Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
"Mindenki tudja hogy soha nem vennél ilyen készüléket"
Szerintem rajtad kívül ezt senki nem tudja. Sajnos még én sem.
"Miért hozod fel a linuxot? Ja hogy nem tudtad hogy a Huawei telefonokon android fut? "
Azt nem is feltételeztem, hogy meg fogod érteni a hasonlatot....
"Jössz itt egy operációsrendszerrel mikor az egész google hiány olyan mint hogy nincs rajta jack. "
Hogy jön ide a Google? Az egyéb appok ~90%-a sincs fent AppGallery-ben. Fent soroltam őket.
Bár olvasva a hozzászólásodat, nem csak ezt nem érted, hanem kb. semmit. -
Giovan!
addikt
Miben előzte meg? Eladott darabszámban.
Majd ha profitban előzi meg, akkor foghatod a hazai gyártó védelmére a szankciókat, addig viszont én inkább megamaradok a másik indoklásnál, mely szerint amerikai érdekeket sértettek azzal, hogy megjelentek a katonai és gazdasági szövetségeseik 5g szektorában (ennek bejelentése kb. egybeesik a szankciók bevezetésével, milyen érdekes), ezt pedig Amerika nem hagyta szó nélkül.
-
Juhaszatti
addikt
Pontosan azután jött a tiltás, hogy eldőlt hogy az USA rengeteg szövetségesénél a Huawei építette volna az 5G hálózatokat Európában. Nálunk is, többek között.
Eddig nem volt akkora jelentősége, mert az 5G sok más területen lesz használva mint a mostani 4G.
Szerintem egyébként nem Apple-re váltanak Huaweiről elsősorban. Nem rugják fel az eddig megszokott rendszert, és iOS-re cserélni, főleg ha még pénzt is költött alkalmazásokra. Nem véletlenül erősödik most a Xiaomi. -
Juhaszatti
addikt
Addig nem fogják, míg nem lépnek be ők is a hálózatépítési szektorba.
Annak hogy darabszámban beelőzték az Apple-t, sok jelentősége nincs. Profitban így is utcahosszal vannak lemaradva.
Ráadásul az Apple túl sokat nem is nyer ezen, ha egyáltalán nyer, mert igazából nagyot is bukhat. Az emberek többsége (nyilván vannak kivételek), nem egy teljesen más oprendszerrel szerelt telefonra cseréli a Huaweiét, hanem egy másik androidosra. Olyanra amin a rendszer alapjai és mechanikái hasonlóak, ráadásul a megvásárolt alkalmazásai is elérhetőek. Samsungra, Xiaomira, OnePlusra, stb, stb. A többi androidos gyártó, köztük a többi kínai is, akik nagyot nyernek ezen, nem az Apple.
Főleg ha netán ki is esne nekik a komplett kínai piac, esetleg megromlik a viszonyuk a kínai beszállítókkal. Az hogy az Apple miatt történhetett ez, nagyon naiv elképzelés. -
jeni
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Macska topik
- Iqos cigaretta
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Villanyszerelés
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Kutya topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox tulajok OFF topicja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest