- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
t420s
aktív tag
Üdv
az normális hogy az okosórám össze van párosítva az androidos telefonnal, és ha hívás jön a telefonra az okosóra kijelzőjén is megjelenik az értesítés DE nem éled fel a képernyője? vagyis nem látom a bejövő hívást csak ha direkt felélesztem a képernyőjét mert magától nem éled fel?
-
Mennyire pontos a lépésszámláló? A teszt szerint 25%-kal többet mért a kelleténél, javítottak azóta rajta?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kbyte1024
veterán
Uraim ha nfc-s verziót rendelnek az működne itthon?
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
GEPESZ66
veterán
A Huawei Egészség alkalmazásban beállítottam a "Gyors válaszokat".
Amikor a Band 7-en bejövő hívás van, nem az alkalmazásban felvett Gyors válaszok közül lehet választani, hanem ami alapból a Band 7-en van.
Akkor az alkalmazásban minek lehet felvenni Gyors válaszokat!? -
leftyke
aktív tag
Üdv mindenki
Igaz hogy honor band 7-ről lenne szó,de hátha kapok segitséget. Miért van az ,hogy nem irja ki mindenki nevét hanem van hogy csak a telefonszámot?
-
GEPESZ66
veterán
Használjátok az AOD-t, hogy az óra állandóan látható legyen?
Vagy úgy állítottátok be, hogy a kar felemelésére éledjen fel a kijelző?
AOD-re óra csak karkötőn lévő lehetőség van, nem lehet letölteni hozzá? -
Skillet
addikt
Vett már valaki Aliról kínai verziót (Huawei Band 8)? Én most rendelnék egyet a 6-os helyett. Gondolom angol nyelv van benne.... Magyarral mi a helyzet? Nekem eddig mindegyik band Kínából jött és előbb-utóbb megjött rá a magyar nyelv is az egyik frissítéssel. Hátha van már tapasztalat
[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
313313
addikt
Honor Health kell hozzá. Nálam minden szép és jó, csak hívásoknál telefonszámot ír csak ki, hívó nevét nem párosítja hozzá a telefonkönyvből.
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
grafnet
veterán
Sziasztok,
Valakinek van Honor Band 7-je?
Hogyan sikerült összekapcsolni a telefonnal?
A Huawei Health nem ismeri fel.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Sörhas
csendes tag
Üdv! Van valakinek gyakorlati tapasztalata nappali alvásfigyeléssel? A Band 2 és 4 is jó volt ebben állítólag, az újabb Huaweiek is tudják ezt? Vettem egy xiaomi watch s1 active-ot, csak éjszaka mér, állandó éjszakás vagyok, így semmire nem megyek vele.
-
Sörhas
csendes tag
Üdv! Van valakinek gyakorlati tapasztalata nappali alvásfigyeléssel? Más fórumon olvastam, hogy a Band 2 és 4 is jó volt ebben, az újabb Huaweiek is tudják? Vettem egy xiaomi watch s1 active-ot, csak éjszaka mér. Állandó éjszakás vagyok, így semmire nem megyek vele...
-
rothadt
aktív tag
Sziasztok. Régi huaweiesként vettem feleségemnek egy band8, viszont a mate10 pro már nagyon gyenge volt, így most előkarácsonyra kapott egy moto edge 40-et, hogy tudnám párosítani a motoval?
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
kbyte1024
veterán
Sziasztok,. Uraim kérdésem lenne. Ez illetve a xiaomi Band 7pro lenne. Esetleg van valakinek mindkét cuccal tapasztalat?
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
GEPESZ66
veterán
Gondoltam veszek egy Band 7-et.
Mielőtt bekapcsolnám, keressem fel telefonon a Huawei Gallery-t, s telepítsem a Huawei Healt-ot?
Vagy a Samsung Gallery-ben még megtalálható, s onnan is felrakhatom? -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Igaz, hogy Honor Band 6-ra vonatkozik a kérdésem, de hátha tudtok válaszolni.
1. Az órát lehet több eszközhöz is párosítani?
2. Ha nem, akkor hogyan lehet újra BT párosításra kényszeríteni az eszközt? Csak a factory resettel?A válaszokat előre is köszönöm!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Isti2
aktív tag
Helló.
IOS alatt átmennek az app értesítések az órára?
Illetve zenelejátszó vezérlés működik?
Köszönöm. -
draco31
veterán
Hello!
Amatőr kérdés, itt is minden appot be lehet állítani, hogy jelezze a band?
Xiaomi cuccokkal volt eddig még dolgom, de most egyik rokon ezt nézegeti, P30 lite-ja van.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Zsozsoka 74
senior tag
Szerencsére meg lett oldva az előző kérdésem mert újra telepítettem az appot.
Az maradt még a kérdésem, hogy a band 7 nem írja ki rögtön a messenger üzenetet csak ha felébresztem az óra kijelzőjét?Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
GEPESZ66
veterán
Ha Samsung telefonnal használom, akkor a telefonon lévő gyári időjárás appal szinkronizál?
Ha igen, akkor azon is engedélyeznem kell majd a frissítést, mivel nálam az Időkép app van letöltve az időjáráshoz. -
Dare2Live
félisten
Band 7hez szíjakat honnan érdemes rendelni (úgy hogy meg is jöjjön)?
Vkinek vmi tipp, ami bevált?
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
juno_
csendes tag
Szeretném megkérdezni, hogy telefonnal történő párosítás nélkül is mutatja-e ez az okosóra az időt?
Tehát, amennyiben nincs nálam telefon, az időt azért akkor is mutatja az okosóra?? -
csimpi1
tag
Na, megvan a végső eredmény. Ha nincsen rajtam az óra vagy azon a kezemen van, ahol tetoválás van, akkor semmilyen értesítés nem érkezik. Az órán látom, ha rákeresek, de nem rezeg. Így számomra pont semmi értelme. Kár. A Mi Bandnek ezzel nem volt gondja. Nem is értem. Tudom, hogy okosórát nem tudok kihasználni a tetoválás miatt, de hogy egy nyamvadt értesítés sem jön meg, azt nem tudom hova tenni.
" Az élet full színpompa, de semmit sem ér kb., az EKG-m szinkópa, amikor beverek 4 kávét 2 rummal szinkronba' "
-
csimpi1
tag
Sziasztok!
Tegnap óta használom a Band 7-et. Nem nagyon értem, de nem rezeg az értesítéseknél. Tegnap napközben sem volt jó, estére jó lett. Most megint nem jön értesítés. Belépve látok mindent, de sem a kijelzőt nem ébreszti fel, se nem rezeg. DND kikapcsolva, rezgés erősre állítva.
" Az élet full színpompa, de semmit sem ér kb., az EKG-m szinkópa, amikor beverek 4 kávét 2 rummal szinkronba' "
-
Bobby G.
senior tag
Amúgy másnál is sűrűn dobálja a kapcsolatot? Kb. 5 perc tétlenségnél már bontja a kapcsolatot és csak manuálisan tudom csatlakoztatni újra.
-
GEPESZ66
veterán
A Huawei Haelth-ot innen töltsem le?
[link]
Mivel céges telefon, csak áruházból tudok telepíteni. -
Bobby G.
senior tag
Én home office dolgozom, cserébe 4 kutya van mellettem éjjel-nappal. Nem kicsik, nagyok... Sokat nem véd, de ennyit nekem megér. A stratos üvegét már sikerült összekarcolniuk. (hozzáteszem tavasztól-őszig továbbra is az amazfitet fogom hordani, mert napfényben nincs párja a kijelzőjének szerintem. )
[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
Érdemes-e a Mediamarkt-ban 5 ezer Ft-ért fóliát rakatni rá?
-
etooo
senior tag
válasz szandra1988 #53 üzenetére
Szia,
nem lehet úgy beállítani a dnd-t, a kijelző ébredése pedig sajnos ilyen, normálisnak nem mondanám, mert engem is zavar, de jelenleg így működik. -
szandra1988
tag
Sziasztok!
Most váltottam erre az órára és lenne két dolog, ami zavar. Egyrészt itt nem lehet dnd-t bekapcsolni úgy, hogy érzékelje, mikor alszom? A másik pedig, hogy értesítésnél csak rezeg, de nem ébred fel a kijelző. Csak akkor működik, ha be van kapcsolva a csuklós bekapcsolás, de akkor meg a legapróbb muzdulatra is világít az óra. Ez így normális?
-
etooo
senior tag
válasz gabikiraly2 #51 üzenetére
Szia, épp S20 FE-vel használom és én nem tapasztaltam ilyet, igaz a lecsatlakozás figyelmeztetés nincs bekapcsolva, de az értesítéseket meg szoktam kapni, így gondolom a csatlakozással nincs probléma nálam.
A Huawei Health a telepítéskor feldobott pár dolgot, hogy mit kéne beállítani a helyes működéshez, ezt most így utólag nem találom, csak annyit találtam, hogy a háttérbeli használata "nem korlátozottra" van nálam állítva. -
gabikiraly2
aktív tag
Sziasztok.
Valaki esetleg használja az órát samsung telefonnal? Feleségemnek samsung s20fe telója van és az óra állandóan lecsatlakozik.
Van erre valamilyen megoldás?
Előre is köszönöm.Csend a lelke mindennek!
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok! Valaki esetleg meg tudná nézni, hogy az adatok szinkronizálhatóak-e a Google Fit-el? (Benne vagyok a millió lépés az életért projektben, és az applikációja azzal szinkronizál.)
-
BiP
nagyúr
Ébresztőre csak rezgés van, vagy csengőhangot is tud? Van benne egyáltalán hangszóró erre a célra?
-
huan
őstag
Sziasztok,
Az beállítható, hogy kézmozdulatra ne kapcsoljon be a kijelző, csak koppintásra, vagy gombnyomásra? -
consono
nagyúr
Megjötek a Huawei-től a Health app adatai, egy gyenge hét volt, mire kiexportálták. Csak egy gyors pillantást vetettem rá, de JSON minden, ebben a formátumban vannak a mért pontok:
"version": 1579537542303
},
{
"recordId": "bZQhCAAAAAAHAAAAABpIw28BAAA=",
"healthDataSource": 0,
"appType": 1,
"timeZone": "+0100",
"startTime": 1579529280000,
"deviceCode": 136418413,
"endTime": 1579529340000,
"type": 7,
"samplePoints": [
{
"unit": "0",
"startTime": 1579529280000,
"endTime": 1579529340000,
"value": "81.0",
"key": "DATA_POINT_DYNAMIC_HEARTRATE"
}
],
"version": 1579537542303
},
Ezzel elvileg egyszerű dolgozni, majd nyaralás után megnézem mit lehet vele kezdeniBorn too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
gombasm
aktív tag
Szia! Én is P40 pro -t használok, jelenleg egy (használtan vett) Watch GT -vel. (Szerintem te keversz valamit: a GPS magában működik, ahhoz nem kell mobilnet használat, legfeljebb csak a műholdak megtalálásáig.) Neked egy olyan óra kellene, amiben van GPS modul, azon elindítva a mozgásformát (pl. séta szabadban) a telefon nélkül is rögzítené az adatokat. Én a napi futásomhoz telefont nem is viszek soha, az edzés végén szinkronizál a telefonon lévő sw -rel az óra. Szóval szerintem olyan órát v. karkötőt érdemes venned, hogy feltétlenül legyen benne GPS: a Huawei -nek is vannak ilyenek, nekem pl. Band 4 pro volt, futást, úszást, kerékpárt gond nélkül önállóan rögzítette. Saját véleményem, hogy semmilyen karkötőt (órát) nem érdemes megvenni, amiben nincsen GPS - a legfontosabb funkciója hiányzik így...
[ Szerkesztve ]
Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
Szerintem ebben az árkategóriában senki nem orvosi műszert vár... Mondjuk a sima pulzoximeter sem egy drága dolog 7-8 eFt szokott lenni akciósan. Az óra is max abban tud segíteni, hogy észrevedd a változást...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Márton
nagyúr
Jaja: "néhány alkalommal benéztem 90% alá, márpedig abban a tartományban már minimum hörögnöm kellett volna"
Végülis még mindig jobb, mintha többet mutatna a valósnál
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
válasz Aprósólyom #28 üzenetére
Az S9+ 20 másodpercig mér kb. most 99% mért. 97%-100% az normális.94%-ig elfogadható. 90% alatt aggasztó. Nincs mivel összehasonlítsam másban nincs nekem. Van még amazfit T-rex meg honor band 4.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
Aprósólyom
addikt
válasz pusszycat #27 üzenetére
Helyesen szoktad mérni? Az én dedikált spo2 mérőm leírása szerint csak az 1 perc után mutatott értékeket kell figyelembe venni. Gondolom az ilyen alkalmi mérők (amik nem folyamatosan monitoroznak) azokra ez mind igaz. Gondolom kalibrálja magát az érzékelő, hiszen elég közvetett adatból következtet a véroxigén szintjére. (átvilágítás elszíneződés)
Jevons paradox
-
válasz El Gringo #26 üzenetére
Nekem az van az S9+ ban, valamiért a többi S-ből ki spóroltak, talán mert megjelentek az okosórákban és karperecekben. Most 100% vagyok de volt már 94% is. Mennyi kell a covidhoz?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
El Gringo
senior tag
véroxigénre meg ébresztésre. nálunk egy makacs öreg életét mentette meg a véroxigénmérő covid idején
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
stellaz
veterán
25% eltérések mellett tulajdonképpen mire jó ez a cucc?
-
donnie.d
aktív tag
2015 óta van Huawei telefonom, s az elmúlt két évben ruháztam be Pro változatba (tökéletesen megvagyok google keretrendszer nélkül), s az egyik app, ami tetszik az a Huawei Health, amely a felfedezése óta használok. Viszont engem kifejezetten zavar, hogy GPS nélkül nem hajlandó működni. Tehát, ha elmegyek sétálni, akkor is folyamatosan be kell kapcsolva lennie az mobilnetnek, amit én nem szeretek, mert séta közben zenehallgatás és/vagy fotózás van, nem netezés. Így egyik telefonom sem merül 50% alá, de ha ez mellett megy a mobilnet akkor viszont alá megy, amivel együtt tudnék élni csak nem szeretem.
A fentiek miatt is gondolkoztam, hogy van-e értelme beruháznom egy ilyen okosórába?
Sok tesztet átolvastam, de még mindig kaotikus nekem, hogy ez hogyan is működne. BT-vel kapcsolódna a telefonomhoz és kiváltaná a mobilnetet?
Jelenleg pedometert használok séta mérésre, és az itt mértet írom be az egészség appba. Viszont, ha BT-vel kapcsolódik, és tényleg így működik, ahogy értelmezem akkor beruháznék egyre, mert ez tényleg elérhető áron van. Ebben kérnék segítséget.
Köszönöm a válaszokat előre is. -
DeFranco
nagyúr
épp most filózok, hogy családban idősebb embernek ez, vagy az amazfit bip u legyen, épp kapóra jött a teszt.
ennek előnye, hogy lényegesen jobban néz ki (ez most szempont) és tud magyarul (ami most szintén), hátránya a kaotikus és kissé paratrigger telepítési folyamat
-
Alogonomus
őstag
válasz beyruth82 #21 üzenetére
Azért a kínaiakat sem kell félteni. Felajánlják, hogy saját költségen kialakítanak egy pihenő övezetet, csak az elektronikai felszereléseket diplomáciai csomagokban tervezték volna Washingtonba juttatni, hogy az USA szervezetei ne is bonthassák ki a csomagokat, nem hogy még az eszközök működését vizsgálhassák.
Nyilván a túl sok pénzüket szerették volna szórni a bonyolultabb szállítási móddal a berendezések sima postázása helyett. -
Azért az app, mint telepítési központ kínai kémszoftverek számára - az nagyon ütős ötlet
-
Pantal
senior tag
Egyet értek, watch gt2e 2 éve van meg, még mindig imádom.
-
saca23
aktív tag
Azèrt a Huawei mèg mindig tud normàlis tartós cuccokat gyàrtani , nálam is màsfèl èves a watch gt 2 tökèletesen szolgàl , règen volt pàr telóm tőlük egyikkel sem kellett szervízbe rohangàlni nem fagyogattak egy èv után sem, tènyleg kàr èrtük.
-
scyllarus
veterán
Én is sok év Huawei/Honor használat után váltottam (azaz csak félig, a mérleg miatt maradt az Egészség is). Nem tudom, Xiaomi alatt a Mi Fitnesst érted-e, az Amazfitekhez használt Zepp sokkal jobb és többet tud az Egészségnél. (Mondom, jelenleg mindkettőt használom, nincs elfogultság.)
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
p2pp
őstag
Van 1 régi HUAWEI Band 2 Pro
Azt odaadom a gyereknek.
Kell a GPS. Abban meg van.
Hiába jó pár éves már.
Én meg elvagyok a Watch GT2-vel.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Aki okoskütyüt vesz az tudjon már pár szót angolul meg amúgy is. No way...
-
juuzer
addikt
Poénból beruháztam egyre én is, szerintem nagyon korrekt cucc.
A cikkírónak: van a Play Áruházban a Petal Health, azzal nem kell semmit sem mókolni és kb ugyanazt tudja, mint a Huawei Health. Ugyanolyan Huawei-fejlesztés.
Vamos a la playa.
-
consono
nagyúr
Le lehet kérni a rögzített adatokat a Huaweitől (az appból is, meg talán a weben is). Az Appban ez a fejeden kattintva az adatvédelmi központban a "Kérje le az adatait" alatt van. Arra meg van app, ami ezt a Strava alá átkonvertálja ([link]), meg tudom nézni benne az adatformátumot és tudom parseolni.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Skynet258
veterán
Vártam valami nagyobb ugrást a lead miatt a Huawei Band 6-hoz képest, de nem találtam. Én vagyok vak? Ok, ott az AOD de ennyi, nem?
-
veterán
Hogy hogy elkérted az adatokat a huaweitől? Most már gyártó termékét, appját használod? Ha átmész másikra akkor már nem tudod összehasonlítani a statisztikákat, adatokat többé mert az új gyártó és alkalmazás esetében a nulláról indulsz. A huawei appjában meg évekre visszamenőleg grafikonokkal, adatokkal, rekordok nyilvántartasával tudod a fejlődésedet (vagy visszafejlődésedet) figyelemmel kisérni.
-
consono
nagyúr
Én most hasonlóval játszom, már elkértem az adatokat a Huaweitől, kíváncsi vagyok miylen formátumban fogom megkapni. DE én nem akarom átvinni más program alá, csak más statisztikákat akarok látni, mint amit a progi mutat.
-
etooo
senior tag
Érdekes bug (vagy feature), hogy bár külön jelzi is az óra, hogy AOD esetén a karemelésre ébresztést kikapcsolja, de valójában nem kapcsolja ki, értesítés esetén ugyan úgy működik a karemelésre ébresztés.
-
Fred23
nagyúr
"kontextuális számlapok is elérhetők, magyarán a kijelzett értékek és adatok (pulzus, lépésszám, SpO2, időjárás, vagy akármi) megérinthető és a megfelelő felületre át is dobja a júzert."
Ez igaz a Band 6-ra is.
-
veterán
Gondolkoztam én is más márkában de a huawei egészség appját már 4 éve használom a különböző huawei/honor olcsó okosórákkal, karperecekkel (vagy tök mindegy hogy hívjukokkal ). 4 évnyi mozgás, edzés, alvás, pulzus, súly (mert egy huawei okosmérlegem is van évek óta) adatai vannak benne. Nagyon jó összehasonlítani az éveket, hónapokat egymással mennyit változott a súlyom, testem összetétele, mozgási és alvási szokásaim. Ezek mind elvesznének ha samsungra állnék át és elölről indulna minden. Meg a huawei appja szerintem nagyon jó, szép és informatív bár lehet a samsungé is jó ( a xiaomié nekem nem tetszik) de sajnos az adataimat nem tudom átvinni a samsung appjára, ezért mindenképp maradok huawei vonalon.
-
veterán
Egy Honor watch ES-t használok már második éve, ami tulajdonképpen ugyan az mint a huawei band 6 csak olcsóbb volt anno 5 ezer forinttal. Eléggé karcos már szegényke meg telefont is nagyjából két évente cserélek így eszembe jutott, hogy lecserélem egy újabb darabra, ami esetleg egy kis pluszt nyújt. Elolvasva a tesztet viszont a néhány előre gyártott sablon válaszlehetőségen kívűl ami az órára van telepítve az ég világon semmi különbséget nem látok a honor watch es és a huawei band 7 között, sőt még kisebb a kijelzője a huawei új üdvöskéjének. Mintha ugyan azt adnák ki évről évre huawei majd pár hónap múlva olcsóbban honor néven maximum kerül bele még 2-3 értelmetlen senki által nem használt edzés funkció. Nem tudom ennek mi értelme...
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Nekem már a Band 5 is tetszett. Jók ezek az oledes karperecek, bár én csak órának és értesítés jelzésre használom. Viszont tetszik a Band 6-Band 7 szélesebb, nagyobb kijelzője is.
Szépek, jók. Viszont hogy nem Type-C van rajtuk, az zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Asszociációs játék. :)
- Nyaralás topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest