Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem a Mate 10 Pro-ban már volt cserélve az USB, mert kidobálta a kábeleket. Most megint esedékes lenne. Előtte LG G2 minivel is ilyen gond volt, esőtáncot járva, egy bizonyos pózban tartva ha nem ment el nehéz jármű a közelben, akkor töltötte. Szóval inkább vezetékmentes töltés és csak autóhoz csatlakozáshoz, adatmozgáshoz kábelezés.
-
Ádám16
addikt
Én autóban sem feltétlen látom értelmét. Nem sok autó támogatja még a vezetéknélküli ACarplay-t/Aauto-t, így úgyis rámegy vezetékre.
A Mate 20 Pro-mat két naponta töltöm reggel, míg elkészülök melóba, 20-30%-ról feltölt 90-100%-ra 45-50p alatt. Szerintem ezek a Huawei-k is hasonlóan bírják naftával, így totál értelmetlen ez a dolog szerintem.
-
törölt tag
Igen csak akkor ha a telefon szar fajta pl Iphone és vezeték mentesen lassan tölti vagy túlmelegszik hamar a telefon pl , Samsung s20 széria és oda a gyors töltésnek nevezett lassú töltés,
látod Huawei hozza a vezetékes töltési időt is vezeték mentesen xioami is jobb ezen a téren már.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A P30 Pro, a P40 Pro és a P40 Pro+ támaszkodott háttal a Huawei vezetékmentes SuperCharge töltőállványának, hogy kiderüljön, melyik milyen gyorsan jut lemerüléstől 100%-os töltöttségig.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Robot fűnyírók
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Home server / házi szerver építése
- Most már a Razernek is van vertikális egere
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest