- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz
7Heads Drago #78 üzenetére
Itt is ellenőrzött,mivel fel is van sorolva,hogy vírus,kézi meg még valami volt.APKPure-nál is van ott a zöld pajzs jel.
-
Gubu0101
veterán
válasz
7Heads Drago #76 üzenetére
Nekem is fent van,azon veszem a bérletet.
Nekem a Facebook frissítés tűnt fől,hogy hamarabb van frissítés APKPure-ben mint a playen. Benéztem,playen május 4 AP meg máj. 9 Viszont a messengerből már nekem az újabb verzió van mint a playen. -
Gubu0101
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #62 üzenetére
Te kiesel én be estem,semmi nem változott statisztikailag
Szerintem itt mindig lesz piaca,ezelőtt 10 évvel vagy már nem is tudom hány éve van jelen a huawei a magyar piacokon azóta van és ezután is lesz.Lehet vissza esik a darabszám de lehet stagnálni fog.
-
Gubu0101
veterán
Én közel 6 év Samsung használat után váltottam Huawei P40-re,ha én tudom nélkülözni a google szolgáltatásokat,akkor szerintem még lesz pár ember rajtam kívül
Szerény meglátásom szerint ezek a szankciók is a Huawei felé kis idő kérdése és megváltoznak.Meg ahogy láttam megrendelés téren elég sűrűn volt az,hogy nem elérhető vagy nem volt készleten a vodánál,nagyon oda kellett figyelnem,hogy mikor van készleten és meg tudjam rendelni,nyilván lehet ennek az oka az is,hogy csak a voda árulta múlt héten szolgáltatók közül és ugye az óra amit adnak mellé,bár azt eladom majd,mert ugyan az a GT 2 van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged