- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jó hír, úgy néz ki a háttérben dolgozik a huawei azon legyenek appok a huawei felhasználknak.
Sok fejlesztés mellett a huawei keresője az appokra is tud keresni különböző oldalakon és onnan le is töltheti majd a felhasználó a kívánt appot.
Amazon app store, Apkmirror, Apkmonk, Apkpure, huawei appgallery, és az adott app hivatalos oldalán ha van ilyen (pl faceboknak van).
Listázza népszerűség szerint, A-z, és kategóriák szerint.
Az addot forrásból fogja közvetlenül letölteni
[link] -
törölt tag
Én ugyanígy vagyok a facebookal, sose raknám fel a cuccait sehová, mégis sokan használják.
-
Giovan!
addikt
Tekintve hogy az Epic games nem akarta kifizetni a Google-nek a neki járó 30%-ot, a Huawei meg egyelőre nem kér ekkora százalékot, nem túl meglepő, hogy utóbbi App Storejában már fent van a launcherjük.
Amúgy meg az Epic Games híresen derék privacy policy-jét tekintve pont jó helyen lesz az appjuk az App Galleryben. Úgyis mondhatnám, a két cég egymásra talált
-
joey04
titán
válasz
Juhaszatti #12 üzenetére
-
mobilizmo
addikt
Vajon ott ahol azt fejtegeti, hogy hát vannak azért appok amik a gpsz nélkül nem, vagy csak korlátozottan használhatók, miért nem említi meg a microG projektet? Hisz azt pont erre a problémára találták ki.
-
-
törölt tag
Közben találtam még jobb ajánlatot a huawei p40 lite-ra.
Érdemes használni a keresőt.[link]
-
törölt tag
Dejó ez is nagyon jó kínai telefon, ezt is érdemes megvenni, ha tudtok még ilyen jó ajánlatokat jöhetnek.
A xiaomi hol tart a közös app store-al amit a huawei-el, oppoval, vivoval fejlesztenek erről van vmi.információ? -
Ádám16
addikt
Az a Mate30Pro gyönyörű lett. Pont ez a szögletesség, ami hiányzik nekem a M20Pro telómból.
Viszont így sose kéne. Szúrja magát tökön más. -
akaido
addikt
AppGalery-ből is toltam fel vagy 4-5 alkalmazást, pedig Nova2-m van full kugli pack-kal.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A hivatalos alkalmazásboltok mellett számos alternatív forrás akad appok, játékok és szolgáltatások telepítésére, körbejárjuk ezeket.
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Filmvilág
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest