítja a zenét, ha pedig visszarakod akkor újra elindítja.
Az enyémen ez működik, illetve olvastam, is egy régebbi huawei-es cikkben, hogy ez a funkció csak EMUI10 alatt működőképes.
Esetleg valaki, akinek nem Huawei és EMUI10-es készüléke van, esetleg működik ez a funkció?
Köszi! -
spanyoll
addikt
Engem leginkább az érdekelne, hogy a hívásfogadás hogy működik?
Én leginkább arra használnám, hogy kocsiban ha hívnak, akkor csak a fülembe pattintom és tudok vele telefonálni. Másodlagos lenne a zenehallgatás, stb.
A telefon kicsöng, fülhallgató kivesz, berak és már fel is veszi megoldás az működik vele? -
sharp4
őstag
Sziasztok!
Melyik fülest lenne értelme megvenni? Freebuds 3 vagy Freebuds 3i? A sima verzió mennyire könnyen esik ki a fülből?
-
scrtaft
tag
Sziasztok.
FreeBuds 3 működik iOS-el?
Csatlakoztatni gondolom lehet csak a beállítások nem lesznek elérhetőek. Ha egy másik Androidos készülékről frissítem meg beállítom akkor lehet normálisan használni iOS mellett?
Előre is köszi a válaszokat. -
hajasmackó
csendes újonc
Ki hol vette?
Tervezek venni egy fülest, de nem tudom hol lenne érdemes, hogy ne legyen gond a frissítéssekkel és garanciával se.
Hivatalos Huawei forgalmazó legyen vagy miben lehet más a többi helyen kaphatóval?
Pl.: Turbado: 42.150 Ft, Extreme digital: 52.990 Ft.
1-2 ezer Ft-os összeg nem számítana, de ha ugyan az a kettő akkor nem fizetnék +10 ezret.
Viszont ha van különbség akkor egyértelmű hogy a megbízhatóbbat venném.
Köszönöm, ha tudtok segíteni. -
Bibby
addikt
Némi tesztelés után: ha teljesen lemerítem a füleseket, akkor feltöltés után 75% marad a tokban. Tehát ez kb korrektnek tűnik.
Azonban ha rövidebbeket használom a fülest, és mindig visszapakolom, akkor valahogy gyorsabban meríti a tokot a sok kis töltés. Vagy csak a töltés kijelzés nem szereti... -
jacis
nagyúr
válasz
DonDragonka #51 üzenetére
Nekem ez (522) van fent.
-
Bibby
addikt
Nekem van némi gondom a tokkal. Olyan mintha sokkal kevesebbet tudna mint a gyári ígéret. Sajnos nem tudom monitorozni pontosan mennyit használom a füleseket, de mondjuk lemerülnek 70-80%-os értékre, beteszem a tokba, és a tok mire feltölti őket szintén lemerül vagy 75%-ra.
Pedig ugye azt állítják, hogy vagy 3-4 alkalommal tudja fullra tölteni a két fülest.
De ebből nekem nem jön ki sehogyan a matek...jacis: 510-es a legújabb fw verzió.
-
jacis
nagyúr
válasz
DonDragonka #47 üzenetére
Mi az fw verzió most Nálad?
-
jacis
nagyúr
Megjött az én freebuds 3-am is. Feketét vettem. Egyelőre bitang jó ez a kis kütyü. A zajkioltás csak a folyamatos alap zajokat képes kioltani, de még így is lenyűgöző. 45 pénz volt. Ennyit megért szerintem.
-
jacis
nagyúr
válasz
DonDragonka #40 üzenetére
Tokot hol vetted? Nagyon tetszik és kell nekem is egy ilyen.
-
Copilot64
tag
Üdv Mindenkinek!
Segítséget kérnék: a telefonomhoz kaptam egy ilyet, még bontatlan, elkezdtem árulni, de senkit nem érdekel, így lehet, hogy használni fogom. A kérdésem: mennyi az akku készenléti ideje? Nem akarok folyamatosan zenét hallgatni, csak hívásokra használnám, és fontos, hogy legalább 4-5 napig ne kelljen töltögetni.
Köszönöm a válaszokat! -
atikó
őstag
válasz
DonDragonka #40 üzenetére
ez szuper, hol vetted?
más: nekem továbbra is tetszik a füles, de hát a xiaomi airdots pro 2 valahogy jobbnak tűnik, legalább is Bluetooth, de hangátvitelben sokkal jobb, és persze olcsóbb.
-
atikó
őstag
válasz
DonDragonka #38 üzenetére
-
atikó
őstag
válasz
DonDragonka #36 üzenetére
226 a vége, nekem erre frissült.
Ui: akkor te friset vettél, mert ami neked van verziód az kb 2 hetes és amikor én vettem kapásból 2 jött rá.
-
atikó
őstag
válasz
DonDragonka #34 üzenetére
Most érkezett egy update
-
atikó
őstag
válasz
DonDragonka #32 üzenetére
Nekem elindul a zenelejátszó, xiaomi mi note 10 hasznalom. és szerintem szuper a beszélgetés hangminősége, és a tok ajtaja az nekem sem tetszik kissé lötyög oldalra, elvártam volna minimum aptxhd bluetooth átvitelt ezért a pénzért, de hétha a 4gen majd tudja.
-
DonDragonka
őstag
itt röpke teszt...
Freebuds lite van/volt a 3-at megelőzően, tehát azzal hasonlítom össze:
+ tudja azt a hangzást mint a lite, ami a két különböző kialakítás miatt igencsak wow effekt.
+ zajszűrő, hatékony és jól teszi a dolgát
+ BT 5.1, p30 pro jobban komázza na... :-)
+ jobban testre szabható a vezérlés
+ (ez szubjektív) jobban szereti fülem kényelmesebb
+ C és vezeték nélküli töltés
+ kb végtelenbe és tovább a távolság amit telótól el lehet menni, sok fal és távolság se gond, jön a zene folyamatosan- a tok egy nagy, érzékeny, zsírgyűjtő, igazából full gagyi érzetet adó (lötyögő) valami, messze jobb a lite tokja
- nem indul el semmilyen zenelejátszó ha csatlakozik a telóhoz... Mármint automatikusan. Lehet nálam a hiba...
- (szubjektív) króm végek, iszonyat bazáriak...
- A hívások minősége, hangzása legalábbis érdekes, ez biztos jobb a lite-el... Vagy itt is én bénázok valamit... -
bernina
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni, ha tv-hez szeretném csatlakoztatni, a tv-látja és kéri a headset PIN számát, milyen számot kéne beírni a 0000 és az 1234 -et nem fogadja el, nem csatlakozik. -
Chereiose
addikt
Amúgy a gyári gumikon kívül lehet venni még kisebbeket, amik jók hozzá, vagyis passzol rá? Ja és freebuds lite-hoz kellene
-
atikó
őstag
Én a zajkiolto hatékonyságátol féltem, de jól mukodik, tegnap jött egy új firmware ami jobb hangzást biztosit, és ugy vélem jobb lett, több mély és elkulönul a közép és magas tartomány egymástol, meg jobb bluetoot kapcsolatot is hozott a frisités, bár azzal nem volt gondom az elözö verzioval sem. Ami nem tetszik az a tartó, a zsanérja nem egy stabil, kicsit kotyog oldal irányba. Xiaomi mi note 10 használom, nagy megelegedettségrel.
-
LazaCCC
tag
Mivel én kifejezetten rosszul vagyok a fülbe dugós vackoktól, régóta vártam, hogy legyen egy AirPodshoz hasonló androidos cucc is ... mikor szeptember elején bemutatták, nagyon megörültem. Szóval szerintem ahogy megyek vissza melózni veszek egyet
-
törölt tag
Maximum márkafüggőknek.
Ennyi pénzért sokkal jobbakat lehet venni, és kinézet ügyileg is sokkal jobbakat lehet beszerezni. -
atikó
őstag
Én tegnap vettem egy feketét a Westend-ben, agyaltam rajta, hogy meg merjem e venni, és jól tettem, nekem nagyon tetszik, zajszűrőtől féltem a legjobban de jól működik, nekem megfelelő. Ami érdekes, hogy a bal füles 5% mindig kevesebb a töltés, nem egyformán merül.
Xiaomi mi note 10 használom és a huawei alkalmazást telepítettem az is jó, remekül üzemel, nem szakad meg, szuper.
-
Tetsuo
őstag
válasz
Antibazsi #16 üzenetére
Akármekkora a hangereje, ha a két hullám kioltja, vagy csak részben kioltja egymást, az eredője jut el a dobhártyára, amit hallasz.
Ha egy extrém helyzetben is jól működő ANC-s fülest képzelünk el, amit egy működő rakétahajtómű mellett használnánk, akkor az ANC is extrém hangerőt produkálna ellenfázisban, ami a dobhártyára jutó rezgéseket minimalizálná, tehát nem, vagy alig hallanánk... ha az egyéb irányokból érkező hang szét nem szedné amúgy is a fejünket. -
Tetsuo
őstag
válasz
Aprósólyom #8 üzenetére
Szerintem másként nem lehetséges ez, mint hogy valóban kisebb hangnyomás éri a dobhártyád.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
TheBikerider #20 üzenetére
Nekem ez igencsak zártnak ("agybadugósnak") tűnik, breezer88 pedig nem ilyet keres.
-
-
breezer88
tag
Tudnátok még mondani a tesztben szereplő kialakítású füleseket? ( tehát amik nem agybedugósak és vezeték nélküliek ) Konkrétan azt is kérdezhettem volna, hogy melyik a legjobb nem agybedugós wireless füles?
Köszönöm!! -
TTTotya
senior tag
Nekem ez a kialakítás az első megjelenéstől kezdve nem tetszik, nem tudom értelmezni a lelógó szárakat.
A zajszűrés megléte nagyon pozitív, bár sztem sokat csökkent az akku időn.
”A minőség nyilván korlátozott, a teljesen vezeték nélküli fülesekhez hasonlóan a Freebuds sem büszkélkedhet AptX vagy LDAC kodekek támogatásával, kizárólag az SBC-AAC vonalon kell gondolkodni az elérhető csúcsról”-Tudomásom szerint nem egy, nem kettő TWS füles van piacon AptX támogatással. Elég baj, hogy ebbe ezért az árért nem fért bele!
-
Antibazsi
aktív tag
válasz
<Adamsky> #13 üzenetére
Sztem amiatt aggódik Aprósolyom, hogy a kioltó frekvenciának is van egy hangereje (még ha a végeredményt nem is halljuk) és hogy ez még pluszban terheli a dobhártyát. Nem értek hozzá, inkább csak józan paraszti ésszel gondolom hogy a kioltó frekvenciának sem lehet erősebb a hangereje mint a beszűrődő hangnak, így mindegy, h be van kapcsolva az anc vagy sem, nagyobb terhelést nem kap a dobhártyád. Plusz nekem az is furcsa feltevés, hogy a dobhártyád után az agyadban oltódnak ki a hangok - vagyis ebben az elméletben mind a két hullám még eléri és megrezegteti a dobhártyát...de sztem ilyen nincs. Szóval a kioltás még mindenképpen a külső hallójáratban kell megtörténjen.
-
Antibazsi
aktív tag
válasz
Aprósólyom #8 üzenetére
"Az aktív, kioltó hanghullám még a fülbe jutás előtt kioltja az elnyomandó hanghullám energiáját" - azt gondolom ezek a hullámok még a külső hallójáratban kioltódnak, mielőtt eléri a dobhártyát. De ha mégsem, akkor sem fogja nagyobb hangnyomás érni a füledet mint fülhallgató nélkül, hiszen nem lehet az egyik hangosabb a másiknál. Sztem! anc-vel mindenképpen kíméled a füled, hiszen a zenét negyed hangerőn is tudod élvezhetően hallgatni. Én otthonról melózok és kb fél éve a lakásban is csak anc-vel hallgatok zenét (falun), mert megszünteti a hangos billentyűzet és egér kattogását is, ami engem rohadtul tud zavarni. Na meg a szomszéd szobából érkező TV zaját is. A hangerő pedig 1-esen szokott lenni és számomra szuper az élmény. És így a család többi tagjának is... béke van
@Predator:
A biztosan jármű alá gyaloglásról annyit, h nem az anc fog megölni, hanem ha vakon közlekedsz. Zenehallgatás nélkül is elcsaphat bárhol egy elektromos autó vagy bringás ha csak a füledre hagyatkozol. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
collecting #12 üzenetére
" ... a Pro jól szűr és a sima izolációja is elég ahhoz anc nélkül, hogy elég legyen az 50%-os hangerő ... "
Most azért vegyen egy majd 100e Ft-os fülest, hogy ne használja benne az anc-t, mert zárt mivoltából fakadóan egyébként is jól szűr?Dehát ezt töredék áron megkaphatja más gyártótól ...
Én egyébként magát a kérdést sem értem.
" ... AGY csak a rövid delay (mert biztos van) eljut mindkét hang adott energiával a dobhártyára csak az agyamban oltódik ki." - ilyen szerintem nincs. Az aktív zajcsökkentés csak úgy működhet, hogy a nem kívánt hangokat egy ellenfázisú jel kioltja. -
collecting
tag
válasz
Aprósólyom #8 üzenetére
Ebben az esetben az AirPods Pro a te barátod. Én is emiatt cseréltem le a sima AirPodsot, mert magas hangerőn kellett használnom, de a Pro jól szűr és a sima izolációja is elég ahhoz anc nélkül, hogy elég legyen az 50%-os hangerő a sima 70-80%-ával szemben. Azért éreztem, hogy nem kellene a fülemet ennyire próbára tennem hosszútávon.
-
Hedgehog9780
tag
Két hete vásároltam egy fekete példányt győri MM-ban. Huawei Mate 20 Pro-val használom. Telefonhívások nagyon tiszták vele, engem is jól hallanak a vonal túloldalán.
Spotify-os zenehallgatáshoz szükség van 3rd party equalizerre, mivel ott nagyon gáz a hangzás eq nélkül. Telefonra másolt zene esetében Poweramp appot használok. Na ott "állat" jól szól.
A zajcsökkentéstől nem vagyok elájulva. Ami számomra negatív, hogy a duppla koppos akciókra nem reagál mindig (talán rossz helyen koppintok).
A gumiharangos füleseket az én fülem nem bírja, így ennek a kialakításnak én kifejezetten örülök, a fülemből ugrálás közben sem esik ki. BT hatotáv egész jó, a második falon keresztül már kicsit recsegős a hang, de ez sztem természetes. A szoftvert frissítettem, de sztem nem lett jobb, noha azt írták, hogy javít a BT kapcsolaton.
Nálam 4* és ennek ellenére nagyon szeretem. -
válasz
Aprósólyom #8 üzenetére
"engem az érdekelne, ha valóban kisebb zajterhelés érné a fülemet"
Nagyon egyszerű, nem kell masszív hangerőt tolni -
Predatorr
őstag
válasz
Aprósólyom #8 üzenetére
Az a lényeg, hogy biztosan jármű alá gyalogolj, a módszer nem. Szerencsére nagyobb az esély előbb elveszíteni.
-
Aprósólyom
addikt
Engem 1 valami érdekel igazán az aktív zajszűréssel kapcsolatban.
Az aktív, kioltó hanghullám még a fülbe jutás előtt kioltja az elnyomandó hanghullám energiáját (magyarul kevesebb energia/hangnyomás jut a fülembe) VAGY csak a rövid delay (mert biztos van) eljut mindkét hang adott energiával a dobhártyára csak az agyamban oltódik ki.
Értsd, engem az érdekelne, ha valóban kisebb zajterhelés érné a fülemet, hogy minél tovább működjön károsodás nélkül... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
CptAdamica #1 üzenetére
"Mondjuk ennek az árnak majdnem a feléért ... " - én pedig 1/3 áron egy 1more Stylish fülest. Én a mindennapokban (irodában, utcán sétálva, tömegközlekedésen) azért még mindig a vezetékes technológiára esküszök, de sportoláshoz sokkal kényelmesebb egy TWS füles.
Ha már sport.... nem tudom elképzelni, hogy ezek az AirPods klónok, aktívabb mozgás esetén ne potyognának ki az ember füléből. Illetve lehet van 10-ből 2 olyan ember akinek nem, de a többségnek szvsz. igen.
Aztán ott van a design: tudom ez szubjektív, de van ebben a "AirPods design"-ban valami ... khmm... nem túl férfiaspl.: egy Jason Statham karaktert nem nagyon tudnék egy ilyennel elképzelni ...
-
CsonkaImo
addikt
Lehet a kép csal de a szár és az “earbud” rész illeszkedése elég gagyinak néz ki. Inkább másolták volna az AirPods Pro kialakítását, az több mint az emberek 50%-nak megmarad a fülében.
-
CptAdamica
veterán
Mondjuk ennek az árnak majdnem a feléért, azaz 35 ezerért vettem a JBL Reflect Flow fülesemet 1 hónapja ami szerintem klasszisokkal igényesebben néz ki és elég jó is. Ez tényleg csak a márka hűeknek való.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem csak minőségben, árban is megközelítették a kínaiak az AirPods szintjét, cserébe aktív zajszűrés jutott az apró fülhallgatópárba.
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest