Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
etooo
senior tag
válasz
szandra1988 #53 üzenetére
Szia,
nem lehet úgy beállítani a dnd-t, a kijelző ébredése pedig sajnos ilyen, normálisnak nem mondanám, mert engem is zavar, de jelenleg így működik. -
etooo
senior tag
válasz
gabikiraly2 #51 üzenetére
Szia, épp S20 FE-vel használom és én nem tapasztaltam ilyet, igaz a lecsatlakozás figyelmeztetés nincs bekapcsolva, de az értesítéseket meg szoktam kapni, így gondolom a csatlakozással nincs probléma nálam.
A Huawei Health a telepítéskor feldobott pár dolgot, hogy mit kéne beállítani a helyes működéshez, ezt most így utólag nem találom, csak annyit találtam, hogy a háttérbeli használata "nem korlátozottra" van nálam állítva. -
etooo
senior tag
Érdekes bug (vagy feature), hogy bár külön jelzi is az óra, hogy AOD esetén a karemelésre ébresztést kikapcsolja, de valójában nem kapcsolja ki, értesítés esetén ugyan úgy működik a karemelésre ébresztés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A filléres karperecek között szép számmal van választék, a Huawei terméke végre egy érvényes ajánlat, ha sikerrel vesszük a beüzemelési akadályokat.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest