Hirdetés
- Android szakmai topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
andor80
senior tag
Dehogy is van igazad.Videóban is világszinvonal a sokszor ajnározott samuk mellé is bátran odatehető sőt nemegy szituban vieóban is pórbaalázza a smsungokat nem és csak a minőségével az is lásd lentebb a videókat amiket itt linkeltek hanem összeségében + még ott manual videó és egyébb finomságok-
Ez most a csúcs overall- ennyi mindneki elismeri . -
törölt tag
Egymásik video teszt.
P40 pro vs s20 ultra.
[link]A gyíkemberek ajánlásával !!!444!!!
-
<Lacy85>
addikt
-
törölt tag
Ebben a videóban az iphone11- el és az s20- al hasonlították össze a p40 pro videós képességeit.
Érdekes, hogy sötétben jobb videókat készített a p40 pro nappal viszont a iphone11 a samsung vhol a kettő között volt.
Elég jó videókat készít az tény.
[link] -
nozs23
addikt
válasz
#88470784 #20 üzenetére
Nem kicsivel jobb, hanem fenyevekkel. 2020-ban kritikan aluli ez a video, ahogy elottem ezt sokan joggal megjegyeztek. Neha le kene venni a rozsaszin szuros szemuveget komolyan.
Senki nem vitatja, hogy jo fotot csinal, de ez a video vicc. Videohoz sokkal jobban kell az ero, amiben a Kirin jelentosen elmarad az aktualis Snapi-tol, az Apple-tol meg aztan merfoldekre.
-
törölt tag
Azért az a zoom a videóban nagyon menő, szeretnék én is ilyen jó minőségben zoomolni videózás közben.
Nagyon jók a színei, nekem sokkal jobban bejönnek az ilyen nem túlságosan színes felvételek.
Azért látszik rendesen odatette magát a Huawei, nem hiába kapott max pontszámot a teszteken.
Bár videoban az iphone mintha jobb lenne kicsivel, de fotóban tényleg nagyon ott van. -
<Lacy85>
addikt
Szent sz@r. Mi ez a hátlapi videó?
Oké, 90%-ban én is fotózok inkább, de azért néha becsúszik 1-2 videó is.
Sírva fakadnék, ha ilyen minőségben kellene visszanézni.
Az előlapi videó viszont korrekt.Innen is látszik, hogy kb. semmit nem érnek a Dxo tesztek. A P40 Pro több pontot kapott a videóra, mint az iPhone 11 Pro Max.
Pedig a kettő között elég nagy szakadék van. Csak nem épp a Huawei javára. -
-
ak76
senior tag
válasz
metalstorm #2 üzenetére
"de szerintem igenis lenne"
Erre egyik gyártó sem alapoz, a tények magukért beszélnek, nem éri meg kis méretű csúcshardvert fejleszteni, mert nem veszik.
-
Lamenta
újonc
"Az octa-PD autofókusz munka közben"
Ha ilyen, akkor selejt. Ugrik a kép. -
törölt tag
Ennél egy középkategóriás Samu is jobb videót rögzít, tele van laggal. Az éjszakai videónál a zoom esetében szétesik a kép, amikor meg a villamost veszi ugrál a villamos, mint valami kezdő sofőrnél, aki nem tudja a kuplungot használni. A nappalinál dettó, tele van frame droppal. Az első kamerás videó viszont teljesen jó.
-
SzikiSanyi
újonc
Üdv!
Azért az S7 Edge tesztjén jobban muzsikált a fókusz! -
andor80
senior tag
Nagyon helyes a világ legjobb kamerás mobilja tudjon is róla aki még nem halott.De neked ez nem mond újat minden huawei hírnél ott vagy ami becsülendő ALÁZATOSSÁG már már
Submissivizmus a márkával szemben -
törölt tag
Én kettészedtem volna a fotós és videós képességeket. Akkor holnapra is jutott volna egy P40 cikk.
-
rdt89
addikt
Nyomja le a Mate 30 árát és nekem már jó készülék a szememben a p40 Pro (ami tényleg jó amúgy is.
-
metalstorm
aktív tag
Irigykednék, de mivel tepsi nekem nem lesz. De egyre dühitőbb hogy egy normális mobil méretü mobiltelefonba miért nem képesek ilyet tenni(?). Most sokan mondják hogy nincs rá igény, mármint kis mobilokra...de szerintem igenis lenne! Z5 compact méretbe imádnám! Most pld egy HTC M9-est nyúzok, de nekem már az is nagy. Igaz 4K videót 60fps-sel az is képes és meglepően szépen a Toshiba kamerájával
-
Flexman
csendes tag
Nekem azért a videók nem annyira meggyőzőek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hatalmas főszenzor továbbfejlesztett élesítéssel és képfeldolgozással, autofókuszos előlapi rendszer mélységérzékelővel és remek videók hardveres támogatással.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest