Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dutrás
őstag
Sokan keresték. Megjelent a Mol Limo app is az AG-ben.
-
Gubu0101
veterán
válasz
7Heads Drago #78 üzenetére
Itt is ellenőrzött,mivel fel is van sorolva,hogy vírus,kézi meg még valami volt.APKPure-nál is van ott a zöld pajzs jel.
-
7Heads Drago
veterán
Na erre például kíváncsi lennék miért van. Mivel a Playen megjelenés előtt mindig ellenőrzik az alkalmazást. (persze ha ez igaz lenne, akkor miért ragadnak be néha mégis fertőzött appok???) Most itt vagy ez marad ki, vagy csak simán gyorsabbak......
Nekem is volt már hasonló. Sőt az AG hamarabb is szól az update miatt. -
Gubu0101
veterán
válasz
7Heads Drago #76 üzenetére
Nekem is fent van,azon veszem a bérletet.
Nekem a Facebook frissítés tűnt fől,hogy hamarabb van frissítés APKPure-ben mint a playen. Benéztem,playen május 4 AP meg máj. 9 Viszont a messengerből már nekem az újabb verzió van mint a playen. -
7Heads Drago
veterán
Megjelent az AG ben a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer is.
Elég sok mindenre használom én is.
És érdekes hogy míg a Playen 2019.10.14-es kiadás van az AG-ben meg 2019.11.19-es. -
Smithy87
senior tag
Az appgaleryben nekem most nincs találat a moreapps rá. Ez normális?
-
janeszgol
félisten
válasz
7Heads Drago #72 üzenetére
Hoppá. Köszi. Ezt osztogatni fogom, hogy többen is tudjanak róla.
-
7Heads Drago
veterán
Webes felületre költözött az AppGallery [link]
Valaki ezt is hiányolta minap. -
<Lacy85>
addikt
válasz
7Heads Drago #68 üzenetére
"De sztem minden gyártónak behozza az előző szériáját."
Szerintem meg az aktív, használatban lévő készülékeket mutatja.
-
Fall-N
veterán
Eleve használhatatlan a mutató amiket linkel, mivel sok régebben kiadott Huawei is szerepel benne, amin még van GMS. Akkor lesznek használhatóak az adatok, ha már csak Google nélküli Huawei telefonok lesznek forgalomban. Például ha vesz valaki az előző P szériából egy P30-at, akkor azon még simán van Google így nem mond semmit a statisztikában.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #62 üzenetére
Te kiesel én be estem,semmi nem változott statisztikailag
Szerintem itt mindig lesz piaca,ezelőtt 10 évvel vagy már nem is tudom hány éve van jelen a huawei a magyar piacokon azóta van és ezután is lesz.Lehet vissza esik a darabszám de lehet stagnálni fog.
-
gyonyoruwok
tag
válasz
Jeanne d'Arc #62 üzenetére
ugyanakkor azt sem mondanám, hogy félvállról vennék a jelentéktelen kis országunkat. ahogy én látom, lényegében a legerősebb marketinggel ők vannak jelen nálunk.
-
-
Gubu0101
veterán
Én közel 6 év Samsung használat után váltottam Huawei P40-re,ha én tudom nélkülözni a google szolgáltatásokat,akkor szerintem még lesz pár ember rajtam kívül
Szerény meglátásom szerint ezek a szankciók is a Huawei felé kis idő kérdése és megváltoznak.Meg ahogy láttam megrendelés téren elég sűrűn volt az,hogy nem elérhető vagy nem volt készleten a vodánál,nagyon oda kellett figyelnem,hogy mikor van készleten és meg tudjam rendelni,nyilván lehet ennek az oka az is,hogy csak a voda árulta múlt héten szolgáltatók közül és ugye az óra amit adnak mellé,bár azt eladom majd,mert ugyan az a GT 2 van.
-
törölt tag
A nokiával ellentétben a huawei és a többi kínai gyártó tudott növekedni gms nélkül is.
BBK-ról hallottál már? A világ legtöbb mobil készüléket értékesítő gyártója több mobilt adnak el, mint a huawei és az appel együtt.
Ami a legjobb az általuk gyártott készülékek nagyobbik részén nincs GMS.
Az általatok ismert piacon kívűl is van élet.Lassan több mint egy éve temetitek a huaweit, de a halott csak nem akar meghalni.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
7Heads Drago #56 üzenetére
"Elvileg 1 éve már nem megbízható a gyártó, és mégis emelkedtek az eladási adatok. És erre mutattam rá."
Nem. Már 1 éve is világosan le lett írva, hogy az akkor már piacon lévő készülékeket nem érinti a szankció. Tehát minden gond nélkül meg lehet venni őket.
"Jóslással is foglalkozol már? Tenyérből vagy máshonnan?"
Nem, csak néha olvasok is.
Még a Huawei is 50 milliós csökkenéssel számol tavalyhoz képest. De úgy néz ki nálad ez növekedésnek számít."Eleve onnan indultunk hogy szerintetek a P40 széria esélytelen volt szolgáltatós megjelenésre is.... "
Valóban. 1 szolgáltató be merte vállani itthon. Ez is több, mint a semmi...
-
7Heads Drago
veterán
1 éve temetik itt már sokan a Huawei-t. Te is csak az áskálódásból állsz a márka iránt.
Nem. Jelen állás szerint az eddigi telefonokon még volt GMS.
Hol írtam az ellenkezőjét? Itt eleve a márkahűségről volt szó. Elvileg 1 éve már nem megbízható a gyártó, és mégis emelkedtek az eladási adatok. És erre mutattam rá.
Majd nézd meg év végén a statisztikát, vagy ha kifutnak a tavalyi modellek.
Jóslással is foglalkozol már? Tenyérből vagy máshonnan?
Év végére valszeg már nem Trump fog az elnöki székben ülni. Illetve folyamatosan keresik a megoldásokat: [link] És ahhoz képest hogy az AG-t 1 év alatt hova feltornázták szép eredmény sztem.
Eleve onnan indultunk hogy szerintetek a P40 széria esélytelen volt szolgáltatós megjelenésre is.... -
<Lacy85>
addikt
válasz
#88470784 #54 üzenetére
Aha. Szóval a Huawei tuti nem fog eltűnni az EU-ból, mert van Ázsiában Oppo, Vivo, stb. Logikus.
"hogy az általad ismert nyugati piacon kívűl is van élet nem is kicsi"
Persze, hogy van. Az már más kérdés, hogy mennyire érdekel. Nagyjából annyira, mint a Brazil átlagkereset.
Itt élünk, nem ott. -
törölt tag
-
törölt tag
Már látom is ahogy teljesen tönkremegy egy 1,5-2 milliárdos már befutott piacával együtt a huawei.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
7Heads Drago #44 üzenetére
"Szóval nem hogy esett, hanem még nőt is. Jelen állás szerint még van márkahűség.
"
Nem. Jelen állás szerint az eddigi telefonokon még volt GMS.
Majd nézd meg év végén a statisztikát, vagy ha kifutnak a tavalyi modellek. -
gyonyoruwok
tag
válasz
7Heads Drago #45 üzenetére
na, ez talán az első hasznos info a topikban, és még jó hír is. persze nyugodtabb lennék, ha fél év múlva hivatalosan is fent lenne az appgalleryn
de attól még örülünk.
-
törölt tag
válasz
7Heads Drago #45 üzenetére
Mondjuk az nem tudom mennyire hátrány vagy inkább előny? ha a google nem gyűjti a helyelőzményeimet mert nem tudok belépni.
-
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #44 üzenetére
Konkrétan azokat az országokat linkeltem, amiket a kolléga a Huawei erős bázisaiként említett. Egyik sem nevezhető annak, és mindenhol leszálló ágon a cég egyelőre. Nem, a worldwide-ot valóban nem néztem (bár az ottani mutatókba a kínai eladások is beszámítanak), csak arra voltam kíváncsi, amiről a kolléga beszélt, mivel egyetlen forrásra mutató linket sem tartalmazott a hozzászólása.
Az offot meg kérd számon azon is aki elkezdte. Téged csak akkor zavar az off, mikor a tiedtől eltérő véleménnyel kell szembesülnöd, de mikor pl. egy dán közvéleménykutatás eredményét linkeled, hogy alátámaszd mennyire népszerű a P40+ az S20 ultrával szemben (egy alkalmazásokról szóló topikban), akkor nem -
7Heads Drago
veterán
A Google Maps, vagy magyarul Térképek app gyárilag nem található meg a P40 szérián. A MoreApps segítségével telepítettem azt gond nélkül. Indításkor kiírta, hogy nem működik Google Play szolgáltatások nélkül az alkalmazás, viszont ezen üzenet leokézását követően már használható volt. Az alkalmazásban ugyan úgy megjelent a térkép, jól működött a lokalizáció és ha beírtam egy címet, oda a navigálás is elindult, magyarul, hangosan is tudott navigálni. Ami nem működik, az a bejelentkezés az alkalmazásba Google fiókkal. Emiatt olyan funkciókat nem lehet használni, mint például a helyelőzmények, vagy a helyek értékelése, kommentelése. Ezek egyébkét böngészőből is elérhetők, ahogy a navigáció is. [link]
Szóval mégiscsak megy rajta.
És többek közt a Waze is megy rajta mókolás nélkül. -
7Heads Drago
veterán
Gondoltam én balga, hogy ha valamit linkelsz azt elfogadod tényként de ezek szerint mégse.
Én sehol se írtam Indiáról. csiribá nyilván mellényúlt az országok felsorolásával az lett volna az érdekes hogy nem csapsz le rá mint a véres húsra.
Grafikon értelmezés nem megy? Pedig egyszerű leolvasni a számokat. Csak az egeret kell mozgatni a grafikonon.
Usa [link] 2019 jan. 0,76% 2019 szept 1,23% 2020 márc 1,01%
Europa: [link] 2019 jan. 16,97% 2020 márc 18,1%
Magyarország: [link] 2019 jan. 26,82% 2020 márc. 29,46%
Worldwide: [link] 2019 jan. 7,87% 2020 márc. 10,7%
Szóval nem hogy esett, hanem még nőt is. Jelen állás szerint még van márkahűség.
Még szerencse hogy van olyan ország ahol esett a mutatójuk. Nyilván belinkeled mindet.All: Ellenben ennek a topiknak a HMS-ről, Moreapps-ról kellene hogy szóljon, de megint sikerült be offolnotok a témát. Kérek rá mindenkit hogy ezt vegyük figyelembe.
Nyilatkozat Kresmár Csabától a Hms-sel kapcsolatban: [link]
-
hardver1985
tag
Szép a mérete
-
Giovan!
addikt
válasz
#88470784 #39 üzenetére
Pont a környező országokban (Vietnam, Thaiföld, Indonézia, Malajzia) nem túl acélosak a mutatóik, illetve csökken is a népszerűségük a GMS hiánya miatt (lásd pl. Thaiföld és Malajzia esetét).
Európából persze nem fognak kivonulni, minek is tennék? Az infrastruktúrát már kiépítették, ha csak drasztikusan vissza nem zuhannak az eladások, szerintem üzletileg nem lesz indokolt itthagyniuk a kontinenst.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
#88470784 #39 üzenetére
De itt nem csak arról van szó, hogy otthon legyártja, itt meg eladja.
Szerinted ezen kívül nincsenek költségek?
Szerviz, alkalmazottak, reklámok, üzletek, stb.
Ha nincs bevétel, akkor ezeket miért tartanák fent?
Egy ideig nem lesz változás, mert most átmeneti időszak van. Tolják bele ész nélkül a pénzt, hogy talpon tudjanak maradni. Ha bejön nekik, akkor megy minden, ahogy eddig.
De ha nem sikerül lenyomni a HMS-t a nép torkán, akkor szerinted milliárdos veszteségekkel működnek tovább az EU-ban csak azért, mert "Megtehetjük, nagy cég vagyunk!"? -
törölt tag
Én elhiszem, hogy sokan szeretnék ne legyenek huawei telefonok nyugaton, de egy ekkora cég nem fogja feladni és ugyanúgy fogja kiadni a készülékeit itt is amiket otthon is árul.
Semmi okuk nincs arra, hogy ne árulják itthon is amit már legyártottak otthon.Plusz az otthoni piac mellett a környező országokban is stabil piacot építettek ki maguknak
Jó példa erre az oppo, vivo, realm stb kínai gyártók akik úgy kerültek a legjobbak közé, hogy nyugaton nem is árultak eddig készülékeket.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
7Heads Drago #35 üzenetére
Néha sikerül USA-ban átlépni az 1%-ot. Revolution!!!
-
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #35 üzenetére
Én a Huawei neve mellett 1.01% körüli értéket látok ezen a grafikonon az USA-nál feltüntetve az utóbbi 1 évre, az meg kb. a hibahatár.
De amúgy máshol (pl. link, link) sem találkozni a Huawei erős indiai felhasználóbázisával, szóval valószínűbb, hogy ez csak egyes itteni fórumozók képzeletének szüleménye inkább.
-
7Heads Drago
veterán
-
Giovan!
addikt
válasz
#88470784 #30 üzenetére
Igen de szegény windowsmobile-nak nem volt 1-2 milliárdos piaca ahol már befutottak, a saját áruházzal, biztos vásárlókkal (kína+ környező országok india, malájzia, thaiföld és rengeteg más ország a régióban stb ).
Ezt az indiai befutottságot másik topikban már megcáfolták, a 2.58%-ra szerintem nem lehetnek túl büszkék, ezen várhatóan a HMS csak rontani fog.
Azt sem értem, miért maradnának hűségesebbek mondjuk a maláj Huawei felhasználók, mint az európai társaik. Ha nincs app, az őket is negatívan érinti, nem értem miért feltételezed, hogy a márkahűség az ő körükben nagyobb lenne.Amiben viszont egyetértünk, az a kínai piac stabilitása. Mivel Google eddig sem volt, az ottani userek kb. semmit sem éreznek a szankciókból.
-
törölt tag
Igen de szegény windowsmobile-nak nem volt 1-2 milliárdos piaca ahol már befutottak, a saját áruházzal, biztos vásárlókkal (kína+ környező országok india, malájzia, thaiföld és rengeteg más ország a régióban stb ).
A huaweinek megvan ez a biztos háttere. Egy-egy kínai városban többen élnek mint egy kisebb európai országban mások a léptékek.
Szóval nem fog eltünni sehová és ontani fogja magából a mobilokat továbbra is.
Ami nagyon jó dolog, mert tulságosan nagy az amerikai szoftverek penetrációja európában. -
törölt tag
Minnél több ilyen készülék lesz a piacon annál több app lesz rajta elérhető. Szóval nyomni fogják ezerrel.
-
Somatom
veterán
válasz
7Heads Drago #22 üzenetére
Ezt nem tudom. Én arra a vonalra reagáltam, ami arról a rétegről szólt, akik nem csak fotózásra, meg Facebookra használnák a telót. Őket a HMS pont ugyanúgy leszarja, mint a Google.
-
törölt tag
Kvázi végtelen mennyiségű pénzzel rendelkeznek a kínaiak és nem fognak.leállni. Addig fogják ontani a HMS modelleket magukból amig el nem terjed. Már most is lassan vagy 5 féle HMS rendszerű mobiljuk van gondolom évvégére meglesz a 10-15 db különböző ársávokban.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
7Heads Drago #22 üzenetére
Nem lenne gond, ha tényleg tükrőzné a valóságot.
Már csak azért is, mert ha a P40-et nem veszi senki, akkor gondolhatod mekkora eséllyel fog megjelenni EU-ban a következő széria. -
Somatom
veterán
válasz
7Heads Drago #20 üzenetére
Ezt nem értem. Kifejtenéd? Dánul csak annyit tudok, hogy "bluetooth".
-
an0ny
tag
-
Somatom
veterán
válasz
7Heads Drago #17 üzenetére
Pár dolgot meg lehet tenni, amiket más készülékeken nem, de root nincs KNOX flag billenés (vagyis garivesztés) nélkül. De, Joao jóvoltából a Tasker képes eseményként kezelni a logcat eseményeket.
Viszont, sztem Tasker sincs HMS -re. Azokban a funkciókban kellene a Huaweinek domborítania, amikben a Google -féle rendszer gyenge. Valamint, kihasználnia azt, hogy egy rendszer, egy gyártó. -
qsotre
csendes tag
Csukva A Mate Xs volt az egyik első HMS-es forgalomba került Huawei készülék - miért nyitva nem került forgalmoba ?
-
Teagol
aktív tag
Khm ... Volt már ilyen wp néven?
-
törölt tag
A HMS egy próbálkozás arra az időre míg Trampli meggondolja magát. Aztán ha meg nem akkor vehetik elő az ásót Kínán kívül......
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker #6 üzenetére
Hamarabb töltötte fol oda a fejlesztő a frisebb verziót, ugyanez forditva is elő szokott fordulni pl a Mobiljegy alkalmazásnál.
-
WhiteWalker
nagyúr
Én azt nem értem , hogy fent van a telefonon az Aquamail legfrissebb változata. AGoogle Play áruház ( innen van telepítve) nyilván nem mutat frissítést , viszont a AppGallery igen. Ez hogy lehet?
-
törölt tag
Az egyik kepen szerepel az Amazon prime video, ezek szerint az is működik?
-
törölt tag
Az OTP működik rajta akkor?
Mert sok embernek ez elég fontos lenne itthon.Mondjuk ha közvetlenül benne lennének az appgalleryben a felsorolt appok mégjobb lenne, de ez így már egész használhatónak tűnik.
-
gyonyoruwok
tag
és akkor például a Maps-et le tudom tölteni, vagy csak ad egy linket a weboldalhoz? nagyszerű élmény lehet ez a MoreApps. jó kis zsákbamacska. MoreAppsOrNotApps
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Akad az AppGalleryben egy hasznos alkalmazás HMS-es mobilokra, amelyik tematikusan és naprakészen összefogja a legfontosabb appokat, több forrásból dolgozva.
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest