Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bedibazsa
senior tag
Most fejből nem tudom, de kb. 10 óralap van gyárilag beállítva. Ezeket tudod az órán belül váltogatni. Amikor már unom őket vagy megtetszik egy új, akkor mindig a régi Honor 8-assal társítom össze, letöltöm a számlapot az óra memóriájába és úgy tudom beállítani, nem valami kényelmes. Sőt, nyár óta az iOS Huawei egészség appal frissíteni sem tudom az órát, azt is androidos telefonnal szoktam.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple Magsafe töltő eladó
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest